ГПЧЕ Проф. д-р "Асен Златаров" - Хасково
1. Сако с лого
2.Панталон / Пола-каре
3.Риза (дълъг ръкав с лого)
4.Вратовръзка
You and me could write a bad romance
Caught in a bad romance...![]()
I’m a freak bitch baby
фсг-монтана
за момичета
http://fsg-montana.com/images/galler...eksandrina.jpg
за момчета
http://fsg-montana.com/images/galler...rma/Georgi.jpg
`only God can judge me!
2.Eзикова гимназия "Пловдив
само вратовръзка или фишу
Вратовръзка за момчетата, бадж /нещо като значка/ за момичетата.
...Като че ли това е прилична униформа,макар че никой не я носи освен на училищен празник...
Зависи в кое училище си и каква е дисциплината там.Лично аз не съм против униформите , даже е много по-добре с тях..Сега в училището ,в което съм приета са задължителни и така трябва да е според менПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.
Не знам дали си запозната , ама има и обувки , който са официални и не са на ток..Първоначално написано от vesito13
Преживяванията сами по себе си не ме правят щастлива.Умението да ги изживея по определен начин,с пълното съзнание за тях и с пълноценното усещане за всеки един миг щастие,ме прави такава,каквато съм.
Мхм..Така еПървоначално написано от Sunshineeee
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ще ми дадеш ли пример?Първоначално написано от Sunshineeee
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Какво представляват униформите? Снимка, нещо..? И като си ги купувахте / поръчвахте ( не знам каква е процедурата с тях ) какво ви казаха - всеки ден ли ще се носят? Ако трябва сега всички да ги купуваме ще стане голямо мазало..Първоначално написано от viqnkababyy
![]()
![]()
Чекай бре, к'во стана тука, сите тЕрикати се събраха?!? Единия не носел, другия само връзката, мен като ми кажат, че нещо е задължително, го изпълнявам. С униформите е по-добре(повтарям си мнението), УНИ - унифициране, така поне няма да има разделение по дрехи! Верно, не могат да кажат на сина на кмета примерно, да не си носи чЕсовника за амнайси хилки, но униформата могат! Трябва да има контрол и наказания, иначе българина тарикатее. Задължен си да носиш униформа, обаче се прайш на отворен - айде писмо до родител. Втори път - предупреждение. Трети - бегай ми от училището, носи си скъпите дрехи другаде. Немало да ги носят. Като си постъпвал в гимназията, да си се информирал! Ако пък всички гимназии те задължават да носиш униформа, обаче ти си над тея глупости - мотиката осми номер и у село да си изкарваш хляба.
...
ПТГ - Варна
Некфа ризка и дънки.
1 АЕГ София сако и то само 3 месеца трябваше да се носи но на 2-я ден никои не носеше сака![]()
![]()
EnglishMan - То според мен е нормално саката да се носят само през зимата..Иначе в тези горещини едва ли някой ще издържи със сако
Подкрепям мнението ти Ryapoff..Напълно си прав/а..
Така хем всички ще са равни (няма да има "дразги" заради нещата,които обличаш),хем с помощта на униформата ще изпъкнат личните качества на учениците..
Но всъщност авторката къде изчезна ? Гледам,че някои неща не са добавени..
51 СОУ "Елисавета Багряна" Софиа
-Карирана червена поличка(за момичетата)
-Тъмно син панталон (за момчетата)
-Бяла блуза с къс ръкав
-Тъмно синыо елече
-Червена вративръзка...
http://51sou.info/images/uni2.JPG
Ами представи си бална рокля с маратонки и ще добиеш представа как бих изглеждала с панталона и ниската обувка. Пробвала съм и съм се плашела от себе си.Първоначално написано от Sunshineeee
![]()
Точно това са униформите на ПГСАГПървоначално написано от SmilezZz
![]()
Scars remind me, of just how far that I've come .. !
ШУМЕН !
ПГИ
Бели ризи с черна вратовръзка![]()
Но не се носят постоянно ,
ами само по празниците !
![]()
Е,значи не съм объркала..Първоначално написано от SomethingWild
![]()
Между другото - много са яки![]()