.
Затворена тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 115
    Цитирай Първоначално написано от stefity
    Любим цитат. - "Some people tell me that I need help. Some people can fuck off and go to hell"
    Cypress Hill - Illusions !! ;D

Би ли напуснала България, за да живееш/работиш в друга държава? /по твой избор/

Абе... тези определения не съм ги чувала само тук. Когато бях в основното от 1-ви до 8-ми клас всеки де чувах подобни подвиквания от всички. Признавам, няма как едно дете да не се обижда от нещо подобно или пък тези неща да не рефлектират върху изграждането му като човек и личност в живота, но в крайна сметка свикнах с това, а сега, когато израстнах повече осъзнах, че не съм виновна за това какъв цвят е кожата ми, няма как да го променя. Може да не го искам, и да ми създава проблеми, но трябва да се науча да живея с това и да се харесвам такава, каквато съм.

П.П. И не, не съм циганка. (:
    aбе, аз да ти кажа си супер секси и готина, а и както казаха усмивката...
    чаровна си и наистина няма смисъл да се влияеш от простотии

да не е оff:

имаш ли някакво хоби?
    обичаш ли изкуството като цяло, фотографии, рисуване и т.н.
    и последно... гълташ ли?

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от m1nik
    Защо - този аватар :/ - Защото ме плаши и се опитвам чрез метода на постоянното му гледане да спра да му обръщам внимание. ;р

Някакви таланти? - Пфу... таланти много Многото говорене счита ли се за талант? ;р хах, шегувам се. Амиии, не съм се замисляла за мои таланти. Хората казват, че всеки човек си има талант, е, сигурно и аз имам, но не съм го открила още. ;р

Купонджийка ли си падаш? - Да, веселието е хубаво нещо, но нищо не може да се сравни с тих, спокоен следобед с чаша кафе, на удобно канапе заедно с хубава книга и приятна музика за фон.

Коя държава би посетила ако имаш възможност? - Хм, мечта ми е да посетя Лувъра, така че Франция. Може би Великобритания - Лондон.

Оптимист/песимист? - Реалист. Но в повечето случаи за мен чашата е наполовина пълна.

Регистрации в сайтое са запознанства или социални групи? - Имам регистрация и в двете, но не знам изобщо какво търся там... трябва да отвикна да влизам, пха... пристрастяващо си е.

Г/д как прекарваш един свой ден? - Ммм доста различно. Колкото и да съм опитвала, никога не ми се е случвало да правя едно и също нещо 2 поредни дни. Мразя монотонното живеене.

Чувствителна? - Доста, но не го показвам, защото не искам хората да ме мислят за мекушава. Но след време бетонната стена пада и хората виждат каква всъщност съм и съответно всеки реагира различно в случая.

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    Любим цитат. - "Some people tell me that I need help. Some people can fuck off and go to hell"
    Cypress Hill - Illusions !! ;D - Yeah! ;p

Би ли напуснала България, за да живееш/работиш в друга държава? /по твой избор/ - Да. Понякога човек вижда, че в дадена обстановка няма да успее да се реализира или пък да прогресира по някакъв начин. Тогава този човек е длъжен да се отправи към друго място, което според него ще успее да му осигури нужните основи за да започне да строи своя живот. Макар и на чуждо място, с чужди хора... все пак вярвам, че един българин може да постигне много.

Супер фен Аватара на m1nik
    *Ако трябва да опишеш живота си до тук с един цвят кой би бил той?
    *Ако трябва да опишеш живота си до тук с една песен коя би била тя?
    *Политически възгледи?
    *Религиозни възгледи?
    *Суеверна ли си?
    *Хоби?
    *Кой е твоят начин да избягаш от реалността?
    *Пишеш ли в други форуми? - ако да, кои?
    *Опиши приятелите си на кратко?
    *Определяш ли начина си на живот като здраволовен?
    *Най-ценното нещо, което си губила..?
    )

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    имаш ли някакво хоби? - Доста. (: Както казах обичам разнообразието и опитването на нови неща. Не точно хобита, но неща, с които обичам да се занимавам са - танците, писането на лично творчество /в момента работя по един детски разказ и съм се съсредоточила изцяло в него/, фотография, спорт (тренирала съм баскетбол, фитнес) сега бягам от време на време, занимавала съм се и с препариране на животни (гнусно и пошло за някои, но интересно и ново за мен), обичам да стрелям на стрелбището по панички (но мразя въздушни пушки, предпочитам ловни), обичам риболова - цялото семейство сме риболовци и от дете съм свикнала.. Ииии май като цяло е това хах ;р дано не прекалих.

обичаш ли изкуството като цяло, фотографии, рисуване и т.н. - Обичам, да. От около 2 години си щракам любителски, а преди половин година се запознах с един приятел ПРО фотограф, който в момента ме обучава. Хубавото е, че ползвам неговата техника и за момента не е нужно да давам излишни пари за апарати. Колкото до рисуването - възхищавам се подобен род изкуство и винаги съм искала да умея да борява с молив, четки и бои... но за жалост нямам тази дарба.

и последно... гълташ ли? - Пхах... само веднъж, не останах очарована. Не бих повторила.

много интересна личност си, виждам

а в България ли си живееш или не?
    ако да харесва ли ти, ако не къде искаш да се преместиш
    вярваш ли в Бог

съжалявам, ако се повтарят, не ми се гледа сега

Супер фен Аватара на dead_princess
    Не съм твърдяла, че си циганка, просто зададох въпрос. Както и да е..

Пороци имаш ли?

Град
    Варна...
    *Ако трябва да опишеш живота си до тук с един цвят кой би бил той? - Черно-бял хах (:

*Ако трябва да опишеш живота си до тук с една песен коя би била тя? - Боже... не знам. Не мога да опиша цели 17 години само с една песен, шантаво е. ;р

*Политически възгледи? - Не ме вълнува политиката особено, гледам да страня от нея. Не мога да я разбера, не се и опитвам, защото за мен тя не е това, което трябва да е. Знам ли... може и да греша.

*Религиозни възгледи? - Ами, християнство изповядвам, ама и религията за мен е много далечно нещо...

*Суеверна ли си? - Бих казала, че не... Но всеки човек си има свои собствени ритуали, предмети, думи, мисли и т.н., които му помагат в дадена ситуация поне да не мисли за проблемите.

*Хоби? - Писах по-горе. (: Само нека добавя и готварството! Голяма страст ми е. При мен нещата се развиха така, че от малка трябваше да свиквам с къщната работа и от цялата тази работа единствено готвенето ми доставя изключително голямо удоволствие.

*Кой е твоят начин да избягаш от реалността? - Когато пиша, когато чета, когато спя, когато фантазирам, когато съм сама на моето уникално място. Но, гледам да не избягвам често реалността, защото после завръщането към нея е трудно... А и все пак аз живея точно в тази болезнена реалност, а не в приказните мисли на моята шантава главица. ;р

*Пишеш ли в други форуми? - ако да, кои? - Мне, този е единствен, и ми е достатъчен.

*Опиши приятелите си на кратко? - Нямам приятели, имам познати, а тях не мога да опиша, защото са ужасно много и разнообразни като личности, образи, мислене и т.н.

*Определяш ли начина си на живот като здраволовен? - Хм... едно време беше здравословен, и сега се старая да е такъв, но понякога изкушението е твърде силно.

*Най-ценното нещо, което си губила..? - Всичко ценно е в главата и душата ми, всичко друго е просто нещо материално, което може да се възвърне по някакъв начин и не е ценно за мен.

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    много интересна личност си, виждам

а в България ли си живееш или не? - Мда, тук съм си поне докато не завърша средното си образование. (:

ако да харесва ли ти, ако не къде искаш да се преместиш - Е, харесва ми, но съм малка още. И усещам, че когато порастна това място няма да е 'мястото' за мен.

вярваш ли в Бог - Амм не. (: Не искам да оставям проблемите си да се задълбочават, чакайки и молейки се на нещо измислено с надеждата то да ги реши и да ме спаси. Ако всеки използва цялото това време, през което се моли за да реши своите проблеми всичко ще стане по-лесно.

съжалявам, ако се повтарят, не ми се гледа сега - няма проблем ;р

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от dead_princess
    Не съм твърдяла, че си циганка, просто зададох въпрос. Както и да е.. - Не съм казвала, че си го твърдяла, просто си отговорих на въпроса. Съжалявам ако е прозвучало нападателно или нещо подобно, не е било така. (: Но понякога се увличам по даден въпрос и почвам да разтягам локуми, затова се получава така.

Пороци имаш ли? - Много ядене на шоколад... :/ хах... не, не мисля, че имам някакви фрапиращи пороци, или поне не се сещам.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    А майката ти къде е т.е. къде е това чужбина, на където мислиш да се отправиш?

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    А майката ти къде е т.е. къде е това чужбина, на където мислиш да се отправиш? - Германия. (:

Какви са страховете ти?
    Обичала ли си истински?
    Излизала ли си извън Б-я, ако да - къде?
    Ръст, килограми?
    Какво би искала да работиш някой ден?
    Сподели някоя любима по елементарна рецепта, за нещо сладко
    5 неща, за които живееш?
    Благодарна си на..?
    )

Мега фен Аватара на babity
    Още ли се занимаваш с препариране?

Град
    Варна...
    Какви са страховете ти? - Да остана сама... Обичам да има хора около мен, да общувам, да говоря... не искам накрая да стане така, че да живея сама в някой тъмен апартамент, работеща нещо, което не харесвам, да имам сиво ежедневие... Ще е ужасно за мен и най-много се страхувам от всички тези неща.

Обичала ли си истински? - Не...

Излизала ли си извън Б-я, ако да - къде? - Не съм за жалост, а така ми се пътува...

Ръст, килограми? - Пфу как го мразя този въпроооос... :/ Ръст - 1.70, килограми +/- 60, но лятото ще смъкна 100%

Какво би искала да работиш някой ден? - Ох... едно време като малка исках да съм ветеринарка или лекарка хах ;р А сегааа... много ме блазни писателството, наистина. Но не знам до колко е подходящо за мен.

Сподели някоя любима по елементарна рецепта, за нещо сладко - Хм, не е точно любима, но е повече от елементарна и казвам нея, защото тази вечер я използвах хах
    Рецептата е за целувки, предполагам сте яли всички. Аз ги правя с 2 белтъка
    1 к. ч. захар
    няколко капки оцет или лимонена киселина
    ванилия на прах

Ако искате да станат хубави трябва да ги бъркате на ръка, докато станат на сняг и като обърнете купата сместта да не пада от нея. Слагайте продуктите в сух съд и разбивайте със суха тел. Добавяйте постепенно захарта, не наведнъж. И се заредете с мнооого търпение и силна ръка, защото ще падне голямо разбиване хах След като ги разбиете, вземете тавичка и хартия за печене сложена върху нея (намазана с малко олио) и със шприц (ако нямате става и с вилица и лъжица) започнете да слагате малко от сместа, като я оформяте с връхче. Като сте готови слагате тавата в загрята фурна на 70-80 градуса да се сушат около 1 час и сте готови с цяяяла чиния пълна с целувки. ;р

5 неща, за които живееш?
    1- За мен.
    2- За майка ми.
    3- За всички нови неща, които ми предстоят.
    4- За любовта и обичта, която ще изпитам към някой мъж след време.
    5- За бъдещето.

Благодарна си на..? - Благодарна съм на майка ми за всички неща, които е направила и продължава да прави за мен, за жертвите й. Дано знае, че ценя всичко това.
    Благодарна съм за това, че съм жива, че мога да се доказвам на света, че мога да живея живота си пълноценно, че мога да се уча, че мога да работя, да имам семейство. Благодарна съм за всичко това. Не всеки има тези неща, е аз осъзнавам, че ги притежавам и не смятам да ги изпусна търсейки уж нещо по-добро.

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Още ли се занимаваш с препариране? - Напоследък не ми остава много време, но от време на време отивам да видя как е положението при професора.

*В какво вярваш?
    *Какво те вдига..когато духом падаш.. ?
    *Какво те държи силна?
    *И защо..характер като теб..няма приятели [тук ако искаш не отговаряй]
    *Изреди няколко от най-ценните принципи на които държиш
    *Определяш ли се като тайнствена?
    -смела
    -мила
    -красива
    -отчуждена
    -outsider
    -тиха
    )

Град
    Варна...
    *В какво вярваш? - Вярвам в себе си и в способностите си. Вярвам в успеха на хората. Вярвам, че ще имам бъдеще, стига да се потрудя за да го осъществя. Вярвам в трудното, но правилното.

*Какво те вдига..когато духом падаш.. ? - Не падам духом, падам само телом... Второто е поправимо, защото лесно се става, макар и да боли... Но ако падна духом, едва ли нещо ще ме 'вдигне'.

*Какво те държи силна? - Майка ми. (Да, често я споменавам и може да е странно, но... тя е нещо като мой пазител. Благодарна съм, че я имам, макар и да не е до мен често и винаги.)

*И защо..характер като теб..няма приятели [тук ако искаш не отговаряй] - Не знам, не мога да си отговоря на този въпрос. Въпреки, че ми се иска, защото ако знам отговора ще реша проблема, и най-вероятно ще имам повече приятели и хора до себе си.

*Изреди няколко от най-ценните принципи на които държиш - Хм... да не правя неща, от които да не мога да се контролирам после. Да не правя неща, от които ще ме е срам след това, не обичам това чувство... Да намеря мъж, който да обичам, а не да съм с някой от отчаяние или скука.

*Определяш ли се като тайнствена? - За тези, които не ме познават - да.

-смела - Бих казала, че да. (: Обичам да предизвиквам страховете си и да се боря с тях. Това е някакъв вид предизвикателство за мен.

-мила - Не знам, понякога съм иронична и злобна. Но по някакъв мил и сладурски начин хах.

-красива - Да, защо не. Е, винаги ще има по-хубави от мен, но важното е аз да съм красива за себе си.

-отчуждена - О, не. не бих казала. Аз съм много общителна, постоянно завързваща разговори, дори по спирки, на улицата, с непознати. Не бих казала, че съм отчуждена, а и не се чувствам такава.

-outsider - Мне, не обичам всички да са заедно, а аз да съм закътана някъде назаде. Не е за мен. Обичам да съм веселягата в компанията.

-тиха - Пф, в никакъв случай. Вдигам страшна врява независимо къде съм - в нас, в училище, в магазина, на улицата... доста силен глас имам, а и се смея постоянно и гръмогласно, така че се чувам надалече.

Случайно скоро да си започнала на чисто?
    Случайно в този живот мн хора да са те предали..по един или друг начин
    [ако не много то малко, но много ценни]?
    )

Има.
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Град
    a melancholy town where we never smile
    Ако трябва да избираш между това да имаш семейство или много добре платена и престижна работа какво ще избереш ?

Какво ще се промени когато станеш на 18г. ?

Имаш ли ясни цели за постигане в обозримо бъдеще и припокриват ли се поне отчасти с мечтите ти ?
    disintegration will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    I've given up
    I'm letting go
    I'm so scared, of what will follow
    I've never felt a pain in life so hollow
    letting go of everything I used to know

Град
    Варна...
    Случайно скоро да си започнала на чисто? - Още не се съм, но мисля, че скоро ще го направя.

Случайно в този живот мн хора да са те предали..по един или друг начин
    [ако не много то малко, но много ценни]? - В един момент всеки бива предаван рано или късно, е при мен беше доста рано като цяло, но гледам да не мисля за това. Няма смисъл да се живее в миналото след като бъдещето е пред мен.

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от Still1ME1Still1HERE
    Има. - Теб винаги ще те има, знаеш. Още ще чакам 'денят'. (:

Град
    Варна...
    Цитирай Първоначално написано от SilentGrey
    Ако трябва да избираш между това да имаш семейство или много добре платена и престижна работа какво ще избереш ? - Семейството. Никога не съм имала пълноценно и здраво семейство. Бих искала след време да се видя в едно такова. Но в крайна сметка, за да имам хубаво семейство, за целта ми трябват пари, неизбежно е. И поради тази причина преди да направя своето семейство, трябва да им осигуря нужните финанси, което води до избора ми на работа като пъроначален план. Но никога не бих избирала само едно от тези неща. Не можеш да имаш семейство без работа, а ако аз имам само работа, някак си няма да се чувствам завършена и ще има празнота в мен.

Какво ще се промени когато станеш на 18г. ? - Принципно нищо. Не искам да придавам голяма важност на едни години... Това, което се променя като станеш на 18 е, че отговорностите се увеличават малко или много. Няма нищо чааак толкова весело в това да си на 18. Но в личен план, за мен тези години са очаквани с нетърпение. Свързвам ги с отделянето ми от баща ми, свързвам ги с това, че ще съм вече при майка ми, свързвам ги с изцяло нов живот, далеч от старото и познатото. (:

Имаш ли ясни цели за постигане в обозримо бъдеще и припокриват ли се поне отчасти с мечтите ти ? -Да, целите се припокриват с мечтите ми. Така ми е по-лесно да ги следвам, защото съм се съсредоточила изцяло върху тях. Относно това дали са ясни за мен... За момента мисля, че не достатъчно, но работя по въпроса. За момента се старая да мисля повече за учението ми тук. След като го завърша ще доизглаждам плановете си, целите и всичко останало. п.п. Дано съм отговорила достатъчно добре.

Благодаря на всички за многото въпроси, интересно ми е да отговарям.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си