Първоначално написано от
palatka98
Всичко почна с тва, че на 6 годинки ме записаха в 1-ви клас и на 15-ти септември 2004та година потеглих от вратата за нас с един букет цветя, две кутии цигари и джобно ножче, пресякох улицата и отидох... на море, да си измия джапанките, които наще ми купиха като подарък за 4-тия ми рожден ден, на който бяхме тесен кръг от хора - 600 човека плюс роднините на майка ми, която не е лош човек, не е като леля ми, дето се е оженила за свако ми, на който викат калеко у майна таун, където не бих стъпнал пари да ми дават, ей, гадни майни бе, тва за Пловдив да тръгнеш, в Катманду да стигнеш не си е работа, каквато не си намерих и тва лято, пак ще е голям лешпер мамка му, не ме щат и на кръстовището да мия прозорци, голям монопол от тия църните тяхната майка не е като наща майка, не е и като майка Индия, много готин филм, гледахме го на кино с наще, шийсе и пръва, летото, големия сняг, а вчера валя дъжд после взема че спря и като се оттече, вземах че се прибрах от морето и занесох букета на класната, щот нали първи клас, па после ти си само осми клаааааас, и не знам вече, дайте някъв съвет, кво да правя?