- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Красиво ли пишете?
Пиша красиво, но за съжаление доста нечетливо. Не знам дали има и други с такава комбинация, но пък да. Като се старая и не бързам, ми се разчита, но в часове като литература, просто не мога. Трябва бързо да преписвам или да записвам и колкото и красиво да е, просто се разчита по - трудно.
This time, this place
Misused, mistakes.
Too long, too late
Who was I to make you wait?
мен ме кефии как си пиша... ама йероглифите ми никой не може да разчете![]()
![]()
Емии при мене зависи от предмета..само бел мат и география пиша пиша четливо и красиво(имам мн хубав почерк) ..иначе по др предмети пиша даже и наопаки ..звездички..драсканици .. съчинени песнички..сякви идиотщини..и някой път не пиша даже и аз..а някой др
![]()
има голяма разлика от красиво до четливоПървоначално написано от Seductress
![]()
аз не пиша красиво, но мн хора ми казват, че пиша "яко"... Нз, какво искат да кажат, но явно ги радва как пиша буквите / по големи и прави:P /
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
не мога да определя ..пиша така все едно всяка дума ми е таг.. с едни завартулки .. едно изписване на буквите .. а бе различно пиша но изглежда красиво.
![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...