.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Кво да прайш, кво да прайш...

Всичко почна с тва, че на 6 годинки ме записаха в 1-ви клас и на 15-ти септември 2004та година потеглих от вратата за нас с един букет цветя, две кутии цигари и джобно ножче, пресякох улицата и отидох... на море, да си измия джапанките, които наще ми купиха като подарък за 4-тия ми рожден ден, на който бяхме тесен кръг от хора - 600 човека плюс роднините на майка ми, която не е лош човек, не е като леля ми, дето се е оженила за свако ми, на който викат калеко у майна таун, където не бих стъпнал пари да ми дават, ей, гадни майни бе, тва за Пловдив да тръгнеш, в Катманду да стигнеш не си е работа, каквато не си намерих и тва лято, пак ще е голям лешпер мамка му, не ме щат и на кръстовището да мия прозорци, голям монопол от тия църните тяхната майка не е като наща майка, не е и като майка Индия, много готин филм, гледахме го на кино с наще, шийсе и пръва, летото, големия сняг, а вчера валя дъжд после взема че спря и като се оттече, вземах че се прибрах от морето и занесох букета на класната, щот нали първи клас, па после ти си само осми клаааааас, и не знам вече, дайте някъв съвет, кво да правя?

Re: Кво да прайш, кво да прайш...

Цитирай Първоначално написано от palatka98
    Всичко почна с тва, че на 6 годинки ме записаха в 1-ви клас и на 15-ти септември 2004та година потеглих от вратата за нас с един букет цветя, две кутии цигари и джобно ножче, пресякох улицата и отидох... на море, да си измия джапанките, които наще ми купиха като подарък за 4-тия ми рожден ден, на който бяхме тесен кръг от хора - 600 човека плюс роднините на майка ми, която не е лош човек, не е като леля ми, дето се е оженила за свако ми, на който викат калеко у майна таун, където не бих стъпнал пари да ми дават, ей, гадни майни бе, тва за Пловдив да тръгнеш, в Катманду да стигнеш не си е работа, каквато не си намерих и тва лято, пак ще е голям лешпер мамка му, не ме щат и на кръстовището да мия прозорци, голям монопол от тия църните тяхната майка не е като наща майка, не е и като майка Индия, много готин филм, гледахме го на кино с наще, шийсе и пръва, летото, големия сняг, а вчера валя дъжд после взема че спря и като се оттече, вземах че се прибрах от морето и занесох букета на класната, щот нали първи клас, па после ти си само осми клаааааас, и не знам вече, дайте някъв съвет, кво да правя?
    Изми ли джапанките поне

Нещо на интересно ли се правиш,че не разбрах.
    Ей лайно изсрано,няма да говориш нищо за Пловдив,че ако те спипам някъде ще ти еба пичката материна.Копеле гадно.Най-хубавия град.

Цитирай Първоначално написано от Chalgariq1998
    Изми ли джапанките поне
    Да, ама пак се оцапаха И сега не ми се пресича улицата да ходя до тоялетна

Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Нещо на интересно ли се правиш,че не разбрах.
    Ей лайно изсрано,няма да говориш нищо за Пловдив,че ако те спипам някъде ще ти е** пичката материна.Копеле гадно.Най-хубавия град.
    хахахахха, некви книжни плъхове се обадиха, мое ми омиеш джапанките с език, нещастник ;p

Изми ли джапанките поне
    Да, ама пак се оцапаха И сега не ми се пресича улицата да ходя до тоялетна
    Естествено, че няма да пресичаш ходи до Пловдив до тоалетна

Естествено, че няма да пресичаш ходи до Пловдив до тоалетна
    Бе аз съм си казал, пари да ми дават, там не стъпвам, ама май съм бил илядо пъти там. Тва туй село, дето се влиза през една врата и на нея някой път пише WC, нали?

Бе аз съм си казал, пари да ми дават, там не стъпвам, ама май съм бил илядо пъти там. Тва туй село, дето се влиза през една врата и на нея някой път пише WC, нали?
    Личи си че знаеш

Пфахахаха някво лапе 98 набор ще ми казва на мен книжен плъх,дето още картуун нетлорк гледа.Майка ти дейба тъпо селяндурче.Че даже и два акаунта си направило да си пише в темата щото няма кой друг да му пише.Аз знам кво целиш мишка насрана.
    И чакам тъпите модератори да си свършат отново работата.

Пфахахаха някво лапе 98 набор ще ми казва на мен книжен плъх,дето още картуун нетлорк гледа.Майка ти дейба тъпо селяндурче.Че даже и два акаунта си направило да си пише в темата щото няма кой друг да му пише.Аз знам кво целиш мишка насрана.
    Ай лягай си, че мама ще те бие, кво ми седиш до 1 посред нощ, у Пловдив нямахте ли режим на тока? Да не си на Дюрасел, че ми живуркаш по никое време? Аман от невменяеми идиотчета, дето едвам научили две лафчета на кръст, разбрали как се ползва тва чудо на еволюцията - клавиатурата - и вече се разписали, та се не траят. Удари си една да се успокоиш, преди да майка ти да ти е задърпала ушите и да те е сложила да си нанкаш с плюшената играчка.

Ай лягай си, че мама ще те бие, кво ми седиш до 1 посред нощ, у Пловдив нямахте ли режим на тока? Да не си на Дюрасел, че ми живуркаш по никое време? Аман от невменяеми идиотчета, дето едвам научили две лафчета на кръст, разбрали как се ползва тва чудо на еволюцията - клавиатурата - и вече се разписали, та се не траят. Удари си една да се успокоиш, преди да майка ти да ти е задърпала ушите и да те е сложила да си нанкаш с плюшената играчка.
    Последните ти изречения се отнасят и за теб нали ти е ясно?

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar

И все пак - ти неориентиран ли си или просто си бавноразвиващ се и не знаеш къде се намира правилният раздел за твоята "велика" тема?!
    Gnom - "Последните ти изречения се отнасят и за теб нали ти е ясно?" .. Ясно ли ти е?! Айде велики дечко - време за лягане!

По-добре се омитай с твойте джапанки, докато не е дошъл някой мод да ти тури БАНанчето в големите ти всезнаещи устенца.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Знам къде се намира правилният раздел за такива като теб - у Аушвиц ;p

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ей п*тьо малък! Не стига, че си си направил 2 акаунта, че да си бращолевиш сам, ами се правиш на интересен с твоето пипенце колкото фъстък.., че и гънки ник`ви се не виждат.. Айде хОди лягай и недей приказва кой за къде и що и к`во е, че още ти седи лайното на гъза.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    12 годишните откъде знаят к'во е Аушвиц?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си