Цитирай Първоначално написано от BgHtH
От "псевдо-българин" станах "селянин", "селянин и смешко" са най-градските думи,кво приказваш, само в градовете ги използват.Що не земеш да изкараш кравата на водопой че стана време?
По твоята логика щом взе да се обесняваш колко редовен си в църквата,сигурно не я знаеш къде се намира.Исторята ти я видяхме - "българските-турци",айде бе арабски китайци няма ли?
А комплексар ще я чуваш още много защото си такъв.
Кой те знае от кое селце си попаднал в София или друг голям град,където са те строшили от тормоз и сега се правиш на патриот и "гражданин" в форумите.Както казах-
жалка картинка.
ХАХАХАХАХА смятай... живея в град, в който може би няма да стъпиш скоро и не, не се хваля с тва, просто говориш без да знаеш, смешен си, да, селянин си, да. никъде не съм се правил на патриот, ти ме караш да говоря така, с щуротиите, които бълваш и се правиш на мъж, за тва България е така, щото пародиите като теб са твърде много и се мислят за бъдещето на българския народ, един ден като имаш деца сигурно Мехмед и Инджи (или там както бяха ония от оня филм) ще ги кръстиш, а? Щото и такива взеха да се въдят
никъде не съм се обяснявал колко редовен съм в църквата, нито пък съм горд с тва, че съм вярващ и т.н., нормално си е
стига си се правил на такъв какъвто не си, щото единствения комплексар тук си ти, с великите си виждания за живота и вярата.

както казах- край, тва ми беше последния пост в темата, щото спама нарастна, ако имаш нещо друго да казваш- на лично