- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс във вода
и на мен ми се иска да пробвам....след седмица две заминавам ще опитам...Първоначално написано от vellvet
![]()
![]()
във водата изобщо нее хигиенично има сякакви микроби и само си представете че се къпат камарата си хора и след това си представете колко много болести има такаче помислете си !
не мисля да го пробвам това![]()
Добре, че имаме китове в Черно море иначе незнам.Първоначално написано от diksi
![]()
Напротив,там бутат хлор до пръсване,чисто е за басейните.Иначе за морето,неискам да те отчайвам,но поне в БГ,мръсниците, пикаят във морето...
И на мен не ми изглежда хиегинично. Но ако ти се иска, по-добре да е в басейн...![]()
![]()
Здравейте!
Ще ти влезе пишшш от баба Вуна и акита от дедо Дечо. Ако си фен на skat i piss морето е мястото за теб
![]()
Да, хлор има, но басеинът е малко затворено пространство със сладка вода, демек - благоприятна среда за живот на микроби. Хлорът не винаги е достатъчен. Докато микробите умират в солена вода, каквато е в Черно море.Първоначално написано от mincheto
други си е да и напълниш п*тката с пясък...Първоначално написано от dAimIk0z
![]()
![]()
абе кой ще ви даде да се хъмпите в басейна еПървоначално написано от kremen4eto
![]()
![]()
Те ще го направят тайноо !! Така ,че другите да не видят !! при условиие ,че всичко се вижда под водата отгоре погледнатоПървоначално написано от FunkyBoy
![]()
![]()
![]()
Аа не, никак не ми звучи хигиеничноЧувала съм, че било яко ама не бих се навила
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не ми изглежда особено хигиенично правенето на секс в морето, както вече казаха и по горе. Опитвала съм иначе секс във вана и не беше много приятно..![]()