- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-гадните съобщения от сайтове,скайп,които сте получавали?
"she piem-ne idvai" ХАХАХАХАААЬ отидох де
глупостта около мен ме уморява
b1hla
*** каза: nqma da mi pi6e6 li
*** каза: eeeee
*** каза: jalko
*** каза: nedei 6te pla4kam
*** каза:
*** каза: (devil)
*** каза: ehoo
*** каза: kurvooo
*** каза: ko stavaa
*** каза:
![]()
![]()
L'enfer est tout entier dans ce mot: solitude ...
той : gazar li si kat ma narejda6 v facebook e sme6en
[7/23/2010 10:38:59 PM] каза: samo ta popitah
[7/23/2010 10:39:11 PM]каза: kolko vdiga6 mnogo sa prai6 na golqm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[7/25/2010 11:00:03 PM] Justt Нана. .Rush The Floor: ае я си еби майката.. то се опитваш да му кажеш нещо в негова полза то ти се прай на 2 стинки ми ай чао ай и аз ще го раздавам като теб през просто ;]
от ''най-добрата ми приятелка''
тъпа к*рва,която нз кво иска..
(от някъв тъпак ,които го резах 3 пъти и не тръгнах с него )![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
[27.5.2010 г. 23:17:20] Тя: не знам какво да направя
[27.5.2010 г. 23:17:20] Тя: освен да ти кажа
[27.5.2010 г. 23:17:22] Тя: прости ми
[27.5.2010 г. 23:17:23] Тя: съжалявам
[27.5.2010 г. 23:17:30] Тя: не мога да върна времето назад
[27.5.2010 г. 23:17:31] Тя: не мога
[27.5.2010 г. 23:17:35] Тя: безсилна съмммм
![]()
Предъпреждавам че бях предизвикане за да кажа тези думи .. иначе не съм такаа голяма простачка !това е разговор в един сайт между мене и най-добрата ми приятелкаа .. уж .
аз: wii puk ko prikaate kut ne go poznaate ei toq boklyk tyka .. !!
тя: bokluk si ti ma to izobshto ot tebe po golqm ima li uh male male
аз:denicoo ne q slyshai taqq .. wij sa ma // ko post prasih intrigii maa owca taka mizerna kosmaTaa
аз:nqmala kosMii .. ;dd hhhaahhahhha
тя:mi nqmam daaa hah ma ai ne sa ilagai brat
азkk kosmatke .. nqaa .. to twa da pisha kwi sa kosmti horata naistina e izlagaciiq .. chayy sh ta sanyam ta wecher
тяf nedei ma muhaha
тя:mi ne brat ti li4no si prizna 4e ne sa brusnesh
аз:ama tii bawna li si maaa .. twa che ne sa brusna ne znachi che ne si maham kosmiTe maa .. apF .. shmatka .. chyla za eno brusnene i si misli che sichki hora sa brusnaT .. pukk i pluss twa twa ne sum ti go kaalaa tuii chee .. !!
тя:muhahaa ari e ma nedei sa ilzagama bahta v kosyma
аз:az sum izlagala .. kachila sa tyka gola az sum sa bila izlagala .. nqaash li malko sram
тя:ne nqmam kyt imam ko da pokazvam za razlika ot mn hora
аз:ko imash da pokazawash .. 10 santa potplunka
тя:muhahaaaaaahahahahahaha ne krivi kraka i golqm gyzzz muhaha 0pa oburkah tfa si ti
аз:tc tc tc "prawite" kraki i ""malkiqt" guz sa obadiiha wij celylita po kulkite ma .. kut si s kusi gashti na sichki im sa gadi ma
тяmg huhahaha AIma golqmata rabota shto ne hoish s kysi gashti ti ma ... pff zabraih maika ti ne ti dava uhaha ...
аз: m da .. ne e kat twoita da ostaa dushterq i da hoi kut kyrwa na uchilishte .. ama tq gorkata jena sig sa otkazala da ti prai zabelejki weche
тя: ma boje az ko imah kyt tvoita maika sha sa grymna ma cqla godina da ne ma puska da izlizam i da sqdam na kompa dorii i sled dsk ne moish da ostanesh puu ... moi ta hoq kyt kurva ma ne davam na mom4etata da ma obarvat za razlika ot tebe ma
аз:hyaha .. ne mi daashe da izlizam ama zawurshih s 5ca nali ma .. ti skolko zawurshi ma boklyk .. ?! sha ostaa na izpit da eba i bokluka myy .. !!
тя:ma oll putko zaspala bolkuk sha vikash na maika si na sa vijdash kyv si obitak mii i mi s apraish muhaha ne sa bezpokoi nqa da ostana na izpit ma pa4a huh maha ti si edin prost obitashki bokluk ma !!! ai nmz poe4e 4e mi omryzna ot tebe ma bahti dosadata e po dosaden 4oek ne sym vijdala
аз: mi nqq da ostanesh mii .. kut prepisa zadachite na matyrata ot mene bahti tupatata niznai kolko e 1 + 1 wij sa ma .. boklyk
тя:da e brat prepisah ma glei sa ne moish da poznaish EDNo syrce det ti e narisuvano ma basi brostata brat
аз:
ko surce ma ..ma ne ti e sram ma .. celiq bgstar ta azbra kolko stryashh .. to ne bqha kosmi..potplunki,prepiswaniqq .. az shtqh da sa zawra nqkude ma .. bahtii bezsramnata
тя: zavri sa ma v kenefa ... za kosmi mi govori ... bahta v prostAAta det vs znai 4e nqmam pumaha az NMZ e bahta v dosadnata izlagash sa ma mn si typa bahta v bokluka ai mahaisa nzm nmz s prostotii 4e sa izlagam s tebe ... bahti za jalost vs razbraha 4e ta poznaam ujs aii nmz nmz razkarai sa ma
това е само малка част ..по скайп беше по-зле ама не си пазя хронолигята .. осъзнавам,че този разговор е толкова унизителен безсрамен и просташки ама просто исках да ви пкажа как един ден човек може да ти е приятел,а следващия да пише това ^ .. ! и то само защото си се помъчил да му обясниш,че не върви в правилната посока и ще потъне много на дълбока ако не се осъзнае .. вече се отказах .. спрях да и мисля доброто .. ! не сме се чували и виждали от 2 месеца .. и когато почнем даскало ще се гледаме на кръв .. незнам как ще става![]()
знам ..Първоначално написано от ThroughStruggle
![]()
Повечето се дублират с доста от казаните преди мен, но сега се сещам как миналото лято имаше един пендел, с който ходех през 2007, искаше само да ме е*е. И миналото лято не знам как е разбрал /май се сещам де/, че ще ходя да бачкам по морето и в нощта преди да замина ме заля с смс-и, които доста добре си спомням.![]()
![]()
![]()
той: eheeee, tupalka, ko praish be? na more chuvam shte hodish.
аз: ne e tvoq rabota kude shte hodq. ne me zanimavai.
той: nedei taka beee. kakvo praivsh?
аз: qm.
той: kakvo qdesh?
аз: kakvoto mi se qde.
той: nedei taka be, eii. shte natejish mnogo. : D
аз: i kat nateja kvo?! nali nqma da e na tebe !!!
той: e, az moje da iskam tazi vecher i na mene da natejish. : P {}
аз: sry brat, nema da ti stane nomera, imam si priqtel koito te bie vav vsqko 1 otnoshenie, i nai veche pishkata mu stava byrzo i ne e s razmerite na 1/3 kremvirsh. are lqgai da spish.
той: dobre ma, hoi da sa ebesh po moreto, kurva dolna.
![]()
![]()
![]()
Не ме беше търсил сигурно от края на 2007 ...
![]()
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
Първоначално написано от Jessie
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мразя очите си,защото те видях.
Мразя устните си,защото те целувах.
Мразя ръцете си,защото те докосвах.
Но мразя и себе си,защото те обичах!
" OFF :@ mi ae PRIQTEN DEN NE SI PRAVI TRUDA DAMI PRASHTASH SMS-I "
от скандал, който стана заради мен предимно![]()
и някакви подобни има ...
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Гадно ми е като го чета сега,. колко глупости съм му казала,. как съм наранявала а той не ме пусна да си тръгна от живота му,.но сега е с нова пачавра тя ме замества в мн отношения по малка е ОМГ ;д но и по тъпа никога няма да го забравя
me: okey razbraxhme sa men twa det ma int
me: ai sq obache moa da ti kaja 4e nikoga zapomni NIKOGA nqq da spre da mi bade smeshna
me: a ako sam ti chak takaw trun ne si malak znaesh kak se blockwa
he: ne si mi trun kogato ne praish takia rauti
he: da ne mi beshe trun kato hoihme na plaj sus batko za kwo togaa ne staaxha takia rauti
me: emi ne chowek
me: az mu pisha nashiq e na kuna w g**a se edno kopae zlato
me: xhu ai mainaata mu az kaja neshto toi ....
me: mi okey tochkite i az gi znam
he: predi pak sum ti prashtal tochki
he: mi chowek staa mi tupo kato mi prashtash nqkoq sadnata pesen
me: ;]
me: mii nishtooo nqq ti prashtam elementarno ekazwash spri i spiram !! se edno shta izqm ako mi kaish neshto na wapreki |(
me: chakai malko ti za kwa me mislish kat gl kak talk za men sqkash se znaem ot w4ara i cam ti nai 4ernata w ochite
he: shtot znam che nqa se razberesh kato chowek s neq
he: ;x
me: da razbraxh te
me: unikalno qsno mi stana
me: i sledwashtiq pat kat kaja
me: neshto
me: wmesto da
me: potuuash w dan zemq
me: moish mi kaish
me: ti mi obeshta da ne praish twa twa twa
he: emi dobre kato ti kaja taka obache da nqma sradni i rauti
he: axa emi
he: da widim
he: do
he: kude
he: sh stignem pak
поредното объркано хлапе
дооста добре написано :/me: chakai malko ti za kwa me mislish kat gl kak talk za men sqkash se znaem ot w4ara i cam ti nai 4ernata w ochite
Цитат:
me: chakai malko ti za kwa me mislish kat gl kak talk za men sqkash se znaem ot w4ara i cam ti nai 4ernata w ochite
дооста добре написано :/
не съм мислила какво пиша бях наранена от думите и делата муне все пак да как ми е хрумнало и аз не знам
![]()
поредното объркано хлапе
боже колко неграмотно пишешПървоначално написано от xXxinsatiablexXx
още някой да го каже?боже колко неграмотно пишеш
мдаа следващияяболи ме фара дали пиша неграмотно + тва животъъЪъ ми не е интернет
като на някой идиоти тука
![]()
поредното объркано хлапе
момиче не ме познаваш, че да казваш кое ми е живота и т.нПървоначално написано от xXxinsatiablexXx
и все пак ..
ай селските спорове няма да почваме да ги водим
се 1 ми е как пишеш
и въобще дали същестуваш
приятна вечер
''fuck you too'' от момчето което обичам в скайпа си бях написала fuck you и тва беше за него ама след като ми прати тва осъзнах че още го обичам и че съм направила огромна грешка ама вече беше късно![]()
![]()
Аз нямам много(засега)..
само от един.. мхм,не може да се каже,че ми е бивш,'щото дори не мога да разбера ходихме или не..но,да-първата ми любов беше!
понеже се скарахме за пълни глупости.Той мислеше,че съм го излъгала и не искаш да контактуваме,не искаше да ме вижда,а аз като идиот му се извинявах и извинявах само да не ми се сърди,макар че дори НЕ бях виновна!
та едно следния смс:
''не ми звъни!не искам да чувам нищо за теб!никога няма да е същото,колкото и да ми се молиш..просто ме предаде!знам,че се ще се налага да се виждаме често,но просто не ми обръщай внимание-все едно,че мен ме няма..НЕ МЕ ТЪРСИ НИКОГА ПОВЕЧЕ!''
и другото нито е чат,нито е смс..
просто жестоко ме обиждаше с всякви отвратителни думи..
толкова са много...
ne me tyrsi poveche, schitai che sym myrtva za teb : ) ;] - от уж най - добрата ми приятелка
az mai sym ti kazval, che te obicham... emi oburkah se- от един бивш
дословнo: ako si mislish, che mi puka za teb, nachi si super tupata
ne che ne si de, izumqvash me s glupostta si (само дето беше по - грешно написано и има доста гадно продължение, което не е за показ...) - от същия дебил
moje da sym te lygal super mnogo, ama shte te obicham i sled 2 godini daje - най - най - най идиотският смс, който съм получавала ;д
за други ще се арзровя някой път.. понякога като си ги чета се чудя да се смея ли, да плача ли![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Еми аз не съм получавал такъв, но бившето ми гадже каза на приятелката си (докато бяхме още гаджета) цитирам "Кажи му думата с "к". ( която беше "късаме")![]()
vampireheart
2011-02-18 14:20:49
Жалък си!
Това е само малка част от всички глупости, които ми наговори..
той: za teb
той: ili da te pomnq
той: iskam da te istriq
той:shtom taka izbra
той: neka bude taka
той: obi4ai nqkoi drug
той: koito da te precaka
той: ahh
той: she buda s drugi she mislq
той: za teb
той: OBICHAM TE no si glupa4ka i ne go zaslujavash
той:za men ne sushtestvuvash ve4e
той: sbogom...OBICHAM TE
и след което ме е блокирал в скайп и фейсбук..![]()
затягамм правилата
в скайп съм намалила идиотите до минимумостана един двама неактивни вече и скоро блокирвам и тях.
то пишеш пишеш с някои и накрая ти серат на главаатъ![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!