- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Моля да ми се помогне веднага защотото умирам
Не мога да се изпикая ! Оринирам малко но усещам че има още но не мога да го изхвърля . Мъчих се накрая ми текна кръв ! Не съм в цикъл . Тука където се намирам сега няма лекари а майка ми си мисли че е щото съм справила секс скоро а секс съм правила и преди , смисъл не ми е за първи път ме сега да се получава проблем заради това . Но това че не мога да се изходя направо ме измъчва зварски !!! Кво да правя от какво е? .... знае ли някой ;[[[[[[ Заболя ме и корема нещо .
Ох ми отиди на лекар. Ние какво да направим? Дренаж през компютъра ли? Или да си изпикаем вместо теб? Има си телефон 150, действай. Може да имаш запушване на пикучните канали от някой камък, например. Така освен да гадаем и нищо да не правим...![]()
Да ти сложа катетър през USB ли очакваш?
Като искаш незабавна помощ, звъни на 112.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
мноого сте зле беее аз се чувствам все едно умирам и единтсвената ми надежда сте вие а вие ми се зъъбите ..... ебббаати хората . Мерси много !
Имаш кръв в урината. Какво мога да направя аз в случая? Да те разпитвам за хемофилия/парене/песъчинки/камъни etc? Да ти пратя урина в лаборатория за урокултура ли очакваш? И как очакваш да не ти се зъбим при такова заповедническо заглавие?!Първоначално написано от pochti
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
И как очакваш да ти помогнем ? ???Първоначално написано от pochti
Не сме лекари,а и няма такова нещо,на име ОНЛАЙН ПРЕГЛЕДИ..
Отиди на лекар..Щом няма се обади на спешна помощ..За какво седиш по форуми ?? НИЕ НЯМА КАК ДА ТИ ПОМОГНЕМ
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Отивай на лекар.
Тук във форума няма кой да ти помогне.
Не че няма кой. Няма КАК!
добре де бях се филмирала повече . Нали знаете , като не знаеш кво ти е и кога ще ти мине се панираш . Отидох до най-близката клиника оказа се възпаление на пикочния канал и както се очакваше - цистид .
цистит е възпаление на пикучния мехурПървоначално написано от pochti
да не е уретрит?
ОДИН!!!