.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Любов от пръв поглед

Здравейте, преди 1 седмица бях на рали и там видях едно момче, което много ми хареса при пръв поглед и много исках да се запозная, но все нямаше удобен момент и въртях се около него постоянно, но нищо. Прибрах се вкъщи с много мъки научих как се казва какъв е, що е и му писах обаче той май не прояви голям интерес към мен. Каза, че съм била малка а той е от Пловдив, а аз от София и нямало да се получат нещата, но в края на краищата нали любовта няма граници. Той ме премахна от фейсбук-приятелите си и ми писа в един форум без да знае, че съм аз, че съм го била тероризирала, а ние сме си писали 1 път в рамките на 15-20 мин. .... Та въпроса ми е как да му привлеча вниманието към мен за да разбере, че наистина ме интересува???
    Никога няма да забравя тези мигове !
    С теб аз се чувствах добре ... !

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Няма да се получи...то това момче за приятелско/дружелюбно отношение чувал ли е ?!? Не се занимаваи с него и донякъде е прав връзка от разстояния малък шанс да успее....пък може и да си има приятелка и затова така да се е държал.На колко сте че си малка за него ?

на 1 а той на 21 но да предположиме, че няма приятелка просто искам някакви контакти с него мамка му много ли искам
    Никога няма да забравя тези мигове !
    С теб аз се чувствах добре ... !

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Щом не иска да се занимава с тебе и те е отрязъл толко бързо .. Не си прави труда да го търсиш повече нищо няма да стане .. По добре се откажи на време до като не си хлътнала повече..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от biberinka
    на 1 а той на 21 но да предположиме, че няма приятелка просто искам някакви контакти с него мамка му много ли искам

Няма смисъл да се опитваш явно ти не си му симпатична или си има други негови прични...откажи се.

Град
    Бургас ^^
    Добре де ти на колко си ?? Той още в началото не е проявил интерес и те е игнорирал, а ти още се натискаш. След седмица да не пуснеш тема как си си изяла мощната наредба и искаш да се нарежеш, защото го обичаш. Хайде стегни се.
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Виж сега, харесваш го, хванал ти е окото- ок, обаче той по една или друга причина ти е казал, че не иска да има нищо с теб.. и там сваршва всичко.Щом не го иска, каквото и да правиш....... Откажи се, няма да му тичаш след гъза,я.
    Винаги се съгласявам с теб
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Одрязал те е по най-бързия възможен начин. Всеки опит за контакт е безсмислен.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Ако реално се замислиш,ще осъзнаеш ,че го искаш,само защото те е игнорирал и неможе да го имаш...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    той е тъп и няма никви намерения към теб,сувета ми е да го оставиш и да си намериш друг,той не е за теб
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

абе няма такова животно, баш пък любов от пръв поглед, остави го момчето, сама виждаш, че не е потръгнало отначало, какво очакваш за по- нататък, като той смята,че го "тероризираш"... давай следващия

Супер фен

Re: Любов от пръв поглед

Цитирай Първоначално написано от biberinka
    Здравейте, преди 1 седмица бях на рали и там видях едно момче, което много ми хареса при пръв поглед и много исках да се запозная, но все нямаше удобен момент и въртях се около него постоянно, но нищо. Прибрах се вкъщи с много мъки научих как се казва какъв е, що е и му писах обаче той май не прояви голям интерес към мен. Каза, че съм била малка а той е от Пловдив, а аз от София и нямало да се получат нещата, но в края на краищата нали любовта няма граници. Той ме премахна от фейсбук-приятелите си и ми писа в един форум без да знае, че съм аз, че съм го била тероризирала, а ние сме си писали 1 път в рамките на 15-20 мин. .... Та въпроса ми е как да му привлеча вниманието към мен за да разбере, че наистина ме интересува???

НЕ му обръщай внимание

Град
    Русе
    Спри да се занимаваш с него

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Приеми, че е изгубена кауза. Той няма интерес към теб. Причините той си ги знае. Разстоянието е една от тях.
    Не знам защо си мислите, че той бил тъп. Нищо подобно- просто знае какво иска.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Той ти е казал,че нещата няма да се получат..
    Защо му досаждаш..Или си останете приятели,или спри да се
    занимаваш с него
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Приеми, че е изгубена кауза. Той няма интерес към теб. Причините той си ги знае. Разстоянието е една от тях.
    Не знам защо си мислите, че той бил тъп. Нищо подобно- просто знае какво иска.
    Точно. Айде всеки, който не ни се връзва на капризите, да е тъп. Яяяя! Изведнъж светът се снабди с много тъпаци брях
    Нормално момче. Браво на него, че не ти дава аванси...

А да не говорим колко невярно клише е това, че за любовта няма граници. Да не говорим, че при теб е едностранно харесване, нито капка любов.

Да, жестока съм.

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

А да не говорим колко невярно клише е това, че за любовта няма
    граници.

Да, жестока съм. [/i]
    Да,да,я виж мойто патенце.

На всеки 3 дни се виждаме,тя е от племето "Покот" в Кения.За мен това не е проблем,да ходя да я виждам,мойта любов няма граници.

Сега сериозно.Аз също неискам да имам връзка от разстояние.Това за мен е мъчително и несериозно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си