Цитирай Първоначално написано от hgfh
Черта в характера ти, която я имаш ,а не искаш да я притежаваш ? - На мнение съм, че всички черти, които си ги имам трябва да си останат в мен, но на практика не е много умно... Наистина наивността ми създава най-много главоболия и би ми било по-лесно без нея. Иначе нямам други проблеми.

Черта ,която я нямаш, а би искала да притежаваш ? - Повече нежност и любвеоблиност.

Обичаш ли да пиеш кафе ? - Да, доставя ми голямо удоволствие. Аромата, наситения вкус.

СъжАляваш ли за някои твои решения, които си вземала или смяташ, че няма просто за какво ? - Не, не мисля за миналото... а и да съжалявам за подобни взети решения, те са вече преминали и не мога да върна времето назад за да ги сменя.

Обичаш ли да ходиш на питници, излети ? - На питници не съм ходила до сега хаха... Сега сериозно - обичам пикника, но не в гората... предпочитам го зимата на някое забутано място по плажа или пролетно време на някоя висока скала с красива гледка към морето. Излетите също ги харесвам. Освен, че се раздвижвам, обичам да се наслаждавам на заобикалящите ме неща докато вървя.