- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какви цигари пушите ?
Мурати слимс или розови Мерилин, сега от време на време Swiya Slims, ама мнооого рядко. Общо взето не пуша особено.
Winner Merilyn Kareliq Merilyn Murati King каквито почерпят![]()
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
ММ ... Малборо голд
синьо Victory 100, всеки, кйто чуе казва "за първи път виждам момиче да пуши такива цигари" ем...пуши ми се ще пуша
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
аз пък за пръв път чувам за такова виктори ;ддПървоначално написано от BigFakeSmile
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Син Viceroy,червен Viceroy..И то на гаджето цигарите шото съм помяр![]()
Емиии ... мама като ми купува взема Ева ментол (щото за нея това не са цигари) аз като си купувам пуша Розов Мерилин или Карелиа ... обаче един приятел пуши Кинг и при всеки удобен момент си вземам от неговите
![]()
имаше един период дето всики пушехме Виктори ултра и после се тъпчехме с дъвки орбит да не ни усетят нашите
P.S. Майка си беше купила Vogue аз за пръв път видях такива ... бяха в много елегантна дамска кутияама в 2-3 магазина съм търсила нямат такива ...
+1 .. Баща ми и майка ми пушат .. тъй де редовни са си от както се помня .. баща ми "ММ" а майка ми каквито и падне .. най често виктори и горна джумая ..Първоначално написано от SmilezZz
![]()
*сън*
Davidoff Gold![]()
Каквито ме почерпят. Рядко паля, де...Излъгах, не е рядко, ама се въздържам от цели цигари.
Smoking is bad, m'kay?
Брей, май съм единствения почитател на синичкия Kent HD (: Силни са, скъпи са, но ги харесвам и имам ли пари и намеря ли ги, тях купувам. Иначе, когато съм в парична криза, бялото виктори и парламент също стават.
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
оххх уш съм ги отказала ама си паля от време на време... иначе да са някакви по леки - карелия или фемина
Розов Merilyn
Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!
рядко припалвам,най-вече като пия (1-2 пъти на 3-4 месеца). Иначе Малборо,Честърфилд,Мерилин син,карелия шарена,ЛМ Вайб слим,рядко виктори ултра!
Аз пуша червено Марлборо или черен Давидоф... редувам ги за да не ми писнат
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!