.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

Режим..правилен ли е ??

решила съм да сваля някои и друг килограм за морето..

20 км каране на велоергометър (на средна степен на наклон),1 км тичане,5 км бързо ходене,Pump it up
    и 3-4 литра вода на ден,плодове(по малко) ,зеленчуци и млечни продукти само

та горе-долу правилен ли е режимът ми..някой който има представа да каже ако може
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен
    Не съм много сигурен за твоя начин (не разбирам чааак толкова много),но ще ти кажа моя.. Значи от личен опит знам,че от тичането се свалят много мазнини (и се стяга тялото),по-добре тичай много - 10км. например (2-3 пъти по 5/3км.) и недей вървя бързо (при мен няма ефект почти) и на велоергометъра карай там километрите,които си си определила... Недей да ядеш само плодове и зеленчуци,яж например пилешко месо,риба,картофи,ориз,ядки (бадеми например) . И за половин-един месец ще видиш резултата 100%. Може ли само да ми кажеш колко си висока и колко искаш да свалиш? Ако искаш и снимка пусни! Надявам се да съм пропуснал и се извинявам за правописните грешки.
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Град
    Heaven
    месо и риба не ям
    а тичането..щях да тичам обаче тая сутрин като ходих уж да тичам установих че не мога

смисъл мноооого ми е трудно и така

а иначе съм висока 166-7 и не знам колко искам да сваля..може би 10тина кг (най-малко)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    месо и риба не ям
    а тичането..щях да тичам обаче тая сутрин като ходих уж да тичам установих че не мога

смисъл мноооого ми е трудно и така

а иначе съм висока 166-7 и не знам колко искам да сваля..може би 10тина кг (най-малко)
    10 кг? за месец-дори 2 е много... Тичането му е майката,аз друг начин не признавам,а ако искаш да свалиш по-бързо можеш да си купиш L-Carnitine (аз това пия,струва 20 лева и стига за 2 седмици) и стопяваш мазнините доста по-бързо. ; )

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    L-Carnitine на хапчета ли пиеш или течен?
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от billytalent
    L-Carnitine на хапчета ли пиеш или течен?
    на хапчета

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    10 кила за какъв период.Защото това се прави зимно време и трябват месеци.

При резки сваляния на кг,може да хванеш стрии или целулит. Аз имам ама малко.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на 4o4ina

Re: Режим..правилен ли е ??

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    решила съм да сваля някои и друг килограм за морето..

20 км каране на велоергометър (на средна степен на наклон),1 км тичане,5 км бързо ходене,Pump it up
    и 3-4 литра вода на ден,плодове(по малко) ,зеленчуци и млечни продукти само

та горе-долу правилен ли е режимът ми..някой който има представа да каже ако може
    Мисля,че ще успееш!

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    10 кила за какъв период.Защото това се прави зимно време и трябват месеци.

При резки сваляния на кг,може да хванеш стрии или целулит. Аз имам ама малко.

около месец и половина но после ще продължа..

Не взиамйте л-карнитин на хапчета!Течния е много по добър във всички случаи!Усвоява се по бързо и тн...

амии значи и аз да си дам мнението по твоя въпрос...мисля че ще свалиш някои килограм така ноо едва ли ще издуржиш дълго..една позната ми каза за някаква диета която некоина приятелка правила и свалила около 15 кг за месец...незнам дали е възможно изобщо но все пак ако се интересуваш ето я-нарича се бяло зелено червено:
    първата седмица ядеш само бели неша..ориз яица и каквото там бяло се сетиш а също и месо.. втората седмица към белите неща прибавяш и зелени но без плодове-краставици зеле и др...третата седмица прибавяш червени неща.. месо домати... а четвъртата седмица ядеш каквото си поиска6 и по колкото си поиска6..и отначало аз лично не см я изпробвала защото нямам толкова силна воля
    П.С. pump it up от своя страна смятам че върши добра работа много е натоварваща правя я цялата вече 1 седмица и се надявам скоро да видя ефект

ако ти е трудно да тичаш (щото мене лично почва да ме боли корема) може да пробваш да изкачваш стълбите в блока много е добро :P

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз не разбирам много-много ама ми се струва, че 10 кг за 1 месец... са доста. Не мисля, че ще ти се отрази добре толкова рязко сваляне на кг. То си зависи много и от организма де. Аз например много бързи пълнея и много трудно свалям ама наистина мнооого трудно. 2-3 месеца ми трябват, за да видя ефект от спортуване и режим. Според мен не трябва да си поставяш такива ограничения, а да си хапваш от всичко, но с мярка. Можеш да си направиш разделно хранене - в повечето случаи има ефект. И спорт му е майката. Движение, упражнения, тичане - каквото можеш, важното е да изразходваш калории и да не се обездвижваш. Тичането и на мен ми е трудно - като направя 1 обиколка и се задъхвам страшно много от цигарите. Мама тича редовно през лятото, но в началото като й е по-трудно почва от 1 обиколка, на следващия път - 2, на третия - 3 и така докато свикне. Сега си прави по 8-9 обиколки на стадиона без проблем + отделно по 100-тина коремни
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си