Здравейте...преди време правих секс с бившата ми приятелка...та на нея и откриха гъбична инфекция...и аз отидох на лекар...първо при личния, след това и на кожен...всички ми казаха, че всичко изглежда наред на пръв поглед....правих си изследвания за урина, взимаха ми секрет от главичката на пениса, както и от уретрата....по принцип на външен вид все едно ми няма нищо...всичко си изглежда нормално...но като се изпразня и ми пари...точно там е проблемът, че не мога да обесня как точно ми пари...все едно ми пари от вътре и малко на главичката на пениса.. много е странно и след 10 минути примерно ми минава и нищо не се усеща.....вече съм супер сдухан да ходя по доктори и да си показвам пениса..просто е някъв ужас..колкото и смешно да звучи...а нашите лекари са много зле просто...мазах се няколко седмици и с clotrimazol Hexal Крем, който уж е за гъбичките..които така и всички лекари ми казаха, че нямам....а приятелката ми се мажеше със същия крем и антибиотици Fasigyn 500 tinidazole хапчета...
МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ С НЯКАКВИ МНЕНИЯ И КОМЕНТАРИ. НЯКОИ ОТ ВАС ИМАЛИ ЛИ СА ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ И СЪОТВЕТНО МОЖЕТЕ ЛИ ДА МЕ НАСОЧИТЕ КЪМ НАИСТИНА ДОБЪР ЛЕКАР? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО