Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
Какво е мнението ти за секса за една вечер? - Хм, понякога човек има нужда от един див, бурен, неангажиращ секс, нали? Е, поне аз съм на това мнение. Все пак, ако мъжа ми допадне защо не? Пък и не се знае какво може да излезе от една такава случка. Може точно този човек да се окаже 'човека' за мен. И разбира се с презерватив, здравето е на първо място.

А за секса на първа среща? - Това не ми се е случвало, но много зависи от срещата все пак. Не знам, ако има някакво доста силно привличане между двамата може и да се случи нещо подобно. Но в момента се чувствам доста малка и невинна за да се отдам на някой още на първата среща ха, прозвуча странно май. (:

Какво мислиш за приятелите с привилегии? Би ли поддържала такива отношения? - Нямам против, но винаги един от двамата започва да изпитва нещо повече от физическо привличане, знаеш... понякога е неизбежно. С дългогодишен приятел ще е трудно да се поддържат подобни отношения, няма да му имам вяра, че ще е само за секса, винаги ще се появи любов някъде. Виж, ако е с човек, който не понасяш, не се разбирате, не говорите и т.н., но секса е страхотен и страстен, е тогава би се получило според мен, защото само секса ще ви свързва, няма да имате нищо друго общо и любов трудно ще се появи.

Какво мислиш за аборта? При какви обстоятелства би направила аборт? - Ако забременея под 20 бих направила аборт... не знам, няма да съм готова на тези години, знам го. Детето е нещо сериозно. То всъщност когато и да забременея пак няма да се чувствам "готова"... ще съм уплашена и стресната, което е нормална реакция. Но ако имам мъж до себе си, хора, които ме подкрепят, няма да има причина да абортирам. Ако се случи така, че бащата да е някой чужд за мен, някой, на когото не му пука, но ще иска да отбие номера с издръжки, виждания и т.н.... пак не бих запазила детето.

Когато един ден забременееш, ще правиш ли пренатална диагноза? /целта е да се открият аномалии у плода, генетични заболявания/ - Да, бих искала да съм подготвена ако има нещо подобно у плода, който нося, за да знам какво да правя в бъдеще, с кои лекари да се консултирам, каква информация да търся, каква литература да чета по въпроса за да мога след като се роди бебчето да се грижа за него по най-добрия начин.

Би ли запазила бременността, ако плодът се окаже с Даун? А би ли отгледала това дете? - Да, бих го запазила и бих го отгледала. Няма да съм нито първата майка срещнала се с проблем от такъв род, нито последната. Това дете няма никаква вина за случилото се и не искам да отнемам живота му ей така с лека ръка. А и това е моето дете и винаги ще си остане такова, независимо дали е болно или не, никой и нищо не може да ми отнеме радостта от това да усетя тръпката да съм майка. Може да е трудно, но трудното в повечето случаи е правилно.
Доста трудни въпроси бих казала... и доста задълбочени, може би отговорих отгоре-отгоре, но наистина не мога да преценя ситуации от такъв вид в момента.