- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Красиво ли пишете?
Адски грозно,но искам да се поправя,но незнам как.![]()
![]()
Ами взимаш си едно листче и пишеш няколко почерка и който най-ти хареса - започваш да го прилагаш и се стараеш само него .. !Първоначално написано от Vasoto129
Първоначално написано от Eisblume
Страшно готино пишеш-момче ли си ?![]()
[/b]
Когато ми диктуват пиша бързо и грозно, а иначе пиша хубавко.![]()
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
По принцип пиша красиво, но когато пиша бързо или нещо ме мързи, загрозявам тетрадката![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
И аз съм тейПървоначално написано от Colouring
Не знам как мога да си поправя почерка
![]()
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
различно.. попринцип не е много грозно, но ако ме мързиии..![]()
Просто аз
различно!![]()
Пиша яко, когата не ме мързи и особено, когато не бързам![]()
На мен ми харесва как пиша, но почти никой не ми разчита.
++Първоначално написано от stelSs21
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
Грозно пиша естествено, защото повечето пъти не ми се пише. Ако не ме мързи да пиша и просто ми се пише си пиша красиво(ама това тази годината стана само първите 2 месеца и то няколко пъти само)
Когато искам пиша мн хубаво,когато бързам - горе-долу..ама когато не ми се пише в някой скучен час...малее малеееили пък изобщо не пиша и си драскам
![]()
![]()
Най-ценното притежание, което един мъж може да има на този свят е едно женско сърце.
Откровено си пиша като с "левия крак"![]()
Иначе понякога ако се старая може и да стане с десен крак![]()
Но това е изключение :P
===
===
===
:P
Пиша красиво и четливо,изключение има само когато съм ядосана или ме мързи,тогаваа е ... мазалоо :d
всички ми казват, че пиша грозно, ама най-важното е, че аз си разбирам, щото си уча от тетрадките по история например или литература
Зависи..когато бързам се получава леко така..не по вкуса мино като цяло не мога да се оплача от краснописа си ;д важното е, че аз си разбирам кво пиша
![]()
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Повечето фр ми казват, че пиша красиво, ама аз не го намирам за много хубаво. Важното е, че се чете.
In the eye oft the storm but I ain't scared
Cause after the storm There'll be calm somewhere![]()
old nick: lori
По Принцип пиша много красиво..но ако бързам пиша много ама мннгг нечетливоо и неразбираемо![]()
![]()
![]()