- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как бихте постъпили на мое място :]
Аххх ти гадно копеле .... Отвращават ме такива като теб...И не заради това ,че ще се жениш за българка -мохамеданка ,а заради това,че би си предал вярата за едната путка ...Ти не си вярващ.Ти един безбожникЕдин религиозен човек никога не би се отказал от религията си
![]()
Като толкова много се обичате ,защо тя не приеме християнството и не стане истинска българка??
И точно за тези ,които опряха до 500-те години робство ще кажа ,че българите са се съхранили като народ заради своята религия,своите обичаи,своят език!Ако всички бяха станали мюсюлмани и бяха започнали да говорят на туски мислите ли ,че днес щеше да има държава на име България?? А руснаците по-скоро щяха да на заколят ,защото сме предали вярата си ,отколкото да ни освободят...
Така че не ми говорете кой е българин и кой не е !Като са българи ,защо в училището ми има хора ,които си говорят на турски,а? Защо "българите"-мохамедани ги учат на турски преди български??
Продажник![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. Нямам нищо против турците ,но трябва да си знаят мястото ,а то не е в България!!! А българите-мохамедани не ги обичам,защото заради тях глупави българи се отказват от родното и от религията си !!!
--------------------------------------------------------