.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 127
    Повече от фен Аватара на BgHtH
    Мислех да пиша малко повече,ама е безмислено защото няма как да се поставя на твое място.
    Готов си да си смениш вярата,това не те притеснява а те притеснява реакцията на приятелите ти,интересно..
    И защо трябва да има смяна на верите,като стане време за женене не може ли просто да се ожените и толкова,майната им на техните ,голям праз като се откажат от нея,нали ще има теб!
    Addicted to Addictions

Извинявам се ако съм засегнал някой,не съм искал.

Не очаквам някой да ме разбере,все пак е лесно да се говори отстрани,но е друго го изживяваш.

Как си педставяш 18 години да си следвал едни обичаи, да си вярвал в един Бог, а от следващия ден да говориш на друг език в друг храм с непознати хора следвайки непознати нрави? Можеш ли изобщо да си го предствиш!? Притесняваш се за това, че родителите й няма да те приемат и ще се отрекат от нея при един евентуален брак, но не се замисляш колко ще нараниш своите собствени и че може те да се отрекат от теб. Ти си готов да направиш една такава жертва за нея, а тя готова ли е да я направи за теб? Ти би сменил всичко познато и обичано. Би ли го направила и тя ? Дори и да смениш вярата си , нещо което горещо те съветвам да НЕ правиш, на думи ще си мюсюлманин, но в сърцет си , в мислите си ти винаги ще бъдеш християнин. Много е рано да мислите за брак. Има много вода да изтече докато дойде този момент. Ти си на моите години и аз ти казвам да се огледаш, да се замислиш и да видиш, че не си готов и не трябва да сменяш вярата си !

на твое място ще си потърся българка християнка
    I can't stop myself from loving you <3

Цитирай Първоначално написано от Brabbit
    Цитирай Първоначално написано от chambao
    Ето от такива хора българия после страда.. ТИ СИ БЪЛГАРИН..ИСУС ХРИСТОС Е ТВОЯ БОГ ! АЗ АКО СЪМ ТИ РОДИТЕЛ ПРОСТО НЕЗНАМ КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАВА ! ТИ ЗНАЕШ ЛИ ИМ ОБИЧАИТЕ ! ЩЕ СЕ МОЛИШ ЛИ В ДЖАМИЯ НА ТЕХНИЯ ЕЗИК ! ПО ТОВА КОЕТО РАЗБИРАМ СА МНОГО ВЯРВАЩИ,НИЩО ЧУДНО И КОРАНА ДА НАУЧИШ ! СЛАНИНКА ХАПВАШ ЛИ И НЕЯ ЩЕ ТИ ЗАБРАНЯТ ! ЩЕ ТИ ИЗКОРЕНЯТ БЪЛГАРСКОТО ТИ СИ МИСЛИШ,ЧЕ ПРОСТО ЕЙ ТАКА МИНАВАШ И ВСИЧКО СИ Е КАКТО ПО СТАРО МУ ! ЗА ТОВА ЛИ 500 ГОДИНИ НАШИТЕ ПРЕДЦИ СТРАДАХА И СЕ БОРИХА ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА ! ТИ СИ УРОД ЗА МЕН ! НЯКОЙ ЩЕ КАЖЕ ЧЕ НЕ СЪМ ДОБРЕ,НО СЕ ЗАМИСЛЕТЕ НЕ Е ЛИ ТАКА !
    Всеки сам може да избира в какво да вярва,промяната в религията няма да ме направи по-малко българин,а от кога сланината е полезна?
    Нашите предци се бориха срещу турците,а не мюсюлманите
    разучи малко история,религия преди да ме наричаш урод
    Оххх,ако питаш на твое място аз бих я убил но това е мое мнение Chambao каза доста верни неща.Пък малко ли са хубавите българки?100% по-добри във всякакво отношение от някакви си..сапунджи

Просто не я познавате... и пак казвам че такова нещо не я прави по-малко българка Много сте елементарни хора и сигурно никога не сте се влюбвали истински

Я се стегнете,момичето е българка ,кво като е от друга вяра,отдавна религията не се отъждествява с националност! Ако беше будистка примерно пак ли нямаше да е българка?
    На мене обаче още не ми е ясно защо трябва да си сменяш религията? В това някакъв рицарски жест или саможертва виждаш?Да се покажеш колко си жертвоготовен за нея? Тва не го разбирам.
    Ако тя те приема като христянин ,не знам какъв е проблема,като стане време за сватба я взимаш и толкова.
    Техните ... ми няма да живее с тях а с тебе.Нали тва е най-важното!
    Addicted to Addictions

Цитирай Първоначално написано от BgHtH
    Я се стегнете,момичето е българка ,кво като е от друга вяра,отдавна религията не се отъждествява с националност! Ако беше будистка примерно пак ли нямаше да е българка?
    На мене обаче още не ми е ясно защо трябва да си сменяш религията? В това някакъв рицарски жест или саможертва виждаш?Да се покажеш колко си жертвоготовен за нея? Тва не го разбирам.
    Ако тя те приема като христянин ,не знам какъв е проблема,като стане време за сватба я взимаш и толкова.
    Техните ... ми няма да живее с тях а с тебе.Нали тва е най-важното!
    Така е,но те наистина ще се откажат от нея .Цял живот са я възпитавали по един начин и са я предупреждавали да не се жени за немюсюлманин и не се правя на рицар,просто наистина не искам да я губя заради подобно нещо

Значи проблема е че тя няма да те вземе като христянин ,така ли?
    Addicted to Addictions

Значи проблема е че тя няма да те вземе като христянин ,така ли?
    Точно така

Никога не бих се отрекъл от религията си, заради жена...

българка-мохамеданка, say wat?

смърт, бе, СМЪРТ

Whoopdedoo,за да си българин трябва да си православен христянин така ли?
    Addicted to Addictions

ти в часовете по история бил ли си?
    и знаеш ли изобщо кои са ни държали 500 години? а?
    знаеш ли го тва и да не би да защитаваш турците или пък по-зле "българските" турци?
    и изобщо българин ли си?

стига глупоти, намери си няква българка кви са тия простотии дето говориш, трябвало да се откажеш от религията си за да бъдеш с нея, аре да си *тъъът* майката и толкова... ебати наивния тип си, честно

Whoopdedoo ,ти май си по промит мозък и от фанатизираните родители на това момиче... жалка картинка.
    Защо не ми отговори на въпроса?
    Addicted to Addictions

Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    знаеш ли го тва и да не би да защитаваш турците или пък по-зле "българските" турци?
    и изобщо българин ли си?

стига глупоти, намери си няква българка кви са тия простотии дето говориш, трябвало да се откажеш от религията си за да бъдеш с нея, аре да си *тъъът* майката и толкова... ебати наивния тип си, честно
    Тя си е чиста българка и няма нищо общо с турците
    пее народни песни,танцува народни танци и е представяла България в чужбина и дори е печелила награди,нещо което се съмнявам че ти си правил и след като си толкова голям българин,би трябвало да знаеш за Валя Балканска чиято песен "Излел Е Делю Хайдутин" лети в космоса,между другото и тя е мюсюлманка но сигурно и нея я мразиш както всички други българи мохамедани нямам какво да ти кажа още

отговорих ти, тва че си тъп псевдо-българин и не разбра тва, което написах е друг въпрос
    жалка картинка са такива като теб, дето защитават тия, които са ни държали роби толкова много време за да си българин трябва да СИ българин, а не леке с религия, която се изповядва от турците.
    за тва автора да си опича акъла и да не се занимава с боклуци.

Един мюсюлманин и един християнин пътували заедно и решили да се надлъгват. Мюсюлманинът започнал своя разказ.
    - Пътуваме с кораб в Средиземно море и изведнъж ни налетява страшна буря. Корабът почти потънал. Няма спасение. Клекнахме и започнахме да се молим на Мохамед. Той чу молитвите ни, нагъзи се и корабът навлезе между хълбоците му на тихо място без вълни, и така се спасихме.
    - Брей, казал християнинът, добре сте се молили. И ние веднъж пътуваме с кораб в Средиземно море, та като ни хвана една буря аха, аха да потънем. Почваме да се молим на Исус Христос и по едно време гледаме, навирил си патката и ние като по мост стигнахме до брега.
    Ахнал мюсюлманинът и казал:
    - Брей, много му е голяма патката на тоз вашия бог, бе!!
    А християнинът му отвърнал:
    - Точно толкова, колкото за гъза на Мохамед.

Цитирай Първоначално написано от Brabbit
    Цитирай Първоначално написано от Whoopdedoo
    и изобщо българин ли си?

Тя си е чиста българка и няма нищо общо с турците
    пее народни песни,танцува народни танци и е представяла България в чужбина и дори е печелила награди,нещо което се съмнявам че ти си правил и след като си толкова голям българин,би трябвало да знаеш за Валя Балканска чиято песен "Излел Е Делю Хайдутин" лети в космоса,между другото и тя е мюсюлманка но сигурно и нея я мразиш както всички други българи мохамедани нямам какво да ти кажа още
    позьорщината край няма... и като е пяла и танцувала кво, бе?
    тва, че не съм печелил награди, не значи, че съм по-малко българин от нея, поне съм християнин и не съм някво позьорче да показвам колко българин съм, аз си знам, че съм си такъв
    за валя балканска не го знаех тва, но не ме и интересува честно да ти кажа

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Луд ли си?! След като любовта ви е толкова голяма, защо тя не иска да те приеме, а ти трябва да се жертваш? Не може ли тя да направи компромис.. Ти тотално си си загубил ума! На 18 си, колко още приятелки може да имаш, а се връзваш..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Да не ти пука за вярата.Тва вече остаря...

Авторе, ти сигурен ли си, че като си смениш вярата, ще промениш мнението на родителите й? 'Щото, нали...

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Авторе, ти сигурен ли си, че като си смениш вярата, ще промениш мнението на родителите й? 'Щото, нали...
    ще промени само пишката си, нищо друго

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Да,само това е проблема..

Whoopdedoo,знаеш ли кой са ценностите който определят една група хора като нация - общ език,история,религия и т.н..
    Куца ти правописа,исторята видяхме колко я знаеш,и като гледам кво комплексарче си ми е ясно че и библията не си я чел.
    Май ти си псевдо-българин а?
    И вица е много стар за да предизвика смях,има и по-хубави на тая тема.
    А и аз съм православен християнин,така че неможеш да ме засегнеш с стари вицове...( колко са вицове е друг въпрос)

Да то го кажа просто,че да ме разбереш - барай меча!
    Addicted to Addictions

Whoopdedoo,знаеш ли кой са ценностите който определят една група хора като нация - общ език,история,религия и т.н..
    Куца ти правописа,исторята видяхме колко я знаеш,и като гледам кво комплексарче си ми е ясно че и библията не си я чел.
    Май ти си псевдо-българин а?
    И вица е много стар за да предизвика смях,има и по-хубави на тая тема.
    А и аз съм православен християнин,така че неможеш да ме засегнеш с стари вицове...( колко са вицове е друг въпрос)

Да то го кажа просто,че да ме разбереш - барай меча!
    виждам колко ми куца правописа... на теб като цяло българския ти куца. може да пиша със съкращения, но поне пиша правилно, за разлика от тебе
    историята я знам много повече от теб, смешко и библията съм я чел и да ти кажа ходя на църква всяка неделя, ти правиш ли го тва? и изобщо ходил ли си по друг повод освен на Великден?
    и вица го постнах, щото е свързан с темата, не съм искал да те засягам, но май се засегна щом взе да се обясняваш, а? сладур, разбрах кво ми каза, че да ми казваш типичните селски затапки като "барай меча" и другата епична "души кура" и най-използваната дума от селяци като теб- "комплексар"... за тва, че спести си глупостите и не ме занимавай повече, с примати не ми се спори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си