.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Моля да ми се помогне веднага защотото умирам

Не мога да се изпикая ! Оринирам малко но усещам че има още но не мога да го изхвърля . Мъчих се накрая ми текна кръв ! Не съм в цикъл . Тука където се намирам сега няма лекари а майка ми си мисли че е щото съм справила секс скоро а секс съм правила и преди , смисъл не ми е за първи път ме сега да се получава проблем заради това . Но това че не мога да се изходя направо ме измъчва зварски !!! Кво да правя от какво е? .... знае ли някой ;[[[[[[ Заболя ме и корема нещо .

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ох ми отиди на лекар. Ние какво да направим? Дренаж през компютъра ли? Или да си изпикаем вместо теб? Има си телефон 150, действай. Може да имаш запушване на пикучните канали от някой камък, например. Така освен да гадаем и нищо да не правим...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Да ти сложа катетър през USB ли очакваш?
    Като искаш незабавна помощ, звъни на 112.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

мноого сте зле беее аз се чувствам все едно умирам и единтсвената ми надежда сте вие а вие ми се зъъбите ..... ебббаати хората . Мерси много !

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Да ти сложа катетър през USB ли очакваш?
    Като искаш незабавна помощ, звъни на 112.
    Aбсолютно !

пп.: Кървене , парене, ала-бала от много неща ...

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от pochti
    мноого сте зле беее аз се чувствам все едно умирам и единтсвената ми надежда сте вие а вие ми се зъъбите ..... ебббаати хората . Мерси много !
    Имаш кръв в урината. Какво мога да направя аз в случая? Да те разпитвам за хемофилия/парене/песъчинки/камъни etc? Да ти пратя урина в лаборатория за урокултура ли очакваш? И как очакваш да не ти се зъбим при такова заповедническо заглавие?!

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    И как очакваш да ти помогнем ? ???
    Не сме лекари,а и няма такова нещо,на име ОНЛАЙН ПРЕГЛЕДИ..
    Отиди на лекар..Щом няма се обади на спешна помощ..За какво седиш по форуми ?? НИЕ НЯМА КАК ДА ТИ ПОМОГНЕМ
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на iiordanova
    Отивай на лекар.
    Тук във форума няма кой да ти помогне.

Град
    пространството на Дисе
    Не че няма кой. Няма КАК!

добре де бях се филмирала повече . Нали знаете , като не знаеш кво ти е и кога ще ти мине се панираш . Отидох до най-близката клиника оказа се възпаление на пикочния канал и както се очакваше - цистид .

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    добре де бях се филмирала повече . Нали знаете , като не знаеш кво ти е и кога ще ти мине се панираш . Отидох до най-близката клиника оказа се възпаление на пикочния канал и както се очакваше - цистид .
    цистит е възпаление на пикучния мехур

да не е уретрит?
    ОДИН!!!

не бе не цистит точно на пикочния мехур шит някакъв се е получил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си