Здравейте аз съм на 14 и искам да разкажа моята гадна история ... значи тази година моите най - добри приятелки ми направиха номер, който никога няма май да забравя ... Номерът беше такъв ... Значи те се престориха на едно момче по-голямо от мене, че ме харесва и ми пишеха в скайп често ... и най накрая стана така че ми уредиха фалшива среща ... на която аз естествено се хванах и отидох и той не дойде много ясно и супер ми беше гадно и най накрая разбрах а те нито ми се извиниха нито нищо даже се смяха а това момче дори не ме и познаваше . Всъщност този номер не са го измислили моите приятелки а една друга ... тя поне се извини .... Ми от тогава до сега не мога да го забравя от тогава постоянно съм все едно депресирана е не плача ама като разбрах се разплаках най вече за това че те са ми приятелки и как можаха да постъпят така . Това никога не бях го очаквала и ето че се случи ... Имам чувството че оттогава все съм тъжна и постоянно ми е ТЪПО не ми е забавно както предии ... ;( дали е заради тях незнам ... Но мисля че те никак не са ми истински приятели все някоя от тях ще ме обиди ще ме издразни с нещо .... все номера все глупости 7 години вече ги знам и чак сега осъзнах какви са сега за 8ми няма да съм вече в техния клас но събота и неделя ще съм с тях чудя се още как се водя с тях ... Въпросът ми е дали съм тъжна заради този случай и да се водя ли с тях да ама пък ако не се водя с тях няма да има с кой засега де ???