.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Права ли съм или не

Хора моля ви помогнете ми ... има едно момче от нашия клас което маи ме хар . смисал бяхме заедно на екскурзия постоянно си говорихме тоий ме гледаше постоянно и веднъж докато вървяхме аз той и още едно момиче нали говорихме си двамата и bffto на вапросното момче каза на момичето да се дръпне и сякаш искаха да останем двамата на саме. и сега от скайпа му личи че харесва някой и той ми обеща че като отидем на басейн заедно ще ми каже коя е. според вас дали съм аз , моля ви кажете междо другото аз преди го харесвах и сега не сам мн мн сиг да още го хар [/i][/b]

Че като не си сигурна, за чий ти пука дали момчето изпитва нещо към теб, или не?
    Детска радост - шарени бонбонки.

6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
    kalpazanka

пука ми щот ми е мн добър приятел

Цитирай Първоначално написано от franky95
    пука ми щот ми е мн добър приятел
    Помисли добре над всичко!Изясни се сс себе си!
    Ако ти не го харесваш просто му обясняваш,че за теб е само приятел!
    Ако го харесваш--ми супер,кво!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Град
    Бургас ^^
    Може да те харесва, но може и да не те харесва. И не ти не го харесваш. Въобразяваш си, че го харесваш, защото може да те харесва.
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Може да си ти,може и да не си..А и наистина ти си въобразяваш,че го
    харесваш..Иначе нямаш никакви симпатии към него..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

толкова лесно ли да съм го преодоляла аз наистина го харесвах...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    толкова лесно ли да съм го преодоляла аз наистина го харесвах...
    И аз харесвам кафето не много сладко, но бързо преодолях разочарованието си колко захар съм му набухала. Същото е.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

е ок ама ако ми предложи дали да приема щот няма да е кои зн колко различно от сега

Супер фен
    Може да те харесва,може и не.Изчакай до утре,и ако не ти каже говори на право.Казвала съм го и преди и сега ще го кажа, мъжете мразят заобикалките,с тях карай направо.

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Па ходи на басейн и разбери ... Много филми гледате ..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    е ок ама ако ми предложи дали да приема щот няма да е кои зн колко различно от сега
    Глава на раменете имаш ли?
    След като не знаеш дали го харесваш или не, защо изобщо ще му губиш времето?! Какво е виновно момчето, че ти не си наясно сърби ли те, боли ли те?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ако беше толкова добър приятел нямаше да я има темата А и ти не знаеш какво искаш лапешка работа

Супер фен
    За 15-годишни се държите доста детински..
    Иначе по темата, явно като отидете на басейна ще разбереш дали си ти тази, която харесва

anonymous708973
    Guest
    Аз да съм на 15 години и той да ме води на басейн, за да благоволи да ми каже дали ме харесва?!? Моля?! Що не се застреля...

Помни ми думата, ако се съгласиш, след две седмици (ако не и по-малко), ще има тема как приятелят ти не зачита мнението ти и се държи сякаш си просто вещ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си