Съжалявам, най-вероятно това е най-тъпата тема...Но така или иначе в раздела има достатъчно, още една няма да навреди![]()
Обаче имам проблем...така на 14 год. съм и мисля че се развивам г/д добре, обачее нямам никаква талия. Съвсем леко изразена извивка, а сега море, басейн...![]()
Малко късно се сещам, но да ми предложите някакви упражнения, нещо...
Във гуугъл не намерих нищо, но може и да не съм търсила добре..
а дали е ефективно
това със накланянията съм го правила ама не усещах някакво напрежение в тея зони или нещо такова![]()
Ами прави го в по-големи серии.Първоначално написано от Kallyn4eto
То от 5/10 накланяния нищо няма да стане, но примерно всеки ден по 5 серии от по 15 са перфектно
Друго нещо, което искрено ти препоръчвам е карането на ролери. Сега даже в Спортна София откриха пързалка.Мен много често можете да ме срещнете към 10/11/12 вечерта да карам ролери на стадион Васил Левски. Докато караш оформяш не само краката си и дупето перфектно, но и талията.
Аз тежа 40кг, харесвам си тялото и обожавам да карам ролери, когато нощите са топли.
Ако си от София може да се разберем някой ден да ходим заедно...ролери ще ти дам, ще те науча. Аз лично карам от 14 години вече( на 17 години съм ).Всеки ме пита къде съм се учила, а даже една жена дойде да ме пита дали може да запише децата си при мен да ги тренирам.
Ни сме компания от към 10 човека и често ритаме футбол или играем хокей с ролерите на задния паркинг до Club Diamond.
![]()
До колкото разбрах просто структурата ти е такава. С упражнения едва ли ще постигнеш много.
Callisto благодаря за съвета..и аз много обичам да карам ролери![]()
slun4ice и аз така мисля, но въпреки това искам да опитам, може и да постигна нещо