.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 127
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Whoopdedoo, не пишеш много правилно да ти кажа.
    пиша правилно където трябва, тук си пиша с малки буквички и без точки и такива " "
    точно ти не пишеш правилно, дори и да се мъчиш с големите букви и неправилно поставените запетайки, ама не съм тръгнал да се заяждам с тва, нали? жалко е като няма за кво да се хванеш да гледаш правописа на другия, както оня там ми се правеше на интересен

все тая, аз приключих по тая тема, щотонямам време да споря повече

Повече от фен Аватара на BgHtH
    От "псевдо-българин" станах "селянин", "селянин и смешко" са най-градските думи,кво приказваш, само в градовете ги използват.Що не земеш да изкараш кравата на водопой че стана време?
    По твоята логика щом взе да се обесняваш колко редовен си в църквата,сигурно не я знаеш къде се намира.Исторята ти я видяхме - "българските-турци",айде бе арабски китайци няма ли?
    А комплексар ще я чуваш още много защото си такъв.
    Кой те знае от кое селце си попаднал в София или друг голям град,където са те строшили от тормоз и сега се правиш на патриот и "гражданин" в форумите.Както казах-
    жалка картинка.
    Addicted to Addictions

Естествено че ще изчакам .А ако не бяха родителите й,едва ли би се наложила тази смяна .Аз още не мисля за брак и деца,макар че сме говорили за това,твърде е рано .Просто не съм на 100% сигурен как да постъпя най-правилно .Сърцето ми казва едно,разумът друго..

Супер фен
    Или го приеми ,но си ходи и в църквата,дори и тайно от баща и,или не го приемай,а ги убеди ,че няма значение вярата, важното е сте човеци с главно 4.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Как бихте постъпили на мое място :]

Цитирай Първоначално написано от Brabbit
    Здравейте
    влюбих се безумно в едно момиче,както и тя в мен
    и дотук добре,разбираме се отлично,сякаш сме създадени един за друг ,но има един малък проблем тя е българка мохамеданка и за да бъдем заедно трябва да приема исляма .Проблема не е точно в това,а как ще реагира семейството ми,приятелите ми на евентуална такава промяна,защото аз наистина съм готов на всичко за това момиче .
    Ще ми е любопитно да разбера вашето мнение по въпроса и ако попаднете в подобна ситуация,какво бихте направили?
    благодаря
    От къде, на къде ще приемаш исляма? Ти изобщо имаш ли си идея с какво се захващаш? Най-малкото нещо е, че трябва да си обрежеш хуя. Земи се осъзнай. Защо тя не стане християнка, ами ти трябва да се съобразяваш с нея? Не прави тая грешка. Най-добре си стойте така, както сте си.
    Temet Nosce

벨야카

Цитирай Първоначално написано от BgHtH
    От "псевдо-българин" станах "селянин", "селянин и смешко" са най-градските думи,кво приказваш, само в градовете ги използват.Що не земеш да изкараш кравата на водопой че стана време?
    По твоята логика щом взе да се обесняваш колко редовен си в църквата,сигурно не я знаеш къде се намира.Исторята ти я видяхме - "българските-турци",айде бе арабски китайци няма ли?
    А комплексар ще я чуваш още много защото си такъв.
    Кой те знае от кое селце си попаднал в София или друг голям град,където са те строшили от тормоз и сега се правиш на патриот и "гражданин" в форумите.Както казах-
    жалка картинка.
    ХАХАХАХАХА смятай... живея в град, в който може би няма да стъпиш скоро и не, не се хваля с тва, просто говориш без да знаеш, смешен си, да, селянин си, да. никъде не съм се правил на патриот, ти ме караш да говоря така, с щуротиите, които бълваш и се правиш на мъж, за тва България е така, щото пародиите като теб са твърде много и се мислят за бъдещето на българския народ, един ден като имаш деца сигурно Мехмед и Инджи (или там както бяха ония от оня филм) ще ги кръстиш, а? Щото и такива взеха да се въдят
    никъде не съм се обяснявал колко редовен съм в църквата, нито пък съм горд с тва, че съм вярващ и т.н., нормално си е
    стига си се правил на такъв какъвто не си, щото единствения комплексар тук си ти, с великите си виждания за живота и вярата.

както казах- край, тва ми беше последния пост в темата, щото спама нарастна, ако имаш нещо друго да казваш- на лично

Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Или го приеми ,но си ходи и в църквата,дори и тайно от баща и,или не го приемай,а ги убеди ,че няма значение вярата, важното е сте човеци с главно 4.
    Мога да се опитам да ги убедя,но е почти същото като да убедя Whoopdedoo,че наистина вярата няма значение \/ .Просто са много набожни

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Не знам какво ме накара да споря с човек чието IQ e колкото на торен бръмбар.
    Сладурчето не можа да отговори на елементарен въпрос и сега се мъчи да компенсира с обиди и заучени фрази. Жалка картинка.
    Последния ти пост спокойно може да бъде отнесен към тебе,драги "гражданино",защото ти в цялата тема ти даваш заявки че си компетентен по история,по български език, ходещ на църква христянин и прочие.
    Гледай с какъв човек съм се хванал да споря
    "и да ти кажа ходя на църква всяка неделя"
    -> "никъде не съм се обяснявал колко редовен съм в църквата"

Нямам какво да кажа,ти си говориш сам за себе си!
    Addicted to Addictions

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Мога да се опитам да ги убедя,но е почти същото като да убедя Whoopdedoo,че наистина вярата няма значение \/ .Просто са много набожни

Турците/мохамеданите НИКОГА не биха си променили вярата,ако се женят или омъжват за християни,така,че защо ти да го правиш?Седнете,и им обясни ,чейскаш да се потърчваш, а ако и семейството ти е против това, се откажи...няма смисъл да се караш със семейството си, после ще имаш нужда от тях, се някога,но няма да ти обърнат внимание..от личен опит.

ако искаш да приемеш исляма ..
    не знам дали знаеш, но трябва да си обрязан . .
    и на това ли си съгласен ?!
    пък не виждам какво лошо има ..
    опитайте първо да поговорите, ако не се съгласят
    тогава мисли .. да си сменяш вярата ..
    не всички родители са с такова мислене . .

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Аххх ти гадно копеле .... Отвращават ме такива като теб...И не заради това ,че ще се жениш за българка -мохамеданка ,а заради това,че би си предал вярата за едната путка ...Ти не си вярващ.Ти един безбожник Един религиозен човек никога не би се отказал от религията си

Като толкова много се обичате ,защо тя не приеме християнството и не стане истинска българка??
    И точно за тези ,които опряха до 500-те години робство ще кажа ,че българите са се съхранили като народ заради своята религия,своите обичаи,своят език!Ако всички бяха станали мюсюлмани и бяха започнали да говорят на туски мислите ли ,че днес щеше да има държава на име България?? А руснаците по-скоро щяха да на заколят ,защото сме предали вярата си ,отколкото да ни освободят...
    Така че не ми говорете кой е българин и кой не е !Като са българи ,защо в училището ми има хора ,които си говорят на турски,а? Защо "българите"-мохамедани ги учат на турски преди български??

Продажник

П.П. Нямам нищо против турците ,но трябва да си знаят мястото ,а то не е в България!!! А българите-мохамедани не ги обичам,защото заради тях глупави българи се отказват от родното и от религията си !!!

--------------------------------------------------------

Аххх ти гадно копеле .... Отвращават ме такива като теб...И не заради това ,че ще се жениш за българка -мохамеданка ,а заради това,че би си предал вярата за едната п***а ...Ти не си вярващ.Ти един безбожник Confused Един религиозен човек никога не би се отказал от религията си Confused

Като толкова много се обичате ,защо тя не приеме християнството и не стане истинска българка??
    И точно за тези ,които опряха до 500-те години робство ще кажа ,че българите са се съхранили като народ заради своята религия,своите обичаи,своят език!Ако всички бяха станали мюсюлмани и бяха започнали да говорят на туски мислите ли ,че днес щеше да има държава на име България?? А руснаците по-скоро щяха да на заколят ,защото сме предали вярата си ,отколкото да ни освободят...
    Така че не ми говорете кой е българин и кой не е !Като са българи ,защо в училището ми има хора ,които си говорят на турски,а? Защо "българите"-мохамедани ги учат на турски преди български??

Продажник Confused Confused Mad Mad

П.П. Нямам нищо против турците ,но трябва да си знаят мястото ,а то не е в България!!! А българите-мохамедани не ги обичам,защото заради тях глупави българи се отказват от родното и от религията си !!

+1 Мдаа ..подкрепям изцяло този пост.
    А и сега като чета искали да са забрадени на личните си карти!?!?!?
    Алооо де са намират те бе..нека си ходят в Анадола и да си правят каквото си искат.Ще ми ходят и в училище забрадени,а да не говорим че има училища , в които се говори само на турски,а официален език е българския.Авторе..утре ще поискат родителите и да се молиш 5 пъти на ден,ще го направиш ли?Сюнет ще си направиш ли?А твоите родители какво мислят по въпроса?Или е по-важно тъста и тъщата да са доволни..А и тя ако те обича много..нека и тя прави жертви за теб,нека се опълчи на родителите си..

Човече повярвай не е любов и няма да е вечно седни си на Д-то и си изучи пък ако е истинско тя и ти ще изчакате...За да сте малко по самостоятелни...На мен не ми пукаше като се преместих да живея при приятиля си който е доста по голям.Всички ме критикуваха но ето че след 2 години ходене по мъките най накрая ще има сватба

Цитирай Първоначално написано от chambao
    Ето от такива хора българия после страда.. ТИ СИ БЪЛГАРИН..ИСУС ХРИСТОС Е ТВОЯ БОГ ! АЗ АКО СЪМ ТИ РОДИТЕЛ ПРОСТО НЕЗНАМ КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАВА ! ТИ ЗНАЕШ ЛИ ИМ ОБИЧАИТЕ ! ЩЕ СЕ МОЛИШ ЛИ В ДЖАМИЯ НА ТЕХНИЯ ЕЗИК ! ПО ТОВА КОЕТО РАЗБИРАМ СА МНОГО ВЯРВАЩИ,НИЩО ЧУДНО И КОРАНА ДА НАУЧИШ ! СЛАНИНКА ХАПВАШ ЛИ И НЕЯ ЩЕ ТИ ЗАБРАНЯТ ! ЩЕ ТИ ИЗКОРЕНЯТ БЪЛГАРСКОТО ТИ СИ МИСЛИШ,ЧЕ ПРОСТО ЕЙ ТАКА МИНАВАШ И ВСИЧКО СИ Е КАКТО ПО СТАРО МУ ! ЗА ТОВА ЛИ 500 ГОДИНИ НАШИТЕ ПРЕДЦИ СТРАДАХА И СЕ БОРИХА ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА ! ТИ СИ УРОД ЗА МЕН ! НЯКОЙ ЩЕ КАЖЕ ЧЕ НЕ СЪМ ДОБРЕ,НО СЕ ЗАМИСЛЕТЕ НЕ Е ЛИ ТАКА !
    Това което козвате е твърде грубо и крайно нека намалим злобата...

Хора,тя нито носи забрадка,нито знае турски .Защо поставяте всички под общ знаменател .Напълно различна и уникална е

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Писал съм го и преди.

Щом си в определена страна - се съобразяваш с тамошните закони и норми. А не налагаш своите.

Перефразирано звучи така - щом са в България тия хора се съобразяват с официалната религия(християнство) и не налагат ограничения и условия на християните. Ако не им харесва - чантичката и да си ходят.

Така че авторе - ти си човека, който има право и би трябвало да иска тя да си смени вярата. Щото ти си си у вас, а тя е на гости

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Хора,тя нито носи забрадка,нито знае турски .Защо поставяте всички под общ знаменател .Напълно различна и уникална е
    Толкова си заслепен от нея..повече от това няма накъде.Не е по-уникална ,от когото и да е..обикновено момиче както всяко друго.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    BlueFace, уважавам позицията ти, но се дръж прилично. Не е необходимо по толкова грозен начин да се изразяваш.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Аххх ти гадно копеле .... Отвращават ме такива като теб...И не заради това ,че ще се жениш за българка -мохамеданка ,а заради това,че би си предал вярата за едната п***а ...Ти не си вярващ.Ти един безбожник Един религиозен човек никога не би се отказал от религията си

Продажник

П.П. Нямам нищо против турците ,но трябва да си знаят мястото ,а то не е в България!!! А българите-мохамедани не ги обичам,защото заради тях глупави българи се отказват от родното и от религията си !!!
    haha you know,critics man,critics never got something nice to say man...

Тук , създателю на тази тема , идва един друг въпрос : Вярваш ли във вярата си? Не говорим за любовта към момиче , което изповядва друга вяра. Моля те , отговори ми на този въпрос : Вярваш ли във вярата си или си?
    Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
    ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
    Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
    Модератори , направете нещо!

Цитирай Първоначално написано от Lancelot
    Ами зависи от теб. Наистина трябва да си сигурен в любовта си. Макар и да не го осъзнаваме, религията играе голяма роля в живота ни и смяната й може да донесе много промени със себе си. Не мога да ти помогна, но ако наистина се обичате не би трябвало да е проблем. Вярвам, че и близките ти ще разберат ако им покажеш чувствата си към това момиче, но това съм само аз. Не ги познавам, трябва ти да прецениш какво влияние ще окаже промяната на живота ти и хората около теб.
    + 1
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Абе човек, ти сам казваш, че тя е БЪЛГАРКА все пак и с тази друга религия сте нещо, което всъщност не сте. И какво е това - родителите щяли да се откажат от нея, в кой век сме - 18 ли? Извинявай обаче аз на твое място бих я привлякла към моята религия!

Цитирай Първоначално написано от epicfailbg
    Тук , създателю на тази тема , идва един друг въпрос : Вярваш ли във вярата си? Не говорим за любовта към момиче , което изповядва друга вяра. Моля те , отговори ми на този въпрос : Вярваш ли във вярата си или си?
    Вярвам,но не съм от най-религиозните.Все пак мисля че има само един Бог и не е от толкова голямо значение религията,която изповядваш.

Искам да кажа, че напълно подкрепям BlueFace в казаното от него. И искам да кажа, че в България положението е трагично и още по зле става точно поради това че турските остатаци от миналото действат с пълна сила и нещо взеха да се разрастват напоследък. Като започнем през ориенталските ритми, обичаи, нрави, религия и език... Я си помисли преди много години предците на това момиче са си били НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ и насилствено са приели тази религия. Не мога да разбера защо в днешно време продължават да я защитават, живеят с лъжа, със заблуда, отричат се от етноса си, който със сигурност не е турският. Спазват абсурдни обичаи и искат и другите да ги спазват... Може още много да се каже...Относно любовта вярно е че няма граници, но да ставаш турчин и не знам си какъв заради промитите мозъци на родителите на момичето - това е адският абсурд. Според мен ще е много хубаво родителите й да се откажат от нея - поне ще я откъснеш от тия заблудени хора

П.П.С. И да кажа на автора, че е много непросветен по религиозните въпроси и въобще знай че ислямът не е религията на българите каквото и да си говорим... А това, че Валя Балканска е мюсюлманка е трагично, а ти го изтъкваш като гордост
    И да ти кажа познавам много българи - мохамедани и съм ги наблюдавала - та те са същински фанатици и мога да ти кажа че някои от тях проявяват страшна агресия относно българите в какъвто и да е аспект, водени от исляма, тъй че не ми говори, че религията им не ги учи на лошо - може би тя пряко не, но косвено.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си