- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-гадните съобщения от сайтове,скайп,които сте получавали?
Беше нещо от сорта на "Продаваш се за слава" ?!?Макар че като се замисля е имало и по-лоши но са вече в историята.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
да ви имам гадните съобщения.... аз като получа такива се радвампхахах явно аз съм най-мразената в тоя форум
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
[10:49:34 PM] : sladka e
[10:49:40 PM] : no ne ne q haresvam'
.. и ставаше въпрос за мен
аз : става дума за това че ти казах (и то не веднъж) не си играй с мен а направи точно това
... : хах
... : сякаш е станало веднъж
аз : забавно ти е?
... : не
... : забавно е
аз : но на мен никак не ми е
... : да е
![]()
Знам, че е идиот, който ме обиждаше само защото не му се вързах на тъпите зарибявки и все пак ми стана гадно, като ми писа за тоя смях - защото и без това имам малък комплекс заради него.
[01.3.2010 г. 20:04:34] ...: tva mi be6e
[01.3.2010 г. 20:04:36] ...: neobhodimata
[01.3.2010 г. 20:04:37] ...: doza
[01.3.2010 г. 20:04:39 | ...: prostotiq za da se razveselq
[01.3.2010 г. 20:04:43] ...: ms
[01.3.2010 г. 20:04:54] ...: samo mi lipsva
[01.3.2010 г. 20:04:55] ...: malko
[01.3.2010 г. 20:05:03] ...: ot "blagzvu4niq'' ti smqh
[01.3.2010 г. 20:05:07] ...: i no6ta 6te mine
[01.3.2010 г. 20:05:16] ...: po4ti idealno
Аз ако започна ,и ще напълня темата,писнало ми е от идиоти .Всеки ден ,затова и се инкогнито стоя.. ;}
[12:54:01 PM] каза: v4era te vidqx v Mol-a
[12:54:06 PM] каза: s tova klin4e,shte ti izqm dupeto
[12:54:14 PM] каза: sanuvax go daje ve4erta kato legnax![]()
По скайпа от обожател на когото отказах " ама кифло препържена ,не ми се дърви...аз като ти казвам че ще те е** ти няма да ми бягаш ...аз може да съм малко извратен ама няма да се плашиш ,то това е нормално се пак съм мъж![]()
![]()
Сега те питам просто "имаш ли сърце"...(sun)
Хъм...ами да видим...
"Защо трябваше да се влюбя в няква детска градина като тебе"
"Не заслужаваш да си толкова красива"
Когато бив6ия ми беше писал на братовчедка ми гадни работи за мене
"Ще го пребия пред очите ти"
"Ти винаги искаш да командваш"
"Много си хубава,но не си мой тип"
"Излъгах те,че те зарязах заради приятелите ми,всъщност беше заради момиче"-разбирам го чак след 3 месеца
"Нарочно ли ме заряза за да ми е гадно,а?"
Сигурно има и още,но принципно аз съм тая,която казва по-гадните неща.
искам теб ,теб, теб, и само теб![]()
If I played you like a toy?
Доста гадни съм получавала,но най-много ме заболя от едно,което ми прати приятел : нарече ме "боклук". Може да не звучи толкова страшно,но боли като идва от някой,с който си имал много спомени и си мислел за човек,на който може да имаш доверие. Е,сама си го направих.
we are rockstars.
,,ей мършо изчезвай моментално от живота ми" от момче,което обичам... само това ще напиша за сега имам МНОГО по-гадни, но не искам да се сещам![]()
скарах се с една уличница от класа ми която се хвали че спалаа с половин редутатя почна да ми спами по стената на ФБ да не съм и пращала от ония бебешки покани за игри щото съм и пълнела незнам си какво (всъщност майка ми играе на тия игри и от моя профил,просто е зарибена...
и праща покани на всички) аз и отговорих да не ме храни щото не и ги пращам аз,попитах я какво мисли че трябва да зключа ръцете на майка ми с безезници ли и и казах да не се нерви за глупости тя отговори че майка ми да си играела колкото си искала да не и пращала покани и да не съм и се отваряла (не разбрах точно с какво съм се отворила) щото не съм знаела каква била като някой я нападнел.аз пък не си мълча много много и и отговорих че не я нападам ма хубаво като ме приема като вид заплаха,и и написах че има настройки да си ги направи за да не се налага да се "отварям" следващия път,тя ми каза че съм била клоун аз са изядосах здраво,ама нищо не и написах щото иначе тва нямаше да има край и сега ми е смешно
какъв чат направо съм се принизила на кокошка :Д иначе попринцип не съм такава ама не харесвам някакви кучки да ми се правят и пиша каквото ми падне...иначе предния случай беше на живо,с повече йекшън и други кифли (мен само с такива са ми смешните случки
,понеже съм бунтарче малко пък ня тях не им изняся и се заяждат с мен...имай в предвид че не съм някаква известна
![]()
)
Когато една мърша (от мъжки пол), в която бях влюбена ме изтри от приятелите си, беше достатъчно гадно.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
,,не я настройвай срещу мен ........(някаква обида беше не се сещам)и някви закани имаше ...и това от приятел мислеше си, че настройвам срещу него момичето,което харесваше,а то въобще не беше такаразвалихме си хубавото приятелство за глупости
![]()
"Явно ти доставя удоволствието да нараняваш хората .. Едно ще ти кажа - ТИ СИ К*ЧКА !!! Ще ти го върнат всичките " ...
пфф...много съм се смяла на това съобщение![]()
.. а иначе това е най-гадното съобщение,,което съм получавала и което ми е направило впечатление ..
Неприлично Щастлива .. : )
Не успя да го получиш и това го прави "мърша"?Първоначално написано от Eliii
бившия,които скъса с мен ми пише два месеца по-късно;
'ти си курва,кучка,долна вълчица,кръвопийца,грозниц а,смотла' етц..![]()
![]()
(но вълчица и кръвопийца ги имаше!!!)
друг: късам с теб,сори много
"приятелка" : мама ми каза да не говоря никога повече с теб,влиеш ми зле
иначе когато ме псуват или ме обиждат,аз не го приемам вътрешно така че не го помня,,но такива случаи бол![]()
Не е псувня или.. нещо от сорта... но ми е супер супер суупер гадно.. но трябваше![]()
[15:04:16] той каза: iskam te vidq we :@:@:@ :S:S:S ;( ;( ;(
[15:05:09] аз каза: mai po dobre da ne se wijdame....
[15:05:17] той каза: zashto
[15:05:17] той каза: ?
[15:05:28] аз каза: em nz..
[15:05:29] той каза: da ne bi da si imash dr
[15:05:32] той каза: :S
[15:05:36] аз каза: m ne
[15:05:38] той каза: ili ve4e da si me zabravila
[15:05:40] той каза: ;(
[15:05:49] аз каза: pr0st0 da kajem che weche ne izpitwam s1shtoto..
[15:05:59] той каза: zashto ;(
[15:06:24] аз каза: ne znam ... moje bi shtoto mn wreme ne sme kontaktywali i taka ..
[15:06:47] той каза: spokoino si4ko shte se varne BeBs :*
[15:07:08] той каза: no zapomni ti vinagi za mene shte blestish i shte si vinagi vav moeto (h)
[15:07:55] той каза: ti za men si vsichko :*
[15:08:24] аз каза: ...
[15:09:05] аз каза:
[15:09:19] той ٭●•٭ каза: (think)
[15:10:13] аз каза: miislq sii .. che nqma smisyll .. weche.. smis ne sme obshtywali kat0 n0rmallni x0ra sig pollowinn godd.. az ne m0ga da znam ti kwo i s koq si prawil .. taka che ..
[15:11:14] той каза: ne sam tak1f 4ovek da praq takia raoti az prosto nemoa da sam sas teb i da s1m sas dr momi4e az ne s1m ot toq tip mom4eta koito praqt teq raoti
[15:11:37] аз каза: ama az ne moga da s1m sigurna w t0wa..
[15:11:59] той ٭●•٭ каза: az shte ti go dokaja MiLa
[15:12:01] той каза: :*
[15:12:46] аз каза: w1pr0sa e .. che ne iskam .. che weche nqma smisyll. .
[15:12:54] той каза: zashto
[15:12:55] той каза: ?
[15:12:56] той каза: ;ss
[15:13:06] той каза: kaji mi
[15:13:10] аз каза: obqsnix ti ..
[15:13:15] аз каза: 1-2 prichini
[15:13:16] аз каза: ..
[15:13:47] той каза: dobre vij sq tva 4e ne sme se vijdali mn vreeme zna4i li 4e ti ili az trqq sme se natiskali prez tva vreme
[15:13:53] той каза: deto hodim
[15:13:55] той каза: ti tam az tuka
[15:14:01] той каза: sas nqkoe mom4e ili momi4e
[15:14:01] той каза: ?
[15:14:07] аз каза: em nz..
[15:14:13] аз каза: p1k i ne e sam0 tfa..
[15:14:19] той каза: da
[15:14:22] той каза: prava si
[15:14:46] аз каза: [15:05:49] аз каза: pr0st0 da kajem che weche ne izpitwam s1shtoto..
[15:06:24] аз каза: ne znam ... moje bi shtoto mn wreme ne sme kontaktywali i taka ..
[15:10:13] аз каза: miislq sii .. che nqma smisyll .. weche.. smis ne sme obshtywali kat0 n0rmallni x0ra sig pollowinn godd.. az ne m0ga da znam ti kwo i s koq si prawil .. taka che ..
[15:14:47] аз каза: <<
[15:14:49] аз каза: ...
[15:15:24] той каза: ama az ne s1m bil sas nikoq i nqma i da b1da dokato sme zaedno
[15:15:52] аз каза: mai e wreme da budesh s nqk0q.. ; ] ..
[15:16:35] той каза: spored mene vse oshte ne doshlo tva vreme
[15:16:54] аз каза: kolko jalko che sme na razlichni mneniq..
[15:17:52] той каза: ti ve4e neiskash li da si sas mene ;( :S:S:S
[15:18:11] аз каза: ..
[15:18:51] той каза: kaji mi de
[15:18:53] той каза: ;S
[15:18:55] той каза: ;(
[15:19:04] аз каза: nqma kakwo da kaja..
[15:20:02] аз каза: tazi 1 g0d stana prekalen0 mn0g0 i ne m0ga p0weche taaka..
[15:20:37] аз каза: nqma smisyl..
[15:20:55] той каза: za mene ima
[15:21:38] аз каза: kakto kazax - jalko che sme na razlichni mneniq..
[15:22:00] той каза: ai az shte ti zvanna teq dni
[15:22:06] той каза: da te 4uq
[15:22:07] той каза: :S
[15:22:21] аз каза: ......... nedei po dobre
[15:22:40] той каза: zna4i iskash si4ko mejdu nas da priklu4i tka li
[15:22:40] той каза: ?
[15:23:10] аз каза: taaka shte e po dobre i za dwamata..
Трябваше да го направя преди половин година.. но все не ми достигаха сили.. дори по скайп.. ама не можех да продължавам така .. :X
От едно момче, което ме харесваше, дадох му грешни сигнали, той се обнадежди, извиних му се, казах му, че съм сбъркала и че не го харесвам и той ме намрази. : "Може да ме боли за теб, но ще ти го върна тъпкано. Видя ли те на улицата ще те ритам като куче" /по Скайп/
От една "приятелка" : "Много си тъпа, честно. А се наричаш приятелка, ти си супер лицемерна." /стана ми гадно, защото без да подозирам изведнъж ми пише и започва да ме налива и то че съм лицемерна, при положение, че изключително много харесвам в себе си това, че НЕ СЪМ лицемерна/
... И други гадни не съм получавала. Може да съм се заяждала, да са ме псували, но не ми е пукало особено и не съм ги отбелязала такива отворковци.![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
ми от бившия ми към който имах чувства беше нещо от рода на ''незнам но ако не ми направиш свирка или не ми пуснеш вече ще трябва да скъсаме'' нещо от тоя род а ходехме сигурно от 2 седмици![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от loverichie
идиот
" Замисляла ли си се за разстоянието, което ще ни дели след месец и нещо, повярвай ми много е гадно"
Петък - "Ами зает съм, а не мога да кажа за следващите дни"
Вторник - " На работа съм"
Вторник - "При мен ваканциите минават само в работа, нямам време за нищо"; " Май пак те отрязах без да искам"
Вторник вечерта - "Всичко е илюзия, ще разбереш, айде лека нощ"
Направо съм съсипана - това е от момчето, което харесвам, много ми стана гадно от тези негови думи и повече не съм го засичала в скайп - май това беше краят![]()
Едни тогава много близки мой приятелки ме използваха и после напсуваха..Заболя ме идинствено заради това, че им се доверявах и тн..Доста тъпи се оказаха..Във всеки случай всичко, което си мислих, че не са...Благодарение на тях сега нямам доверие на никого и колкото и близък да ми е някой не му споделям нищо :PP