.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Град
    TaM..
    Doomcryer къв протеин взема , че за 80-100 лв( 2кг) си качил 5кила ? Аз лично от монохидрат 150 хапчета по 1400мг качих 3кила ( докато ги приемах ) и ся даже съм пак един кг назад ( от 4 седмици не пия ) .Протеин също пих 2-3 седмици като пих над оказания на опаковката минимум ( просто нямам маса и не мисля ,че трябва да гоня максимум дозите). Един познат пи монохидрати , наду се , качи 6-7кила ама ги изпика и ся пак е на същия хал

Град
    София
    От там от където си ги купил трябва да са ти казали как да ги приемаш, затова не се взимат от аптеки, а от специални магазини в който да ти обяснят кога, как и какво!

Тренирай си на всякъде, нали знаеш " КОЛКОТО ПОВЕЧЕ - ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ " където и да тренираш и в фитнес и на лоста по един или друг начин се заяква. Но недей си дава парите за да се надуваш с вода .. Има много начини да качиш маса, едно сигурно упражнение е МЪРТВАТА ТЯГА ... Яж риба, чисто пилешко месо, ядки, варени картофи, а не пържени, ориз и изделия като Макарони, спагети и тн.

Помни, че има разлика да си надут с вода и да приличаш на ХЪЛК и да си с малко маса, но да си бърз и силен.. Всеки може да се напълни с вода, но тогава е кофти като те набие някой 30 кила под тебе и те изложи пред всички, защото от тия големи ръце ще си по-бавен.
    Грубо ли е ако питам: Курво, как си?

мерси за хубавото мнение божилов
    но от тези тестени изделия като макарони,спагети не се ли нагаждат излишни мазнини около кръстА?

Град
    София
    Приятел не съм от най-големите разбирачи, но ще те посъветвам да се регистрираш тук и да попиташ хора който имат дълги години в залите и имат много повече опит от мен! ЦЪК ТУК

ето как изглеждам

http://img268.imageshack.us/img268/4873/mov01724.mp4

и искам да се оформя особено долната част на корема и около него както и бицепса
    лостовите и добавките + хранителния режим дали ще са достатъчни?

Град
    София
    Значи за корема прави тези упражнения
    --> http://vbox7.com/play:a0e0923c - Правят се в реално време, тоест гледаш го какво прави - повтаряш и почиваш колкото него, в началото ще ти е трудно да правиш толкова повторения, но с времето ще започнеш!
    Имай в предвид, че за корема не е хубаво да се работи повече от 2 пъти в седмицата, например си работи Понеделник и Петък нещо такова, ето ти една статия за корема - http://www.bb-team.org/articles/3734/ - Много е добра, затова я прочети за да разбереш какво и как !
    За бицепса ще ти дам тези упражнения тук погледни - http://www.bb-team.org/fitness/exercises/#biceps
    .. Така и последно да минем към лоста:
    Ако искаш да правиш набирания за бицепс и за гръб прочети тук - http://www.fitnes-bg.com/%D4%E8%F2%E...s_20070424244/, не съм чел, но виждам, че е описано това онова, а и от картинките ще ти стане ясно с какъв захват да се набираш за бицепс .
    Знам, че е доста играчка докато прочетеш ама ще си прочел всичко за 30 минути максимум.
    Ако има още нещо питай!

Пропуснах да ти кажа, еми да хапвай си нещата който ти казах по-горе, не пий газирано, защото само подува корема, а няма нищо полезно в него, само оцветители.. Избягвай да ядеш пици и общо взето мазни неща, ако искаш да очертаеш по-добре корема!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ro6lio
    ето как изглеждам
    Пропуснал си да покажеш и гърба. Можеше леко да се завъртиш. Имаш здраво телосложение ми се струва.Обаче ръцете са като че ли тънки. Трябва дори и на лостове да караш, да им отделиш специално 1 ден във фитнеса. Само за ръцете. Зверско натоварване Гарантирам ти, че до 1/2 година ще направиш големи баници . Купил си креатин. Но креатинът предполага тренировки в зала. И основно за това се взема. При посещение в зала. За лостовете само, едва ли ти трябва.

а за съпер масса и той ли няма ефект ако съм на лостове?или това въжи само за креатина?
    щото повечто имам възможност на лсотове да ходя
    а в нас имам само щанга 45 кг ...което е малко мисля

Град
    София
    Не е много малко, помпай с нея за бицепс, за гърди..
    Докато си на лоста ти тренираш, няма значение коя група дефакто има ефект . Това е моето мнение!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ro6lio
    а за съпер масса..?
    Еми със супер маса ще правиш по-лесно маса Най-малкото, за възстановяване ще ти дойде много добре. Въглехидратите са безвреден източник на енергия,а протеина ще помага мускулния растеж. Пий го обезателно след по-сериозна тренировка.
    Щанга 45 кг. Зависи за какво я използваш. За лег може вече да ти е лека,а за бицепса и трицепса да е тежка. Обаче ако имаш тая щанга у дома е супер. За някои упражнения трябват и лежанки и стойки. Зависи какво искаш да правиш с нея.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Ubieco
    Пич ходи на фитнес, с лостовете почти нищо няма да направиш освен релеф.А ако искаш качествен гейнър вземи на АВВ ХХL Gainer, и няма да съжаляваш
    Абе пич ти сериозно ли ми говориш за лостовете? Един пич от тия на лостовете ако ти набие един шамар ще ти стопи бицепсите : ((
    Чакам те да ми дадеш как Coleman прави 10 набирания, нали целия пращи от мускули??

Казвам те, че ако един от тия 2мата му набият един шамар ще го насерат, пък ти ако искаш ми избивай комплекси ..
    За тия говора -- > http://vbox7.com/play:eecc4817

Мога да ти кажа, че тия хора който тренират с собствено тегло, кофички, лицеви, коремни и тн .. Добиват много голяма бързина в ръцете! А и от лостове се прави най-хубавия гръб! Поздрави!!

^ не се прави на разбирач и на човек, който може да предвиди к'во ще стане, тъп си. аре накарай някой от тия да дигне за бицепс дъмбел 60 кила да го видим как ще го направи. поне като пишете мислете малко, няма да е лошо.

Град
    София
    ^ Виш сега фитнеса си дава бонуси, но лоста не отстъпва, OKEY ?
    И пак ти казвам, че не е важно колко си напомпан!
    И нямаш право да ми казваш дали съм тъп или съм остър, комплексарче 13 годишно, защото явно си и ти форумен бияч, аз си говора моето мнение, той ми се надъхва, я се укроти .
    Като си много ОСТЪР хвани прочети правилата : 2. Да уважават мнението на останалите потребители, модератори и администратори. Коментари, които са обидни и накърняващи доброто име на потребители или сайта ще бъдат премахвани.

к'во е важно тогава за теб, колко пъти ще се превъртиш около лоста? тогава за теб гимнастиците са няк'ви роботи, няма на къде повече..

а какво ще ти казвам си зависи от мен, ако имаш някакви претенции, можеш да се обърнеш към модераторите ;>

за форумния бияч.. ще ти го пусна тоя път да мине, да се порадваш малко и ти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си