.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

blbablbalblvblalblewelfls

Da sry za latinicata dura bura dva chadura lalala ... iskam da popitam dali moga da izpolzvam proizvolen nomer na kreditna karta za populvane na 1 danni. Ne iskam da mi dostavqt produkta.. prosto kato uj go "kupish" po internet poluchvash jultici v 1 igra. Vuprosa mi e dali sled towa shte si imam problemi s policiqta i tn. I pak kazvam nqmam namerenie da si davam istinskiq adres prosto zashtoto ne iskam da go poluchavam a samo da go kupq online i da polucha tochki.

ами да ти кажа нищо не разбрах и немога да ти помогна Обаче ми се струва супер тъпо...

Фен Аватара на Ssimonka
    Град
    Варна

Re: blbablbalblvblalblewelfls

Цитирай Първоначално написано от moonlitcandy
    Da sry za latinicata dura bura dva chadura lalala ... iskam da popitam dali moga da izpolzvam proizvolen nomer na kreditna karta za populvane na 1 danni. Ne iskam da mi dostavqt produkta.. prosto kato uj go "kupish" po internet poluchvash jultici v 1 igra. Vuprosa mi e dali sled towa shte si imam problemi s policiqta i tn. I pak kazvam nqmam namerenie da si davam istinskiq adres prosto zashtoto ne iskam da go poluchavam a samo da go kupq online i da polucha tochki.
    Мисля че това не е за тоя раздел.. и така и така не можах да схванаа какво в крайна сметка искаш..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Грешен раздел + кирилица.
    Блаблабла...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми