- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс във вода
Та понеже идва лятото и ще ходим на море, въпроса ми е за секса в морето. Как точно става, смис водата там не е ли прекалено мръсна? А в басейн хлорираната вода не пречи ли също?![]()
аз съм от варна и сам го правил и на пясъка и във водата и на двете места е супер а спрямо хигиената прави сте не е от най хигиеничните места във водата но чувството е супер
Редактирано
Пиши на кирилица
ShtrudeL
пък то във водата е бахти гнусното
друго си е вечерта на пясъка![]()
Kristiyana
Или пък някоя мини-медузка да влезнеПървоначално написано от mugsinka
![]()
![]()
Да бе и аз така си мисля, ама хората разпраят,че правят секс в морето и си помислих, че може би греша.Първоначално написано от mugsinka
![]()
Вчера опитахме тоя номер с пясъка... Еми кофти е! Две песъчинки да има по пръстите и ме драскат! Та, ако трябва да се избира - във вода е по-добре. Но е нехигиенично наистина.Първоначално написано от dAimIk0z
![]()
Хората за това са измислили креватите .. За да не се заваляте из песъците и солената вода ..
Хигиенично или не, хубаво е човек да опита.Нали имате бани удома или там където сте отседнали? Какъв е проблема? За веднъж не е проблем. Аз съм пробвала и е много хубаво. Въпреки, че под душа е най-добре, ако е във вода.![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Именно.. Там точно където китовете си изхвърлят сперматаПървоначално написано от Passi0n
Ае стига бе..!
Море=мръсотиики=инфекции=![]()
Вана(голяма)=кеф(предполага м)=![]()
нехигиенично е.
и може да си направиш някоя инфекция
+ че 99% нищо няма да стане, понеже водата измива смазката и или няма да влезе (освен, ако не му я по-малък), или и да влезе няма да има кеф.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от diksi
И след 9 месеца се появява едно китче( ХД т'ва прозвоча тъпо
)
Не съм опитавала.Може би има тръпка,но дали има удоволствие.
А след това каква ли ще е тръпката пред кабинета на гинеколога?![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Мен последните години в морето ме е гнус да влизам, камо ли секс да правя. Водата на Черно море е много мръсна (поне откъм нашия бряг). В басеин ми изглежда по-приемливо. И все пак - всичко трябва да се опита в този живот, особено в секса. :P
да да инфекцията ше се измие с водаПървоначално написано от ladykeisy
опитайте на всяка цена послушайте момичето какво ви казва тц тц
![]()
Говорим за секс във вода, не ... на вода. Тоест да си потопена - в море, например. Далеч по-опасно е там, отколкото във ваната, където обаче също не е хигиенично.
А що за глупост е това - "Хигиенично или не, трябва да се опита" Дай ся да почнем да ядем мухи - не е хигиенично, ама ние да пробваме...
Водата малко притъпява усещането. Също така заради естествената водна среда риска от бременност е по-висок и презерватива е задължителен. Сега идва и последния момент. Водата отмива лубриканта на презерватива и може да има неприятно усещане при самия акт.
..Първоначално написано от Passi0n
Или пък там, където са разтворени слъцизащитните кремове на хората, там където младо и старо от години наред се..Хмм.. облекчава..
![]()
Или пък там, където са разтворени слъцизащитните. >> Сигорно имаше предвид слънцезащитните
Нали се сещата че в тая вода... нема да сте първите забавлявали се![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx