- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Потребител от teenproblem.net в нужда се познава...
Моля Ви помогнете ми.Харесвам едно момче (с извинение), обаче той е ебач...В смисъл не е девствен и мойте приятелки са ми казвали, че той ползва момичетата само като играчки...Много го харесвам, а не знам какво да му кажа...Държи се като тежкар и се прави на голяма работа (той,не че не е ама...)Той се държи много гальовно, но само вечер...И един път се опита да ми предложи, но аз се уплаших, защото бяхме сами и си тръгнах...Много пъти ме е целувал и прегръщал, но когато сме сами...Иначе когато има хора край нас той не ми говори и не ми обръща внимание!
Знам, че съм писала много мнения за такива неща, но сега отчаяно се нуждая от помощ!Благодаря предварително![/b]
НиКоЙ нЕ сИ оТиВа От ТоЗи ЖиВоТ дЕвСтВеН, зАщОтО жИвОтЪт ПрЕеБаВа ВсИчКи!
От всичко, което каза, тва беше най-голямата глупост д; Просто не се занимавай с него, няма смисъл..или искаш да си поредната.."използвана"?!Първоначално написано от vlubenotoo96
Първоначално написано от vlubenotoo96
![]()
наа колко си![]()
96 е момичето явно![]()
По темата : Ти мазохистка ли си ? Знаеш, че момчето не е стока, ама пак при него бягаш.Тъпи работи и много филми.![]()
Добре де знаеш го какъв е. Какво се очаква да ти кажем ? Ако решиш да си с него ти е пределно ясно, че ще е за един път и дотам ще свърши всичко. Ако искаш простода си легнеш с него ... твоя воля. Ако искаш обаче да сте двой ка се откажи.Съмнявам се именно ти да ситази оято да го накарада се промени малко и аспре да спи с коя да е. Така че направи си услуга и забрави за него .
хаха,начи само глупости дрънкате ейй,отчайвам се вече,та ся по темата:как може да се занимаваш с такъв ............................... тъпа си![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Бах маа му, братовчед ми е 96, бях му на годинката на тва парче месо...тея деца от кога почват да се плющят бе...детската градина ли? Ебач бил,тежкар бил...пикльо...аре гледай си уроците кфо тичаш и ти с глупости да се занимаваш.
дае,всички станаха многознайковциПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
С кво да ти помогнем?Знаеш къв бил,ама му се натискаш...Толкова ли си заблудена и глупава?След седмица да не четем..Спа с мен и ме остави?Мисли малко,..не ставай курве..
Знаеш го какъв е и го искаш. Ти си мазохист. Бил гальовен през вечерта, целувал те, а през деня не отразява.. ти сама си го каза е*ач, ку*вар. Сядай си на задника и не се занимавай, защото имам странното чувство, че в "секс" ще има тема "бременна ли съм", а тук "заряза ме".
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Първоначално написано от Rebus
Аз доколкото разбрах той и се е натиксал, абе заблудени лапета. По добре го зарежи щтЪъ изЧуКъЪъ И ЩтЪъЪ уСтаЙ И ПоСлИ шА бъДиШ каТ ТелЕ ПрИмазаНууУ От ЛуДъъЪъъ КраВъЪЪ
Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф
С кво да ти помогнем?Знаеш къв бил,ама му се натискаш...Толкова ли си заблудена и глупава?След седмица да не четем..Спа с мен и ме остави?Мисли малко,..не ставай курве..
Ех как се си падате по такива тъпи парчета ... Зарежи го да си троши главата и той че се наиграе ...
Мисля,че всички писали преди мен забравят нещо:
За колкото и умен да се мислиш не можеш да заповядваш на сърцето в кого да се влуюби!Любовта е сляпа.
Хубавото в случая е,че поне си си дала ясна представа за това,какъв е той!Това е първия етап.Скоро ще започнеш да го виждаш и с други момичета,в началото много боли!ПОсле свикваш и дори започваш да го мразиш,а после ти е и безразличен!
Но запомни пази си гордостта и не се занимавай с него,има толкова много свястни момчета, и едно те чака и точно твоето,но това не е той!![]()
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Не се занимавай с него. Зарежи го дори и да ти е малко трудно. От личен опит ти казвам.
Ти сама не можеш ли да си прецениш че той не си заслужава и няма смисъл изобщо да се занимаваш.
ти на колко си?
F**K YOU!![]()
![]()
-__________----_____|]= ==
...../_==o;;;;;;;;_______.:/
.....), ---.(_(__) /
....// (..) ),
...//___//
..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
_________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______
Вижте знам че не трябва да се занимавам с него - казвали са ми го.Просто като си дойда на Ловеч и вече не ми пука за него..., но като си отида на Троян и сякаш съм пияна...Не мисля обаче че ще си легна с него, защото това е последното нещо което бих направила с едно момче!Просто знам, че не трябва да се занимавам с него и да му обръщам внимание, но той прави така че винаги се оказваме сами и той ми говори, сладки приказки...С такива момчета досега не съм си имала работа..., но той е малко по-така.Не псува, не пие, не пуши, но е мъжка к**ва!
На 14, а той на 15...Винаги съм била примерно дете, имам само 5 и 6, не пия и не пуша, не псувам и не правя секс, но просто той като си отвори устата и аз забравям всичко...Това ми е като болест, бях решила да не си ходя на Троян, но там са най-добрите ми приятелки!Първоначално написано от GoTiNiA29
Знам, че не си заслужава просто ... не мога да го опиша ... това ми е първото влюбване...познавам го по-добре и от самия него!Нашите майки са приятелки и така всичко е по-сложно...Виждам го всеки уикенд...Първоначално написано от ivcheto0o
Първоначално написано от zaiche98
Добре виждате се всеки уикенд, но защо не бъдете просто добри познати или приятели ? Трябва да се опиташ да го забравиш.
Бтв- Кой го интересува дали псуваш.![]()
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Добре де .... искаш го,но казваш какъв бил.Аз лично мисля,че просто избягваш да си легнеш с него... има друга опция,хвани си го,защо не ?
Ако започне да иска разни неща,просто му откажи Neutral Опитай да го промениш,просто си ходи със него,но си го дръж на сухо.На какво мнение си?
Това е много добра идея, но като го оставя на сухо и ще почне да изневеряваПървоначално написано от NaGaStYlE
А има и друг вариант - да го оставя на мокро базик де
![]()