- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е любовта?
Имам 1 огромен проблем.. Ходя с 1 момиче от 3 дена и много се обичаме!! Всичко е красиво до днес , но аз я видях да се целува с друго момче.. Когато я попитах какво прави , тя ми отговори че ме обича и това не трябва да ни разделя.. Питах мама и тя каза да я зарежа, но аз мисля че от тази връзка ще се получи нещо сериозно ;( Моля ви дайте съвети..
П.С Момчето с което се целуваше е мой приятел , а не нейн
Ами пич...майка ти е права!Зарежи я ! Та тя ти изневерява пред очите и ти все още ни си я залязалЩе си намериш друга не се притеснявай момичета има колкото искаш
Успех
:P
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Но аз мисля че трябва да се боря ..Първоначално написано от DarkGirll
От 3 дена и много се обичате ?!? Ако наистина изпитваше нещо към теб едва ли би направила това....определено нямате бъдеще зарежи я.
Охх...направо ми е жал за теб...Първоначално написано от AlokiNn
Пич осъзнай се тя ти изневерява с твой приятел!И то пред очите ти! Не те заслужава!Ще си намериш друга !
Проблема е там.. че .. не знам просто не искам да я зарежа дайте съвети
Знам,че ти е много трудно,но кфо ако не я зарежеш тя ще продължава да ти изневерява и т.н.Първоначално написано от AlokiNn
това ли искаш?
Опитай се да я забравиш! На твое място дo сега да съм я зарязала още когато съм ги видяла
!
Ей, лигльооо! Стига се ебава, има и раздели с малко по - смислени теми. Иначе - да, и аз протестирам срещу тъпите потребители, които се изливат всеки ден, но не пускам глупости. Виж що народ ти се върза! :P
Повярвай ми историята е истинска за жалост...познавам ги и двамата...Първоначално написано от babity
Не! Отказвам да приема, че това може да е истина. Нееееееееее! Не може да бъде!Първоначално написано от NoShTnO_iZkUsHeNiE
![]()
Ооо, team working...
Като не искаш да я зарязваш, не я зарязваш. Ебавката можеше да е малко по-добра.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Няма "не мога " има "не искам" .. Човек, когато е влюбен е сляп, но за теб май буквално означава СЛЯП .. ти си я видял по дяволите при това с твоя "приятел " ОСЪЗНАЙ СЕ!! Ако не я скъсаш тя ще върти и теб, и твоя "приятел ", а може и трети да си намери.Първоначално написано от AlokiNn
Скъсай я, ще си сам, но поне ще имаш достойнство
Аз ако съм на теб,ще й изреда на псувни целия род до 9-то коляно,а "приятеля" ще му кажа,да вари путката си майна,да не ме търси вече..
Ти си глупак. Просто и ясно.
Разрешаваш и да си прави каквото си иска с когото си иска и както си иска. Я кажи къде е обичта и към теб? Да не би докато се целува с него да си мсили за теб? Или да гледа теб?
Ако темата не е ебавка.. няма какво да направим. явно че автора е безнадеждно безгръбначен.
А ако е ебавка - нека дружно го игнорираме![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Нахъсахте ме!!! Мерси пичове (и момичета)!! Вкарахте ме в реалността!
Страхотно! Нека благодарим на ТийнПроблем и неговите потребители за поредната разрешена младежка драма! РеспектПървоначално написано от AlokiNn
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last