- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Доверието ли е в основата?
Здравейте ,
Първо да започна с едно послание от мен : Харесвам този форум и най-вероятно ще започна да го посещавам често в бъдеще. Така , сега към въпросът : "Доверието ли е всичко?"
Задавам го по една проста причина : Наскоро зарязах едно момиче точно поради тази причина : Когато я помолих да споделя нещата , които я вълнуват свързани с мен (и с нас) тя се съгласяваше , но всичко , което тя искаше да ми сподели беше "доставяно" на мен от един от нашите общи приятели , а когато аз споделях нещо искрено и лично за мен , моят живот или моите желания те веднага се разгласяха "на ляво и на дясно".
Та , мисълта ми е следната : Аз вече взех решение и отдавна въобще не и говоря , но според вашето мнение правилно ли постъпих? Аз просто реших , че щом няма доверие между нас , то тогава няма как да и вярвам и следователно няма какво да правя с нея. Правилно ли постъпих според вас?
Благодаря на всеки един , който чете това и се надявам , че ще получа поне един отговор. Мерси!
Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
Модератори , направете нещо!