.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia

Убийствена болка

Много ме боли кръста...дори не мога да заспя.
    Не знам на какво се дължи, не ме и интересува...

Исках да ви попитам дали знаете ефикасни методи за справяне с този тип проблем?
    Благодаря предварително.

не знаеш на кво се дължи и не те интересува...
    как да помогнем?
    болкоуспокояващи ли искаш? те не решават проблема. ходи да те прегледат

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    не знаеш на кво се дължи и не те интересува...
    как да помогнем?
    болкоуспокояващи ли искаш? те не решават проблема. ходи да те прегледат
    Е от къде да знам от какво се е получило?
    Мога само да гадая, не е това въпроса

Не се сещам за денонощни аптеки, а и ме мързи малко да излизам, пък и не мога да ходя много много
    Но проблема не е толкова в самата болка (аз болка търпя...заглавието е с цел да увеличи интереса), колкото в невъзможността за вършене на разни работи (няма как да работя, да играя футбол, момичето също страда от това xD)

А ще е добре за утре вечерта да нямам този проблем...

Имах подобен проблем и "Фастум гел" помогна.

Иначе съм виждал, че и хепи ендинг тай масаж помага.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Масаж?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Зависи от какво те боли.
    Постоянна ли е болката или ако заемеш дадена поза, те отпуска?

В смисъл такъв - болката в кръста може да се дължи на много неща. Когато получих първата си бъбречна криза, бях убедена, че съм се сецнала. Най-добре провери от какво те боли, защото ако са ти бъбреците, Фастум гел няма да помогне.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

може да си истинал...и на мен ми се е случвало,ама аз знам защо

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Може да си си прещипал сухожилие... или нерв, или май беше едно и също.
    Това си е голяма болка... и е отвратително докато ти мине, макар че всичко що е болка и болести е отвратително.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Има към 100ина възможности...Как да ти помогнем? Може да е всичко от най-просто сецване до дископатия/-херния. Може да е и прищипан нерв. Отиди на невролог и виж той какво ще ти кажа, защото така освен да метнем стъкленото кълба, друго няма.

За всичките тия си трябва различно лечение. Прищипан нерв може да се наложи да го алкохолизират. Ако е херния може да се наложи да ти сложат няколко инжекции или да пиеш хапчета. Същото с дископатията. Ако е просто сецване, ходи си купи един Финалгон/Алгезал/етц. и се мажи - ще мине. Обезболяващи мога да ти кажа, но са с рецепта и няма как да стане.

И пак повтарям - невролог.

Може да са бъбреци
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Всичко може да е. Отиваш до лични и му казваш. Препоръчва ти нещо за мазане и в последствие ще разбереш дали ще помогне.
    Клик ми (:

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Болката в кръста придружена ли е от стрелкащи усещания към коляно/палец? Имаш ли усещането, че се движи от кръста надолу като по конец /по-образно зададен въпрос №1/. За пръв път ли се случва? Имаш ли роднини с подобни оплаквания?

Лекарства няма да ти предпишем, то се видя. Ако е бъбречна колика, медикаментите са от една група. Ако е неврологично, ще ти трябва пък медикамент от друга група + витамини. Заминавай на лекар. И не се плаши от неврологичното чукче.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на SunSmile
    Ходи на доктор!!!
    Сериозни неща са като те боли кръста. Мен наскоро ме боля от настинка... умираше ми се!
    Ако е херния ... са възможни инжекции... абе изобщо каквото и да е отиди на лекар, че ако стане мн сериозно няма да може да станеш от леглото.

Дано не е сериозно, но отиди възможно най - скоро на лекар!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    доктор..

иначе аулин и фастум гел и поне няма да те боли ....
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Голям фен Аватара на MissStunning
    Ben-Gay се казваше май

абе ти иди да го снимат и да ти кажат кво ти е...заеби ги тия аулини и пасти и секви глупости

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от HarleyFlanagan
    Лекар и почивка...

креватните упражнения и футбола ще ги позабравиш за седмица-две, ако си се сецнал...
    ами то понеже днес не ме боля много и върших всякакви дейности, които явно не трябваше да върша и сега е по-зле

LadyDi, аз проблеми с бърбреците имам отделно, така че ги различавам спокойно xD

Имаш ли усещането, че се движи от кръста надолу като по конец. За пръв път ли се случва? Имаш ли роднини с подобни оплаквания?
    точно!
    не за 1ви, но друг път по-бързо ми е минавало
    за роднини - възможно е

Масаж/Фастум гел може :>...а на лекар не ми се ходи много, ако не ми мине до 2-3 дни може да скоча до шефката

Мерси на всички <3

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    Имаш ли усещането, че се движи от кръста надолу като по конец. За пръв път ли се случва? Имаш ли роднини с подобни оплаквания?
    точно!
    не за 1ви, но друг път по-бързо ми е минавало
    Заминавай при невролог, не чакай 2-3 дни.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Супер фен
    мажи се със ракия с кестени...винаги помага

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз зимата бях по същия начин, само че при мен не беше точно болка, а по-скоро напражение като от претовареност... Но пак беше доста неприятно и се оправих за 2-3 дни само със загряване с ел. възглавничка Оказа се, че е само настинка, но все пак в такива моменти най-добре е да не се гадае и чака, а да се потърси помощ от специалист. Понякога чакането и самолечението само влошават нещата
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    В.Търново
    самооправи се хаха
    Моя "лечителен масаж" бих ти го "преподала" но не би се справил сам, затова препоръчвам..Фастум. Това е единственото което на мен ми е помагало, да не говорим че имах страшна болежка около седмица до кръста и отивам аз при личния, бера душа, чакам час да вляза, влизам..и той..: а! то ще се оправи от самосебе си...
    Излизам аз бясна..нищо не си купих..оказа се прав де..но ми мина след още една седмица ИИ..да..
    За теб Фастум

Град
    пространството на Дисе
    С тая ирадиация не мисля, че ще се отърве само с Фастум. Може и да му понадупчат дупето с някой друг кортикостероид.

Град
    В.Търново
    защо го плашите човека, ще му мине като на кученце УА

Град
    По балкана някъде..
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Може да са бъбреци
    Ако те боли вечерта особено. ОТИДИ НА ЛЕКАР! И мен ме болеше и се оказа бъгав бъбрек и трябваше доста спешна операция.
    ACϟDC

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    С тая ирадиация не мисля, че ще се отърве само с Фастум. Може и да му понадупчат дупето с някой друг кортикостероид.
    Тотално ме отказа да ходя на лекар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си