- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Красиво ли пишете?
Аз не знам доктор който да пише четливо дори и зъболекарите са злеПървоначално написано от Tempest
![]()
![]()
даМного се старая даже някой път си го дооцветявам и някви глупости
![]()
никак .. като бързам съвсем ;дд
изобщо......само като надписвам тетрадки![]()
![]()
L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...
пф,май не.
принципно много бързо пиша.
следователно = shit
![]()
попринцип да ;p
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Ми май даа.. ама когато искам.![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Ако ми дойде музата мога да пиша и красиво, иначе не
^^
Първоначално написано от pitbullxx
Добре че са бъзиците, да си казваме истината.. =]]
Зависи..понякога се старая и е перфектно - понякога просто ме мързи и си пиша както си пиша и не мога да кажа, че е грозно![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
На компютъра, да![]()
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
въпреки, че упорито опитвах да докажа на старата ми класна, че пиша изящно, все ме караше да преписвам работите
ма тва е човек като си втълпи нещо и няма разубеждаване
Ми не знам,съседите по чин казват,че пиша красиво.. тия дето преписват с мен също
Въпреки,че не се старая особено..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
2007-2008 си харесвах почерка, но откакто се преместих в новото даскало пишем доста по някои предмети и съвсем си развалих почерка, някой път е дори неразбираемо!??
красиво и най-вече грамотно!!!
teenproblem не е това,което беше.Сега всеки се заяжда с другия за щяло и нещяло.Аман от комплексари!
I am done!
Пиша четливо, но в никакъв случай красиво... Все пак лекар ще ставам
![]()
Колкото повече, толкова повече казал Мечо пух и умрял от свръх доза xD
:PПървоначално написано от ElinoOor
Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]
Понеже пиша мн бързо не е особено красиво, но се чете все пак. Иначе ако правя проект или др важно нещо ще се постарая.![]()
Обикновенно пиша красиво и правилно, ама има пъти, когато ми се налага да пиша хипер бързо и от там развалям почерка.