Здравейте! Незнам дали това е подходящото място за тази тема, ако не е се извинявам! От 3 годишна имам някаква екзема на ръката, над пръстите. Винаги ме е притеснявала, не е чак толкова голяма, но все пак! Ходила съм 100 пъти при кожни лекари, но никой не знае каква точно е екземата, още по малко как да се махне...![]()
![]()
На есен отивам в ново училище, просто съм ужасена, как ще ме приемат съучениците ми
В старото училище пак се притеснявах, но не чак толкова, всички свикнаха с мен рано или късно! Притеснявам се, че никой няма да иска да е приятел с мен
Знам, че е глупаво, но незнам какво да правя
Мисля, че няма да си намеря приятел заради тази екзема
Моля ви помогнете ми, дайте ми някакъв съвет, какво да правя?
![]()
Абе глупости как няма да си намериш приятели заради екзема.Не се притеснявай.
Стига си се филмирала бе момиче !!
Как няма да си намериш приятели и то само заради едната екзема..
Я си повдигни самочувствието и стига си се депресирала
за глупости..
Ще си намериш приятели,споко..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Стига глупости.Ако някои се влюби в теб, ще се влюби заради самата теб и характера ти, а не дали си мис свят. ходи при Д-Р ТОшКОВ.Той лекува, не само временно проблема, а лекува това от ,което се е получило и то изчезва завинаги.АЗ имах огромна егзема на гърбът няколко години,и като ходих при и почнах стриктно да спазвам сички диети, и вече нямам и помен от нея. Сега ще ходя да астмата ми.
В кой град се намира този доктор?Първоначално написано от mincheto
Местя я.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Първоначално написано от stephanieee
Наистина лекарстовото против екзема си го приготвям вкъщи,а той да не може да те излекува...
ОДИН!!!
СофияПървоначално написано от stephanieee
http://www.tomilherb.com/faq.php
ако си я открила в ранен стадий , спринтирай до аптеката и си купи "Тридерм" мажеш отгоре и малко около "петното" , но не помня колко пъти на ден се третират "петната" , но е много важно да се лекува на време , защото , когато се развие , мисля че може да образува други видове кожни инфекции.Също така е много важно след като поодмине екземата (с Тридерм обикновенно за 2-3 седмици минава) не спирай да мажеш "петната" поне още 4-5 дни до 7 !Сменяй всеки ден кърпите , с които се бършеш.И не на последно място да отбележа , че екземата може да се разпространи изключително бързо по цялото тяло , за това си огледай тялото от глава до пети , дори и главата (скалпа) , защото както казах няма неудобно място за екземата ! Успех ! За 1 месец си като нова :D
Тази екзема я имам от 3 годишна, не е от скоро. И наистина имам малки екземи и по лактите и коленете. Благодаря ви много на всичкиПървоначално написано от Fascinating
![]()
Stefan and Damon Salvatore![]()
Това изобщо да не те притеснява!!!Един малък нищожен дефект..всички имаме дефекти все пак :P Колкото до това да си намериш приятел ... ако ти си хареш някое момче,което не иска да е теб заради тази глупост .. тогава просто не си заслужава да си с него .. личи си какъв е![]()