.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Град
    Лондон

Потребител от teenproblem.net в нужда се познава...

Моля Ви помогнете ми.Харесвам едно момче (с извинение), обаче той е ебач...В смисъл не е девствен и мойте приятелки са ми казвали, че той ползва момичетата само като играчки...Много го харесвам, а не знам какво да му кажа...Държи се като тежкар и се прави на голяма работа (той,не че не е ама...)Той се държи много гальовно, но само вечер...И един път се опита да ми предложи, но аз се уплаших, защото бяхме сами и си тръгнах...Много пъти ме е целувал и прегръщал, но когато сме сами...Иначе когато има хора край нас той не ми говори и не ми обръща внимание!

Знам, че съм писала много мнения за такива неща, но сега отчаяно се нуждая от помощ!Благодаря предварително![/b]
    НиКоЙ нЕ сИ оТиВа От ТоЗи ЖиВоТ дЕвСтВеН, зАщОтО жИвОтЪт ПрЕеБаВа ВсИчКи!

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от vlubenotoo96
    Държи се като тежкар и се прави на голяма работа (той,не че не е ама...)Той се държи много гальовно, но само вечер...
    [/b]
    От всичко, което каза, тва беше най-голямата глупост д; Просто не се занимавай с него, няма смисъл..или искаш да си поредната.."използвана"?!

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив

Re: Потребител от teenproblem.net в нужда се познава...

Държи се като тежкар и се прави на голяма работа (той,не че не е ама...)

наа колко си

96 е момичето явно

По темата : Ти мазохистка ли си ? Знаеш, че момчето не е стока, ама пак при него бягаш.Тъпи работи и много филми.

Добре де знаеш го какъв е. Какво се очаква да ти кажем ? Ако решиш да си с него ти е пределно ясно, че ще е за един път и дотам ще свърши всичко. Ако искаш простода си легнеш с него ... твоя воля. Ако искаш обаче да сте двой ка се откажи.Съмнявам се именно ти да ситази оято да го накарада се промени малко и аспре да спи с коя да е. Така че направи си услуга и забрави за него .

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    хаха,начи само глупости дрънкате ейй,отчайвам се вече,та ся по темата:как може да се занимаваш с такъв ............................... тъпа си
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Бах маа му, братовчед ми е 96, бях му на годинката на тва парче месо...тея деца от кога почват да се плющят бе...детската градина ли? Ебач бил,тежкар бил...пикльо...аре гледай си уроците кфо тичаш и ти с глупости да се занимаваш.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Бах маа му, братовчед ми е 96, бях му на годинката на тва парче месо...тея деца от кога почват да се плющят бе...детската градина ли? Ебач бил,тежкар бил...пикльо...аре гледай си уроците кфо тичаш и ти с глупости да се занимаваш.
    дае,всички станаха многознайковци
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Моля Ви помогнете ми.Харесвам едно момче (с извинение), обаче той е ебач...В смисъл не е девствен и мойте приятелки са ми казвали, че той ползва момичетата само като играчки...Много го харесвам, а не знам какво да му кажа...Държи се като тежкар и се прави на голяма работа (той,не че не е ама...)Той се държи много гальовно, но само вечер...И един път се опита да ми предложи, но аз се уплаших, защото бяхме сами и си тръгнах...Много пъти ме е целувал и прегръщал, но когато сме сами...Иначе когато има хора край нас той не ми говори и не ми обръща внимание!

Знам, че съм писала много мнения за такива неща, но сега отчаяно се нуждая от помощ!Благодаря предварително![/b]

С кво да ти помогнем?Знаеш къв бил,ама му се натискаш...Толкова ли си заблудена и глупава?След седмица да не четем..Спа с мен и ме остави?Мисли малко,..не ставай курве..

Град
    Бургас ^^
    Знаеш го какъв е и го искаш. Ти си мазохист. Бил гальовен през вечерта, целувал те, а през деня не отразява.. ти сама си го каза е*ач, ку*вар. Сядай си на задника и не се занимавай, защото имам странното чувство, че в "секс" ще има тема "бременна ли съм", а тук "заряза ме".
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Град
    loveCh

Цитирай Първоначално написано от Rebus

С кво да ти помогнем?Знаеш къв бил,ама му се натискаш...Толкова ли си заблудена и глупава?След седмица да не четем..Спа с мен и ме остави?Мисли малко,..не ставай курве..

Аз доколкото разбрах той и се е натиксал, абе заблудени лапета. По добре го зарежи щтЪъ изЧуКъЪъ И ЩтЪъЪ уСтаЙ И ПоСлИ шА бъДиШ каТ ТелЕ ПрИмазаНууУ От ЛуДъъЪъъ КраВъЪЪ
    Имаш само един живот, изживей го както на тебе ти е кеф

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Ех как се си падате по такива тъпи парчета ... Зарежи го да си троши главата и той че се наиграе ...

Мисля,че всички писали преди мен забравят нещо:
    За колкото и умен да се мислиш не можеш да заповядваш на сърцето в кого да се влуюби!Любовта е сляпа.
    Хубавото в случая е,че поне си си дала ясна представа за това,какъв е той!Това е първия етап.Скоро ще започнеш да го виждаш и с други момичета,в началото много боли!ПОсле свикваш и дори започваш да го мразиш,а после ти е и безразличен!
    Но запомни пази си гордостта и не се занимавай с него,има толкова много свястни момчета, и едно те чака и точно твоето,но това не е той!
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Няма смисъл да си падаш по такива !!!

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Не се занимавай с него. Зарежи го дори и да ти е малко трудно. От личен опит ти казвам.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Ти сама не можеш ли да си прецениш че той не си заслужава и няма смисъл изобщо да се занимаваш.

ти на колко си?
    F**K YOU! -__________----_____|]= ==
    ...../_==o;;;;;;;;_______.:/
    .....), ---.(_(__) /
    ....// (..) ),
    ...//___//
    ..//___//_________uu$$$$$$$ $$$$$$$$$$uu__ ________
    _________u$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$u______

Не ставай жалка

Вижте знам че не трябва да се занимавам с него - казвали са ми го.Просто като си дойда на Ловеч и вече не ми пука за него..., но като си отида на Троян и сякаш съм пияна...Не мисля обаче че ще си легна с него, защото това е последното нещо което бих направила с едно момче!Просто знам, че не трябва да се занимавам с него и да му обръщам внимание, но той прави така че винаги се оказваме сами и той ми говори, сладки приказки...С такива момчета досега не съм си имала работа..., но той е малко по-така.Не псува, не пие, не пуши, но е мъжка к**ва!

Цитирай Първоначално написано от GoTiNiA29
    ти на колко си?
    На 14, а той на 15...Винаги съм била примерно дете, имам само 5 и 6, не пия и не пуша, не псувам и не правя секс, но просто той като си отвори устата и аз забравям всичко...Това ми е като болест, бях решила да не си ходя на Троян, но там са най-добрите ми приятелки!

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Ти сама не можеш ли да си прецениш че той не си заслужава и няма смисъл изобщо да се занимаваш.
    Знам, че не си заслужава просто ... не мога да го опиша ... това ми е първото влюбване...познавам го по-добре и от самия него!Нашите майки са приятелки и така всичко е по-сложно...Виждам го всеки уикенд...

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от zaiche98
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Знам, че не си заслужава просто ... не мога да го опиша ... това ми е първото влюбване...познавам го по-добре и от самия него!Нашите майки са приятелки и така всичко е по-сложно...Виждам го всеки уикенд...

Добре виждате се всеки уикенд, но защо не бъдете просто добри познати или приятели ? Трябва да се опиташ да го забравиш.

Бтв- Кой го интересува дали псуваш.
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Голям фен Аватара на NaGaStYlE
    Добре де .... искаш го,но казваш какъв бил.Аз лично мисля,че просто избягваш да си легнеш с него... има друга опция,хвани си го,защо не ?
    Ако започне да иска разни неща,просто му откажи Neutral Опитай да го промениш,просто си ходи със него,но си го дръж на сухо.На какво мнение си?

I'm gonna do it my way Момче съм !
    Прочетете!

Цитирай Първоначално написано от NaGaStYlE
    Добре де .... искаш го,но казваш какъв бил.Аз лично мисля,че просто избягваш да си легнеш с него... има друга опция,хвани си го,защо не ?
    Ако започне да иска разни неща,просто му откажи Neutral Опитай да го промениш,просто си ходи със него,но си го дръж на сухо.На какво мнение си?
    Това е много добра идея, но като го оставя на сухо и ще почне да изневерява А има и друг вариант - да го оставя на мокро базик де

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си