.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Цитирай Първоначално написано от vellvet
    аз съм пробвала но не във море уникално усещане е само задължително после трябва измиване с дамски душ
    и на мен ми се иска да пробвам....след седмица две заминавам ще опитам...

Еми като ти се струва така не прави секс в водата ..
    Бургас

във водата изобщо нее хигиенично има сякакви микроби и само си представете че се къпат камарата си хора и след това си представете колко много болести има такаче помислете си !

не мисля да го пробвам това

Цитирай Първоначално написано от diksi
    Цитирай Първоначално написано от Passi0n
    иил
    тая мръсна вода
    Именно.. Там точно където китовете си изхвърлят спермата Ае стига бе..!
    Добре, че имаме китове в Черно море иначе незнам.

Супер фен
    Напротив,там бутат хлор до пръсване,чисто е за басейните.Иначе за морето,неискам да те отчайвам,но поне в БГ,мръсниците, пикаят във морето...

Град
    --------------------------
    И на мен не ми изглежда хиегинично. Но ако ти се иска, по-добре да е в басейн...
    Здравейте!

Ще ти влезе пишшш от баба Вуна и акита от дедо Дечо . Ако си фен на skat i piss морето е мястото за теб

Цитирай Първоначално написано от mincheto
    Напротив,там бутат хлор до пръсване,чисто е за басейните.Иначе за морето,неискам да те отчайвам,но поне в БГ,мръсниците, пикаят във морето...
    Да, хлор има, но басеинът е малко затворено пространство със сладка вода, демек - благоприятна среда за живот на микроби. Хлорът не винаги е достатъчен. Докато микробите умират в солена вода, каквато е в Черно море.

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Цитирай Първоначално написано от dAimIk0z
    пък то във водата е бахти гнусното
    друго си е вечерта на пясъка
    други си е да и напълниш п*тката с пясък...

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Да, хлор има, но басеинът е малко затворено пространство със сладка вода, демек - благоприятна среда за живот на микроби. Хлорът не винаги е достатъчен. Докато микробите умират в солена вода, каквато е в Черно море.
    абе кой ще ви даде да се хъмпите в басейна е

Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    абе кой ще ви даде да се хъмпите в басейна е
    Те ще го направят тайноо !! Така ,че другите да не видят !! при условиие ,че всичко се вижда под водата отгоре погледнато

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аа не, никак не ми звучи хигиенично Чувала съм, че било яко ама не бих се навила
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    В пространството
    Не ми изглежда особено хигиенично правенето на секс в морето, както вече казаха и по горе. Опитвала съм иначе секс във вана и не беше много приятно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си