- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- -------
..... КЛЮЧИ !
СВИКВАШ!!!! Е ТФА E NAЧИНА
F**K YOU!![]()
![]()
-__________----_____|]= ==
...../_==o;;;;;;;;_______.:/
.....), ---.(_(__) /
....// (..) ),
...//___//
..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
_________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______
Не е стигнала момента,в който живота ти отупва бахлит.След време ,ще се промени сама,още е незряла.Може би се държи така,защото ти й позволяваш.В една връзка е хубаво да има разбирателство и подкрепа,но понякога без спорене,нерви и караници,нестава.Има моменти,в който ,колкото по-добре се държиш с момиче,толкова по ти се качва на главата.Почва да ти се лигави,а не оценява реално,какво правиш за нея и какъв си ,като личност..
Ако наистина искаш да си с нея единственото, което можеш да направиш е да чакаш и да проявиш търпение, ако обаче ти си чакаш, а това нейно поведение не се промени, най-доброто решение е резачката поне според мен.![]()
Малко ми е криво, че макар и да съм момиче се налага общо взето да се съглася с нашия съфорумец. Още една причина, поради която е възможно приятелката ти да е напостоянна вероятно се крие в найната несигурност. това, че те обича не значи че ти вярва. Много вероятно е да е неспокойна, несигурна и следователно и непоследователна в думите и действията си.Първоначално написано от VinDiesel
да не би да е зодия везни...те са такива променливи.Говори с нея.Ако не успееш да свикнеш,намери си друга.
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
За всяко нещо относно приятелката си ли ще задаваш въпроси?Толкова ли е трудно да си размърдаш сивото вещество;]
явно и трябва малко време за да се осъзнае
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Лигава работа...Ако те обича ще престане ако и е се тая няма.. Поговори с нея..Ако пак ти се лигави хич не се занимавай ...
Пич, къде са ти топките?Първоначално написано от crunkggg
Temet Nosce
벨야카
Еми търпиш ,търпиш, докато не си намериш някое пораснало и на акъл маце и не й биеш шута на тази![]()
I can't stop myself from loving you <3
По принцип е хубаво да се правят компромиси,ноо какво ще кажеш,твойте май са неоценени и се приемат за даденост!?
Любовта си е любов,харесването и то,но гордостта е друго нещо!
Ако някой се държи с мен по начина,който тя се държи с теб....ще му кажа,че по тоя начин малко или много ме унижава и ако иска да сме заедно да си промени отношението и да спре да се лигави!
Ако не стане,живота е пред теб!Ще срещнеш много по-добро момиче!![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Като си четеш предишните около 4-5 теми свързани с гаджето ти,които пусна за седмица,не усещаш ли,че на нея ВЪОБЩЕ не й пука за теб?!![]()
Ти си 8 клас.Що не вземеш да залегнеш малко над учебниците,да си прочетеш задължителните книжки и да си поиграеш малко пред блока на криеница,вместо да се занимаваш с момиче,което очеИЗВАДНО не се интересува от теб?!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
точноПървоначално написано от BiGBaDWolF
F**K YOU!![]()
![]()
-__________----_____|]= ==
...../_==o;;;;;;;;_______.:/
.....), ---.(_(__) /
....// (..) ),
...//___//
..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
_________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______
кхъм,кхъм .. за съжаление този път ще трябва да се съглася .. просто я резни и толкова .Първоначално написано от 3oPuTy
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Виждам че сте малки и още не сте се изградили като личности, а какво да говорим за настроението. Известно е че много от момичетата в тази възраст са раздразнителни и несдържани - всичко това се дължи на пубертета. Ако държиш на нея - поговорете, изяснете се, ако пак не се получи по - добре скъсайте. Няма смисъл да се измъчвате. Твърде млади сте за да приемаш нещата толкова навътре. Няма да ти е последната приятелка, така че не се притеснявай - има по-добри момичета от нея със сигурност.
Искам да предложа нещо, но надали мойте съфорумници ще го одобрят...
Ами човек, може би когато се държи зле е в цикъл (лошо предложение не ме слушайте)?![]()
да, моторна е най-добреПървоначално написано от justonegirlwithonehope
и не забравяй за трупа после.
'';
Може к0гато се държи гадно да е в цикъл,знаеш ли .. всички са различни..![]()
Просто се опитай да и обясниш .. няма да и падне главата ако те изслуша поне за пет минути ии смисъл .. не и говори някак злобно,а мило за да не стават отново караници ! .. Ако не те разбере просто няма смисъл да се измъчваш... отърви се докато не е станало твърде късно![]()
ааа и ако наистина я обичаш .. чакай,с времето би трябвало да свикнеш ако пък не успееш .. сложи край!![]()
+1Първоначално написано от VinDiesel
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
+1 В такъв период се наблюдава променливо настроение (или поне това съм наблюдавал) Може би това не се получава при всяка една от вас , момичета , но съм наблюдавал дадени момичета.. абе дълга история и извода ми е , че има промяна в поведението поне при повечето момичета : Да!Първоначално написано от zaiche98
Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
Модератори , направете нещо!