.

Виж резултатите на анкетата: За или против униформите ?

Гласували
117. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • за

52 44,44%
  • против

65 55,56%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 92 от общо 92

Тема: Униформи

ГПЧЕ Проф. д-р "Асен Златаров" - Хасково

1. Сако с лого
    2.Панталон / Пола-каре
    3.Риза (дълъг ръкав с лого)
    4.Вратовръзка
    You and me could write a bad romance
    Caught in a bad romance...
    I’m a freak bitch baby

Повече от фен Аватара на sian4eto
    `only God can judge me!

2.Eзикова гимназия "Пловдив
    само вратовръзка или фишу
    Вратовръзка за момчетата, бадж /нещо като значка/ за момичетата.

...Като че ли това е прилична униформа,макар че никой не я носи освен на училищен празник...

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Лол,хора учудвате ме..Как така имате униформи и не си ги носите..Нали бяха задължителни ?
    Зависи в кое училище си и каква е дисциплината там.Лично аз не съм против униформите , даже е много по-добре с тях..Сега в училището ,в което съм приета са задължителни и така трябва да е според мен
    Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    БТВ. Тая весника некфа си , не знам колко трябва да си заблудена, значи не носиш униформите щото са неудобни, а обувките на висок ток, които също са ти неудобни обаче носиш..
    Айде пак да обясня. Униформата е такава, че на друга обувка освен на такава с висок ток не отива. Съжалявам, но не смятам да нося черен официален панталон на кецове и т.н. Самата униформа изисква такава обувка. Не мисли, че си умирам да минавам целия град на такава обувка, след това в училище пак да съм с нея. Крака ми се изморява и не, защото обувката не ми е удобна, а защото ходенето и времето, през които съм с нея са много. И за пореден аз нося униформа! Не ми е приятно, но я нося.
    Не знам дали си запозната , ама има и обувки , който са официални и не са на ток..
    Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Sunshineeee
    Лол,хора учудвате ме..Как така имате униформи и не си ги носите..Нали бяха задължителни ?
    Зависи в кое училище си и каква е дисциплината там.Лично аз не съм против униформите , даже е много по-добре с тях..Сега в училището ,в което съм приета са задължителни и така трябва да е според мен
    Мхм..Така е
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Цитирай Първоначално написано от ilko0214
    БТВ. Тая весника некфа си , не знам колко трябва да си заблудена, значи не носиш униформите щото са неудобни, а обувките на висок ток, които също са ти неудобни обаче носиш..
    Айде пак да обясня. Униформата е такава, че на друга обувка освен на такава с висок ток не отива. Съжалявам, но не смятам да нося черен официален панталон на кецове и т.н. Самата униформа изисква такава обувка. Не мисли, че си умирам да минавам целия град на такава обувка, след това в училище пак да съм с нея. Крака ми се изморява и не, защото обувката не ми е удобна, а защото ходенето и времето, през които съм с нея са много. И за пореден аз нося униформа! Не ми е приятно, но я нося.
    Не знам дали си запозната , ама има и обувки , който са официални и не са на ток..
    Ще ми дадеш ли пример?
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Цитирай Първоначално написано от viqnkababyy
    Цитирай Първоначално написано от CreamCookie

Ами казаха, че ако е студено трябвало и с пуловера да сме .. Аз мисля просто да си взема ризата и вратовръзката в няква чанта, колкото ако ми направят проблем да си я сложа, иначе ще си идвам с мои дрехи..
    И аз съм в руската ,с испанкси .. И аз си мисля на първия учебен ден само ризата и вратовръзката ..
    Какво представляват униформите? Снимка, нещо..? И като си ги купувахте / поръчвахте ( не знам каква е процедурата с тях ) какво ви казаха - всеки ден ли ще се носят? Ако трябва сега всички да ги купуваме ще стане голямо мазало..

Град
    ...
    Чекай бре, к'во стана тука, сите тЕрикати се събраха?!? Единия не носел, другия само връзката, мен като ми кажат, че нещо е задължително, го изпълнявам. С униформите е по-добре(повтарям си мнението), УНИ - унифициране, така поне няма да има разделение по дрехи! Верно, не могат да кажат на сина на кмета примерно, да не си носи чЕсовника за амнайси хилки, но униформата могат! Трябва да има контрол и наказания, иначе българина тарикатее. Задължен си да носиш униформа, обаче се прайш на отворен - айде писмо до родител. Втори път - предупреждение. Трети - бегай ми от училището, носи си скъпите дрехи другаде. Немало да ги носят. Като си постъпвал в гимназията, да си се информирал! Ако пък всички гимназии те задължават да носиш униформа, обаче ти си над тея глупости - мотиката осми номер и у село да си изкарваш хляба.
    ...

ПТГ - Варна
    Некфа ризка и дънки.

Град
    София
    1 АЕГ София сако и то само 3 месеца трябваше да се носи но на 2-я ден никои не носеше сака

Град
    Русе
    EnglishMan - То според мен е нормално саката да се носят само през зимата..Иначе в тези горещини едва ли някой ще издържи със сако

Подкрепям мнението ти Ryapoff..Напълно си прав/а..
    Така хем всички ще са равни (няма да има "дразги" заради нещата,които обличаш),хем с помощта на униформата ще изпъкнат личните качества на учениците..

Но всъщност авторката къде изчезна ? Гледам,че някои неща не са добавени..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    51 СОУ "Елисавета Багряна" Софиа
    -Карирана червена поличка(за момичетата)
    -Тъмно син панталон (за момчетата)
    -Бяла блуза с къс ръкав
    -Тъмно синыо елече
    -Червена вративръзка...

http://51sou.info/images/uni2.JPG

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Ами представи си бална рокля с маратонки и ще добиеш представа как бих изглеждала с панталона и ниската обувка. Пробвала съм и съм се плашела от себе си.

Пуснато на: Чет Юли 08, 2010 7:32 pm Заглавие:
    ПГСАГ Шумен..
    http://grada.bg/wp-content/uploads/2...MG_3605111.jpg
    Един комплект включва черен панталон или пола, суичер и блуза с къс и дълъг ръкав. Блузите и суичерите са със син цвят, като на тях е сложена емблемата на училището
    Надявам се да не съм объркала нещо с униформите
    Точно това са униформите на ПГСАГ
    Scars remind me, of just how far that I've come .. !

ШУМЕН !
    ПГИ

Бели ризи с черна вратовръзка
    Но не се носят постоянно ,
    ами само по празниците !

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от SomethingWild
    Точно това са униформите на ПГСАГ
    Е,значи не съм объркала..
    Между другото - много са яки