Много добре знам кой е пребил брат ми ...едни отайката в дружба и ги знам сичките до един.Тия боклуци само си търсят да се заядат с някой за щяло и нещяло,а пък брат ми на никому не остава длъжен и веднага се пали от малко.Заяждали са се и с мен тези боклуци,но никога не съм и обръщал внимание -нека си се правят на кой съм аз не ми пука от тия.И се чудя в момента кое е по-удачното да направя:
-единия вариант е сичките ги смажем от бой един по един,а не да се метат 10vs1 -ще им намеря адресите и ще ги причакаме видат колко е кеф.Но от това не виждам каква ще е ползата защото другия път като ме видят мен или брат ми по дружба пак ще ни пребият.А много добре знам че брат ми няма остави нещата така и просто ще ги попилее и нз как да го спра да не се меси с такива боклуци
-другия вариант е да се обърнем към полицията като се извадят медицински,но аз лично голяма полза от това не виждам.Ще ги приберат за 24 часа ще им лепнат по една ограничителна заповед и какво от това?Друг е въпроса не съм много запознат с това-тия боклуци ако имат досиета(в което съм убеден,просто няма как тия боклуци да не се знаят в районното) може ли да се стигне до по-тежки наказания от ограничителна заповед?
-и третия вариант е ако се оставят нещата така(в което се съмнявам че ще стане)-аз още в 4 клас се бих с един от тия и оттогава все търсят начин да се заяждат и снощи малко са попрекалили -тръгнали да дъжат сметка на брат ми на къв се прави в дискотеката че си е зел сепаре с приятел(еми те като 10 не могат си го позволят им избиват комлексите на тези идиоти) и е така го бият освен това и заплашват че и мен ще пребият-за какво искат да се бием не се знае в цялата тая работа?!И просто не виждам как нещата ще останат така -аз да отида в дружба мен ще пребият...брат ми да отиде ще се сбие....
-и в трите случая не тряя се стъпва в дружба,което не го виждам как ще стане...и аз ще заживея там отново в скоро време....