А интересно ми е ти виждал ли си се с техните? Защото ако те са на мнение, че си супер момче, перфектен, само че си християнин... е, това е, меко казано, супер остаряло мислене. Някак си не ми се вярва да има толкова закостенели хора. И като казваш, че не носи забрадка- ми то това не е ли едно от освовните неща? Как може да са чак толкова набожни и тя да не носи забрадка?
Млад си още, не прави такива жертви, защото след година-2 може да не я обичаш така! И дори още утре тя може да ти каже "Обичам друг". И ще излезе, че си направил такава жертва, с която първо, че вероятно много ще нараниш родителите си, и второ, че е била напразна.
Според мен е много важно дали познаваш родителите й. Ако да и те не те харесват- дори и да си смениш вярата, нищо няма да промениш. Ако да и те харесват и единствено вярата е проблем, те имат доста закостеняло мислене и не си заслужава да ставаш мюсюлманин само заради тях. А ако не се познавате, не може ли тя да ви запознае (без да им казвате, че си християнин) и ако те харесат би трябвало да те приемат. И освен това не е ли щастието на детето най-важно? Щом тя те обича..