И аз съм в руската ,с испанкси .. И аз си мисля на първия учебен ден само ризата и вратовръзката ..Първоначално написано от CreamCookie
Ne poznawam chowek ,koito me obicha
1. Аз нямам униформа за лятото. Следователно мен не ме устройва. И това е причина да не харесвам униформите.Първоначално написано от SmilezZz
2. Когато повечето не ги носят, не знаеш какво е само ти да си ходиш с униформа, като пълния простак. Егати сензацията си. И щом носиш униформата излизаш задръстен. Ето колко ни развнопоставят тези униформи.
3. Ами и за униформите на много места не се спазва. Разликата дали заради деколтето ще те върнат на вратата или заради униформата не е много голяма, само дето ще се чувстваш удобно. А 6 часа и отгоре да стоя в нещо, което ме стяга, опъва и не знам какво още, акъла ми е само кога ще се прибера за да се отърва.
4. Може да не са много часовете, но когато живееш на другия край на града, трябва да носиш обувка на висок ток, което лично моя крак го изморява и да нося и още чанти, защото на някой нещо си му прищракало. Целият гардероб да си влача след мен. Пък и поне да имаше относително добро място за преобличане. Когато трябва да се завираш някъде си за да се преоблечеш, ами разбира се, че не умирам от желание да го правя.
Против униформите съм и никой не може да ме убеди в противното.![]()
Мм в ПГИ Иван Илиев, Благоевград .. давам това, с което разполагам, когато си ги взема, ще ги видя по-добре какви са, но от това, което съм видяла на живо така да се каже, не са лоши.. даже има едни части, които ми харесват хД
а и да кажа, че от ръководството за позволили да се носят само горната част, може и без надолу, и по-добре, че панталоните кофти доста ми изглеждааат..
Да съм казала, че отказвам се?!
Първоначално написано от vesito13
Простак е невъзпитан човек.
Само тук виждам твоята липса на,самочувствие и индивидуализъм.
В моето училище също имаше униформи,бяха задължителни слагах я когато поисках пишеха ми заблежека,но ми беше все тая.Но на дипломирането много добре знаех,че никой няма да е с униформа и я облякох бях единствен,но никой не ме помисли за задръстен.
А сега познай,защо не са ме помислили за задръстен!
пп
прави секс всеки ден по 2 3 пъти на ден такава е модата иначе си задръстена
ОДИН!!!
примерно в нащо дскл не.. носихме ги само за да влезем /И ТО МНГ РЯДКО ЩОТО НЯМАШЕ ДЕЖУРНИ/Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Не се смятам за простачка, защото нося униформата. Но повечето са с разбирането, че човек, който я носи, е простак. Не ми пука какво смятат за мен. Просто самата аз не се чувствам комфортно в тази униформа. Разбира се, че няма да искам да я нося. Въпреки това съм я носила всеки божи ден. Хората, които ме познават, много добре знаят каква съм и че не съм простачка. Тези, които не ме познават, съдят по облеклото ми, сам се сети какво мислят.Първоначално написано от darkPaladin
П.П. По-добре да не беше писал това на края. Въобще не ме познаваш за да съдиш за мен само по едно мнение за някакви си униформи. Все едно аз сега да ти кажа, защото не те мислят за задръстен, правиш секс всеки ден по 2 3 пъти на ден. Я стига...![]()
и при мен беше горе-долу така, особено към края на годинатаПървоначално написано от rozovka
![]()
There is a princess in every girl
Казах ти съвсем друго,но нека да го изясня отново.Първоначално написано от vesito13
Казах,че не си индивидуална щом гледаш какво другите носят,на мен не ми се смее никой,защото това е моя стил,може да слушам тъпа музика,но на мен ми харесва,може да разсъждавам тъпо,но на мен ми харесва.сега разбра ли накъде бия или да го казвам още по-опростено?Код:Когато повечето не ги носят, не знаеш какво е само ти да си ходиш с униформа,
ОДИН!!!
Аз съм във ветеринарния в Стара 3агора .. не знам какви са ама май има![]()
Е,щом не са задължителни,защо ли ви карат да ги купувате..Тъпа работа..Първоначално написано от BebYlzZz
![]()
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И защо,когато носиш униформа си задръстен vesito13..Може ти да мислиш така,но всъщност трябва да осъзнаеш,че униформата спомага за изпъкването на личните качества на хората...От които най-важното е характера..Няма да се впускам в подробности - макар,че 100% съм сигурна,че не разбра за какво точно ти говоря..![]()
ее като гледам снимкитебати яките униформи
и аз искам
, а ние от мойто новото даскало на есен ще си ходим с наште дрехи
![]()
И кво супер. Ти да не би да искаш униформи ..Първоначално написано от friedpotato
![]()
искамПървоначално написано от BabyBluee
смятам, че вратовръзка много ще ми отива
![]()
ПГСАГ Шумен..
http://grada.bg/wp-content/uploads/2...MG_3605111.jpg
Един комплект включва черен панталон или пола, суичер и блуза с къс и дълъг ръкав. Блузите и суичерите са със син цвят, като на тях е сложена емблемата на училището
Надявам се да не съм объркала нещо с униформите![]()
Ами явно не се разбираме особено. Не искам да нося униформа, защото на самата мен не ми е удобно. И не ми е удобно не защото ще ме помислят за задръстена, а защото ръцете свободно не можеш да си дигнеш, клякането е цяла мъка и движенията ти се свеждат до минимум. Това е главната причина да не харесвам униформите. И когато ти си от малкото прецакани, които трябва да носят такава неудобна униформа е още по-гадно. Когато има нещо наложено нека е за всички, а не за някои да има компромиси само, защото са деца на тоя и оня. От тази гледна точка ме дразни, че не всички са задължени да ги носят.Първоначално написано от darkPaladin
И да повторя, основната причина аз да не харесвам униформите е това, че за мен те са нещо наистина некомфортно за носене.
SmilezZz при нещата, които изредих по-горе, може и сама да видиш, че не изпъкват никакви лични качества. Е освен, ако не приемаш за качество, че мама и тате имат парички и са хора с връзки. Или наща класна е яка нищо няма да ни каже, вие сте прецаканите.
И не казвам, че човек, който носи униформа е задръстен. За такъв го смятат останалите, тези, които са големите гъзари и е под нивото им да носят униформа.
Ако човек, който носи униформа е задръстен, то и аз съм задръстена...
Аз съм напълно ЗА униформите, и тази година съм заек.. не знам колко трябва да си прос, за да не носиш уж "задължителните" униформи, защото ще те помислят за "задръстен", лично аз ще си нося униформата, макар, че съм от по "пеканите" ( които не учат много и си понякога си правят гаргара с учителите ) и съм 100%, че няма да се намери личност, която да ме нарече "загубеняк" или пък някой друг да нарекат така!Много пъти съм виждал от езиковата гимназия кифлите с потник, който едва ли не е пощи с големина на сотиен.. и с ясна съвест съм казвал "виж я тая па*ча как се е облякла", а тя сигурно си е викала "Малии глей ко стаа как ме зяпат, сигурно съм ебати яката..", и също съм сигурн, че ако беше с униформа, нямаше да изрека това.![]()
В старото ми даскало имаше един богаташ, който ходеше само с адидас, и понякога някой като дойдеше с "фалшив" адидас, тоя същия простак не спря една седмица да му се подиграва с думите "Бедняк, селянин, нищожество, вземи се обеси с тоя фалшикат, за такива като тебе няма място на света, и тн." и всички негови приятели, които му ближеха гъза - също, а ако всички имахме униформи?Нямше да има възможност..
БТВ. Тая весника некфа си, не знам колко трябва да си заблудена, значи не носиш униформите щото са неудобни, а обувките на висок ток, които също са ти неудобни обаче носиш..
![]()
+Първоначално написано от vesito13
SmilezZz , ти може да не разбираш какво има в предвид , но защо реши , че и vesito13 е толкова...е,няма по-добра дума...зле
ilko...между "па" и "ча" няма друга буквичка...спокоен бъди,не трябва да ни съобщаваш,че си "пекан" и не учиш много...![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Нарочно съм го написал така,, иии явно не си ми разбрала поста, нищо, напомни ми утре да го напиша по опростеноПървоначално написано от krokkrok
![]()
Айде пак да обясня. Униформата е такава, че на друга обувка освен на такава с висок ток не отива. Съжалявам, но не смятам да нося черен официален панталон на кецове и т.н. Самата униформа изисква такава обувка. Не мисли, че си умирам да минавам целия град на такава обувка, след това в училище пак да съм с нея. Крака ми се изморява и не, защото обувката не ми е удобна, а защото ходенето и времето, през които съм с нея са много. И за пореден аз нося униформа! Не ми е приятно, но я нося.Първоначално написано от ilko0214
Ако не е нахално, може ли една снимка с унформата?Първоначално написано от vesito13
![]()
-Първоначално написано от ilko0214
СОУПНЕ "Фридрих Шилер"-Русе
-риза
-пуловер
-сако
-пола и панталон
-шалче (момичета)
-вратовръзка (момчета)
We will be okay. People that are meant to be, will find their way in the end.