- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За тези,които разбират
Аз от скоро започнах епилацията там и нямам много опит относно марките.Използвам ДЕВА и съм доволна затова не мисля да ги сменям.
Да имам нежелано окосмяване по краката,ръцете и т.н както всеки нормален човек,наднормено тегло-НЕ .Не съм ходила на преглед,и нямам нередовна менструация.Първоначално написано от kalpazanka
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
значи, въпрос на късмет май майПървоначално написано от PinkPan7her
дано да съм от късметлийките,бях чела някъде че няква си махнала мустачките и след това 2 месеца нямала нито косъмче
![]()
По-добре отиди на козметик за първия път ... дори има и някаква техника като ти излизат пъпчици козметичката да слага някъв кислирод ли какво беше и се махат, но това е само в началото ... след това можеш да си вземаш лентички за лице и слагаш крем след като ги махнеш ... най-добре е да ги махаш вечер, защото някой път може да ти остава зачервяване от лентичките и така до сутрента ще изчезне ... и така в началото след това след няколко месеца те стават по-рядки и само с пинсетка можеш да ги махаш,защото не са големи и с лентичките не се махат всички![]()
Нежелано окосмяване- мъх/мустак на горната устна, окосмяване около ареолите на гърдите и срединната линия от пъпа към пубиса. Номерът с краката и ръцете тук не минава.Първоначално написано от SladkotoPoly
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
В такъв случай аз имам. И какво от това? В смисъл, нещо не загрявам. Всички имаме мустак (освен някои късметлии) и всички имаме линийка косъмчета от пъпа надолу...
козметик
Гинеколог. Поне за ехо на таз.Първоначално написано от PinkPan7her
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Еми и аз имах не се забелязваше но го махнах с депилиращ крем STREP .След това около една седмица ми беше изтръпнало мястото но мина и сега от доста време не са ми поникнали косъмчета![]()
All i need is.....BEER
Първоначално написано от peasant
Аз доколкото знам депилиращите кремове са големи боклуци,бях си купила някакъв не помня марка и космите с него не растяха 2,3 най-много и то в началото още.Те не са ли все едно се бръснеш...
Първоначално написано от SladkotoPoly
Горят косъма, но не го изкореняват и ефекта след крема е като след бръснене
![]()
дааа и аз така знам.Първоначално написано от cw3tty
амии според мен зависи от самия крем има по-тъпи марки има ии по хубави ...Първоначално написано от SladkotoPoly
![]()
Депилацията е като бръсненето. Мустаците не трябва да се махат с този метод, защото стават още по-големи.
тей е ама на мен не са ми станали по-големи . И незнам с какво друго![]()
All i need is.....BEER
още един въпрос имам и ви моля за бърз отговор...колата маска(над устната) може ли да маха онези супер късички косъмчета(които и пинсетата трудно хваща)????Или трябва да ги чакам да пораснат до определена дължина и тогава,ако е така май се отказвам да ги махам....супер ми е грозно и гнусно да гледам момичета с наболи мустаци,някви къси тъмни,редки косъмчета![]()
![]()
някой знае ли колата маска маха ли малките косъмчета ?????
аЙДЕ отговорете ми де,да не правя нова тема ??? плс![]()
с лентичка или отиди на козметик да ти го махнат с конец
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!