Аххх ти гадно копеле .... Отвращават ме такива като теб...И не заради това ,че ще се жениш за българка -мохамеданка ,а заради това,че би си предал вярата за едната путка ...Ти не си вярващ.Ти един безбожник Един религиозен човек никога не би се отказал от религията си

Като толкова много се обичате ,защо тя не приеме християнството и не стане истинска българка??
И точно за тези ,които опряха до 500-те години робство ще кажа ,че българите са се съхранили като народ заради своята религия,своите обичаи,своят език!Ако всички бяха станали мюсюлмани и бяха започнали да говорят на туски мислите ли ,че днес щеше да има държава на име България?? А руснаците по-скоро щяха да на заколят ,защото сме предали вярата си ,отколкото да ни освободят...
Така че не ми говорете кой е българин и кой не е !Като са българи ,защо в училището ми има хора ,които си говорят на турски,а? Защо "българите"-мохамедани ги учат на турски преди български??

Продажник

П.П. Нямам нищо против турците ,но трябва да си знаят мястото ,а то не е в България!!! А българите-мохамедани не ги обичам,защото заради тях глупави българи се отказват от родното и от религията си !!!