- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Рожден ден Въпрос !
Въпроса ми е бихте ли се искефили ако гаджето ви за рождения ден вместо да ви пише ч.р.д. а-у да е направил клип с ваши снимки и пожелания и направо да ви го прати ?
П.С.: Говора само за пожеланието другите неща са ми ясни ... просто ми е инт
Мисля ,че не е лошо ,като идея,но не си падам по честитенето през нета...
Възможно е, ако клипът си е направен само за мен и не се публикува в разни сайтове, не обичам чак такава показност(или по-скоро лигавщина).![]()
За жалост, не си падам по такива неща и стандартното "честит рожден ден", би ми допаднало повече.
ще е яко,но все пак празнувам рд-то си,не годишнината ни
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Неговора за качване по саитове само за нея да си е !Първоначално написано от mArMaLaDkA
мен не би ми харесало толкова много,защото вече тези клипове са ми комерсиални,в смисъл всеки втори има клип с негови и на половинката снимки-може пак да направиш клип,но вътре примерно можеш да сложиш част от някво преживяване записано с камера или нещо по-нестандартно, не знам,но аз лично не бих се изкефила толкова много ако са просто лепнати някакви снимки и 1 песен там![]()
Аз пък няма да се зарадвам
За мен е въпрос на уважение да ми се честити лично.
Е ако гаджето ми е на многооо километри от града ще се зарадвам,защото ще го приема за подарък,но и тогава ще очаквам да ми честити лично (по телефона).
Освен това подобни клипчета не са подходящи за Р.Д.,а за годишнини,Св.Валентин и т.н. ...
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
аз направих това: http://prikachi.com/images/313/2283313P.jpg
другото са изгъзици вече
На мен лично мн ми харесва (може би,защото още никои не ми го е правил и на мене) , но сякаш вече е малко изтъркано![]()
Предпочитам картичка с пожелание и една наша снимка отдолу. :}}
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Защо вместо да си губиш времето и да се затормозяваш излишно не й го кажеш простичко:"Честит рожден ден,мила,обичам те!" ?
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Не е лошо но по-става за годишнина.Измисли нещто друго.![]()
Не е лошо,но е по-подходящо за годишнина и Свети Валентин..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
т'ва ме разбиПървоначално написано от cherinka
![]()
По темата: Идеята въобще не ми харесва.. доста е тъпичка. Защо направо не й сложиш главата на някоя манекенка във фотошоп![]()
Измисли нещо оригинално, което да е по нейния вкус. Едва ли ше й допадне клип с нейни снимки и няк'Фи пожелания. Има си огледало, едва ли не знае тези снимки, а пожеланията можеш да й ги кажеш на живо. Не мога да ти кажа какво точно да й вземеш, защото случайно не я познавам.
Хайде успех![]()