Цитирай Първоначално написано от uffffffff
Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
Утвържденията много ми помагат
Смисъл? Аз много се наплаших като се начетох в интернет за депресии и едва ли не си втълпих че съм супер болен и само трябва да пия лекарства за да си помогна. Та някой ако сам се е преборил нека сподели би било полезно.
Проблемът е толкова проблем, колкото го приемаш
Като за начало спри да си втълпяваш такива глупости
И аз бях изпаднал по едно време в такава дупка, от която успях донякъде да излезна сравнително бързо
Не съм психолог, но това, което аз направих е просто да сменя гледната точка. Промених начина, по който гледам на нещата.

И утвържденията са фрази, които си повтаряш по много пъти и впоследствие ако всеки ден в продължение на няколко месеца ги правиш си ги внушаваш и почваш да вярваш в тях. (Потърси повече инфо)

Предлагам ти да прочетеш някои книги на духовни учители като Луиз Хей, Естер и Джери Хикс, Джон Кехоу
Тяхната философия за живота като цяло ми помага, как начина на мислене оформя живот.. Потърси инфо.

Също, можеш да потърсиш инфо за техниката EFT(Emotional Freedom Technique)/ТЕС (Техника за емоционална свобода)

И СПРИ да се приемаш като жертва на всичко и всеки. Ти си си отговорен за всичко и си способен на много неща.
Обичай себе си, бъди смел.