- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нещо не става ...
Здравейте първо! От доста време чета дискусиите, но не коментирамСега е времето да ви попитам нещо. И по-точно мъжката част.
На 13 години съм. Мастурбирам, но не ми стига. Изпитвам някво чувство за секс. Аз си знам, че не съм готов де, но само мастурбацията не ми стига. Не съм някаф нимфоман де. Мастурбирам през ден деТа въпроса ми е: Как да си "задоволя" сексуалната нужда ??
![]()
П.С. Темата не е еба*ка
П.С.2 Не я пиша просто така и очаквам смислени отговори![]()
![]()
Прави секс ..Не ти е рано който когато е готов .. За това няма възраст.. Все едно да има възраст за яденете на чипс ...
Дясната,лявата или секс,по друг начин няма как пич![]()
Е аз да прая секс на 13Не съм мангал ... да стана поне на 15 ... Левислава и Десислава ги опраям често (лявата и дясната
)
мм.. няя да е лошоПървоначално написано от Tedchy
![]()
Е като не искаш да правиш секс,а и ръцете не ти стигат,кажи ми какво искаш? Ще ти дам един клип на един такъв,като теб.Първоначално написано от fr0z3n
http://vbox7.com/play:46104142
Първоначално написано от Tedchy
бахти бруталния клип
а по темата: пробвай с кукла (надуваема) щом не искаш момиче![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Six milion ways to live choose one!
Очевадно е, че не знаеш какво искаш... Най-добре извикай някое момиче да ти прави ножки щом не искаш да правиш секс, а само да лъскаш бастОня ...![]()
![]()
![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !