- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обича ли ме все още?
Здравейте,хора.
Значиии....обичам едно момче,ходихме 2 години,но след това скъсахме.Аз тръгнах с друг,но пак се виждахме с него.Казваше ми,че мн ме обича...
Но не знам какво стана,ядоса се че съм се целунала с другия и започна да казва че ме е забравил.Обаче като си говорим с него все ми натяква за другия,а уж сме само приятели и не му пука за мен.Дали ме обича все още???Снощи бяхме на дискотека.От време на време ме гледаше,а когато запалих цигара ме изгледа супер странно...??Моля ви,помогнете?Как може да го върна?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако ти още го обичаш
F**K YOU!![]()
![]()
-__________----_____|]= ==
...../_==o;;;;;;;;_______.:/
.....), ---.(_(__) /
....// (..) ),
...//___//
..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
_________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______
Обичам го...ужасно много .Мисля,че и той ме обича,но не съм сигурна.![]()
![]()
![]()
говори открито и му признай,но първо скъсай с другия!Излишно го нараняваш и замесваш!Първоначално написано от desparate00
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Вече го зарязах...
Казвала съм му,че го обичам,но той все ми казва,че не му пука за мен...
Пък се ядосва като разбере,че съм се зарибявала с адруг...
Обичаш го и ходиш с друг..И на всичкото отгоре страдаш за бившия си..Абе момиче - ти осъзнаваш ли се какво правиш ???
Играеш си с чувствата на едно момче,което си мисли,че ти го обичаш..
Щом все още обичаш бившия си - върни се при него и
не си играй с чувствата на другия![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нямам нищо общо с другия вече скъсахме.Но как де се върна не зная...![]()
...като си признаеш какво изпитваш....ако иска да сте заедно и има нещо към теб и отй ще ти отговори сс същото!Първоначално написано от desparate00
Ако пък с нещо си го наранила в миналото дори и да изпитва нещо,ще иска да си ти го върне и ще ти се изсмее!
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Че има чувства към тебе - ясно,стига само да не си внушаваш .. Иначе едно искрено признание в 1 часа полунощ,ще го трогне много повече,отколкото си представяшБъди сигурна обаче,че наистинато има още чувства към теб,защото иначе ще стане мн кофти ..
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Ох,направо незнам...вече се отчаях.Сега ще му пиша смсда го попитам как е :Д
Писа ми "Добре.Ти к'во праиш?"Чудя се дали да му пиша да се видим?![]()
![]()
Може ли да си толкова нерешителна? Може ли да сте толкова недорасли и двамата, че вместо да се изясните като големи хора, всеки си стои в неговото си ъгълче и гледа разсърдено към другия? Направо е безумие как сте успели да издържите заедно толкова време.
да покани го да излезете...може днес,ти си прецени!Първоначално написано от desparate00
съгласна съм с Мармаладка (mArMaLaDkA)!
Вместо да пишете безмислени смс-и се вижте и поговорете НОРМАЛНО.
Проблема е,че той е голям..на 19 е,а аз на 16...не съм нерешителна,знам че искам само него...
Обичате...щом му пука...то си личи от километри
Ти ли го скъса?Ако да... сърбай попарата![]()
![]()
Аааа,нямане се предавам лесно.Писах му да се видим и той ми отговори-"Пак да се привържем един към друг ли искаш.За мен няма проблем"..и нз кога ще се видим.След като се видим пак ще ви пиша
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Прави му магии за да се върне при теб .. Питай го кво толко ходили сте 2 години не вервам да те е срам от него..
Че и да го питам той няма да ми каже истината![]()
![]()
Тогава го зарежи...не си стува,тогава...той ,ако иска да е с теб ,ще намери начин.Първоначално написано от desparate00