.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Тема: -------

-------

..... КЛЮЧИ !

СВИКВАШ!!!! Е ТФА E NAЧИНА
    F**K YOU! -__________----_____|]= ==
    ...../_==o;;;;;;;;_______.:/
    .....), ---.(_(__) /
    ....// (..) ),
    ...//___//
    ..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
    _________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Не е стигнала момента,в който живота ти отупва бахлит.След време ,ще се промени сама,още е незряла.Може би се държи така,защото ти й позволяваш.В една връзка е хубаво да има разбирателство и подкрепа,но понякога без спорене,нерви и караници,нестава.Има моменти,в който ,колкото по-добре се държиш с момиче,толкова по ти се качва на главата.Почва да ти се лигави,а не оценява реално,какво правиш за нея и какъв си ,като личност..

Ако наистина искаш да си с нея единственото, което можеш да направиш е да чакаш и да проявиш търпение, ако обаче ти си чакаш, а това нейно поведение не се промени, най-доброто решение е резачката поне според мен.

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Не е стигнала момента,в който живота ти отупва бахлит.След време ,ще се промени сама,още е незряла.Може би се държи така,защото ти й позволяваш.В една връзка е хубаво да има разбирателство и подкрепа,но понякога без спорене,нерви и караници,нестава.Има моменти,в който ,колкото по-добре се държиш с момиче,толкова по ти се качва на главата.Почва да ти се лигави,а не оценява реално,какво правиш за нея и какъв си ,като личност..
    Малко ми е криво, че макар и да съм момиче се налага общо взето да се съглася с нашия съфорумец. Още една причина, поради която е възможно приятелката ти да е напостоянна вероятно се крие в найната несигурност. това, че те обича не значи че ти вярва. Много вероятно е да е неспокойна, несигурна и следователно и непоследователна в думите и действията си.

Град
    Русе
    Като искаш да си с нея,тогава я приемаш каквато е !!

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly
    да не би да е зодия везни... те са такива променливи.Говори с нея.Ако не успееш да свикнеш,намери си друга.
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

За всяко нещо относно приятелката си ли ще задаваш въпроси?Толкова ли е трудно да си размърдаш сивото вещество;]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    явно и трябва малко време за да се осъзнае
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Лигава работа...Ако те обича ще престане ако и е се тая няма.. Поговори с нея..Ако пак ти се лигави хич не се занимавай ...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: НЕ мога да я разбера :X Нужен ми е съвет !

Цитирай Първоначално написано от crunkggg
    Значи проблемът е че приятелката ми е такъв характер и в такава възраст, че постоянно си променя настроението и държанието.Първо е мила и забавна после груба и недоверчива,първо говори някак влюбено (не съм сигурен, че е влюбена в мен но когато ми говори по този начин започвам да мисля че наистина е влюбена както казва рядко) а след това говори все едно не и пука за мен.... В някой моменти е много мила, страхотна и такава я харесвам и обичам но почне ли да се даржи отново по гадния начин направо не издържам.....Та въпросът ми е как да свикна с такъв човек (защото постояно ме измъчват съмнения относно връзката ни а почнем ли да говоря за тях винаги се скарваме) мисля, че губя доверието си в това което казва...Не мога да разбера момичето, което е било забавно и обичливо извендъж се превръща в хейтър (как мога да повярвам, че наистина ме обича щом се държи така) ????
    ---->Та въпросът ми е как да свикна с такъв човек ??????

(извинявам се ако е написано неграмотно но го писах бързо!)
    Пич, къде са ти топките?
    Temet Nosce

벨야카

Еми търпиш ,търпиш, докато не си намериш някое пораснало и на акъл маце и не й биеш шута на тази
    I can't stop myself from loving you <3

По принцип е хубаво да се правят компромиси,ноо какво ще кажеш,твойте май са неоценени и се приемат за даденост!?
    Любовта си е любов,харесването и то,но гордостта е друго нещо!
    Ако някой се държи с мен по начина,който тя се държи с теб....ще му кажа,че по тоя начин малко или много ме унижава и ако иска да сме заедно да си промени отношението и да спре да се лигави!
    Ако не стане,живота е пред теб!Ще срещнеш много по-добро момиче!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Като си четеш предишните около 4-5 теми свързани с гаджето ти,които пусна за седмица,не усещаш ли,че на нея ВЪОБЩЕ не й пука за теб?!
    Ти си 8 клас.Що не вземеш да залегнеш малко над учебниците,да си прочетеш задължителните книжки и да си поиграеш малко пред блока на криеница,вместо да се занимаваш с момиче,което очеИЗВАДНО не се интересува от теб?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    Лигава работа...Ако те обича ще престане ако и е се тая няма.. Поговори с нея..Ако пак ти се лигави хич не се занимавай ...
    точно
    F**K YOU! -__________----_____|]= ==
    ...../_==o;;;;;;;;_______.:/
    .....), ---.(_(__) /
    ....// (..) ),
    ...//___//
    ..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
    _________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Като си четеш предишните около 4-5 теми свързани с гаджето ти,които пусна за седмица,не усещаш ли,че на нея ВЪОБЩЕ не й пука за теб?!
    Ти си 8 клас.Що не вземеш да залегнеш малко над учебниците,да си прочетеш задължителните книжки и да си поиграеш малко пред блока на криеница,вместо да се занимаваш с момиче,което очеИЗВАДНО не се интересува от теб?!
    кхъм,кхъм .. за съжаление този път ще трябва да се съглася .. просто я резни и толкова .
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Виждам че сте малки и още не сте се изградили като личности, а какво да говорим за настроението. Известно е че много от момичетата в тази възраст са раздразнителни и несдържани - всичко това се дължи на пубертета. Ако държиш на нея - поговорете, изяснете се, ако пак не се получи по - добре скъсайте. Няма смисъл да се измъчвате. Твърде млади сте за да приемаш нещата толкова навътре. Няма да ти е последната приятелка, така че не се притеснявай - има по-добри момичета от нея със сигурност.

Искам да предложа нещо, но надали мойте съфорумници ще го одобрят...
    Ами човек, може би когато се държи зле е в цикъл (лошо предложение не ме слушайте)?

Цитирай Първоначално написано от BiGBaDWolF
    +

Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Ако наистина искаш да си с нея единственото, което можеш да направиш е да чакаш и да проявиш търпение, ако обаче ти си чакаш, а това нейно поведение не се промени, най-доброто решение е резачката поне според мен.
    да, моторна е най-добре
    и не забравяй за трупа после.

Може к0гато се държи гадно да е в цикъл,знаеш ли .. всички са различни..

Просто се опитай да и обясниш .. няма да и падне главата ако те изслуша поне за пет минути ии смисъл .. не и говори някак злобно,а мило за да не стават отново караници ! .. Ако не те разбере просто няма смисъл да се измъчваш... отърви се докато не е станало твърде късно

ааа и ако наистина я обичаш .. чакай,с времето би трябвало да свикнеш ако пък не успееш .. сложи край!

Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    +1
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

Цитирай Първоначално написано от zaiche98
    Искам да предложа нещо, но надали мойте съфорумници ще го одобрят...
    Ами човек, може би когато се държи зле е в цикъл (лошо предложение не ме слушайте)?
    +1 В такъв период се наблюдава променливо настроение (или поне това съм наблюдавал) Може би това не се получава при всяка една от вас , момичета , но съм наблюдавал дадени момичета.. абе дълга история и извода ми е , че има промяна в поведението поне при повечето момичета : Да!
    Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
    ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
    Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
    Модератори , направете нещо!

ПУБЕРТЕТ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си