.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Добре ли направих?

Познавам едно момиче и твърдя, че ми е приятелка в норм. смисъл на думата. Тя е на 12, сменя доста често приятелите си, но си беше хванала един и той я заряза. Тя отиде при него и го направиха, сдобриха се, но за малко и след това пак се скрараха. Тя реши пак да иде при него и пак секс. Аз я спрях с много лъжи от името на едно момче.. уж я харесвам и др. ... Но една вечер техните бяха на гости, аз не бях махнал ник нейма на скайпас от който писах и тя го видя. На другия ден като станахме беше добре (тя спа удома), но после се разсърди и вече ми е много сърдита. Добре ли направих, че спасих момиче 1997г. от секс с момче 1993г. Чувал съм, че той не ходи с момичета. Само ги лъже, секс и после нищо.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Естествено,че си направил добро..
    Тя е толкова малка и както виждам от писаниците ти - разбирам,
    че и тя се води по "модата"..
    Както и да е..Не "страдай" излишно..Браво,че си спасил момичето..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на BiGBaDWolF
    Град
    Зелен Свят!
    Бе не е твоя работа това ...Щом е решила нека си троши главата.. Ама не казвам че си постъпил лошо ..

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от qkatupalka1
    Здр, аз съм момиче...... От край време съм започнала да мастурбирам, правя го предимно по 3-4 пъти на седмица, но вече почва да ми писва все едно и също. Така, че искам да пробвам анално задоволяване , но незнам, как да го правя освен с пръстче или някоя играчка от се*с шоп. Така, че моля кажете начини за анално задоволяване?
    П.П. Моля не се подигравайте
    П.П2. Благодаря на хората, които ще пишат тук
    Какво си последно.

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#6596390 - Момиче

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#6360837 Тук искаш да се обясниш в любов на момиче.

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#6647036 Тук си момче.

Явно си мъжки тип, който го е срам да признае , че иска да се задоволява анално ? Знае ли човек ..

Иначе : добро си направил, ама не е хубаво да се бъркаш в чуждите работи.

Бягай от тая приятелка.. ще те "развали".. Това, че е на 12 и е к*рва е достатъчно условие, за да я зарежеш. Но все пак браво, че си опитала да я спасиш.

Голям фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Здр, аз съм момиче...... От край време съм започнала да мастурбирам, правя го предимно по 3-4 пъти на седмица, но вече почва да ми писва все едно и също. Така, че искам да пробвам анално задоволяване , но незнам, как да го правя освен с пръстче или някоя играчка от се*с шоп. Така, че моля кажете начини за анално задоволяване?
    Какво си последно.

http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#6360837 Тук искаш да се обясниш в любов на момиче.

Явно си мъжки тип, който го е срам да признае , че иска да се задоволява анално ? Знае ли човек ..

Град
    Русе

Re: Добре ли направих?

Тя е на 12, сменя доста често приятелите си, но си беше хванала един и той я заряза. Тя отиде при него и го направиха, сдобриха се, но за малко

Леле Нямам думи

По темата - Да,добре си направил

... Обичам те Ники ! ~*> (h)

Фен Аватара на Kazeone
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Какво си последно.

Ouch..
    Wanna do it

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    След още някоя година, ще четем тема "Аз съм момиче на 8,вчера ме отвориха".На къде отива всета,на 12 години тя още си е дете,за какъв секс ще става дума на тия години,какво удоволствие ще изпитам аз примерно от 12 годишна. оО

Супер фен Аватара на diksi
    II. Права и задължения на потребителите
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
    kalpazanka

^ ъъъ тая първата тема е на сестра ми .. тоест аз ползвам нейния акаунт Тя не влиза често Сега става бъзика с нея Започва сее цяло лятооо .. мн съм гаден щото като стане нещо и тя е такава с мен

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ми да хубаво си направил, ама това си е нейна работа с кой ще го прави ... недей и се меси повече Wink

Супер фен Аватара на diksi
    Ами според мен не си постъпил правилно, не трябва да се месиш там, където не ти влиза в работата. Друг е въпроса тя какво е щяла да направи.. Ако си я спасил днес, тя утре ще го направи.. Така и така вече и провалена

Цитирай Първоначално написано от diksi
    Ами според мен не си постъпил правилно, не трябва да се месиш там, където не ти влиза в работата. Друг е въпроса тя какво е щяла да направи.. Ако си я спасил днес, тя утре ще го направи.. Така и така вече и провалена
    Не ми влиза в работата, но нокой неможе да и помогне. Не чува никого, дори и родителите си. Майка и ме помоли да и помогна да влезе в правия път. Казва, че много се е променила от край време и смята, че е от приятелките и, но всъщтност е от секса.

Супер фен
    добре си направил.ама тя като не разбира...малка е..зарежия..

YouDontKnowМе за пореден път разбива

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    А авторът/ката за свое добро, трябва по най-бързия начин да определи половата си принадлежност. По най-бързия!
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Авторът е момче (нормален съм .. прая го с жени), а авторкатаа е сестра мии и вече ми е сърдитаа щото бъзиците не спират И ако ме ядоса се почва не само на 4 очи ами и на по-вечее

Е, то пък много трудно и тя да се регистрира..

Това "спасяване" ще има много кратък ефект, по-добре прекарвай повече време с това момиче. Така хем ще се среща по-рядко с разни боклуци, хем като прекарва повече време с теб ще заприлича малко по малко на тебе.. факт. Само не се опитвай да я поучаваш (директно имам предвид, като да й изнасяш лекции например) защото само ще се отдръпне от теб.

Цитирай Първоначално написано от CheeseCake
    Е, то пък много трудно и тя да се регистрира..

Това "спасяване" ще има много кратък ефект, по-добре прекарвай повече време с това момиче. Така хем ще се среща по-рядко с разни боклуци, хем като прекарва повече време с теб ще заприлича малко по малко на тебе.. факт. Само не се опитвай да я поучаваш (директно имам предвид, като да й изнасяш лекции например) защото само ще се отдръпне от теб.
    Рега е на сестра ми.. мене ме мързии се регна

Забелязвам, че с лекции няма да стане. Един път успях, но втори няма да стане Не искам да се забърква в простотии Ще превъртя от нейните глупости и от това да я спасявам от техните Каквото и да прави аз я измъквам, защото майка и ми има вяра. Сега ми е сърдита и немога нищо да направя ... а имам чувството, че ще го направи на пук на мен сегаа .. немога винаги да съм с нея и немога винаги да я спирамм

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    А авторът/ката за свое добро, трябва по най-бързия начин да определи половата си принадлежност. По най-бързия!
    Това ме хвърли в тъч

Цитирай Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
    Акъл и цикъл не дойдат ли на време - не ги и чакай. -.-

Добре си направил, ама ти какво общо имаш че тя няма грам мозък?
    Бургас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си