скарах се с една уличница от класа ми която се хвали че спалаа с половин редута тя почна да ми спами по стената на ФБ да не съм и пращала от ония бебешки покани за игри щото съм и пълнела незнам си какво (всъщност майка ми играе на тия игри и от моя профил,просто е зарибена... и праща покани на всички) аз и отговорих да не ме храни щото не и ги пращам аз,попитах я какво мисли че трябва да зключа ръцете на майка ми с безезници ли и и казах да не се нерви за глупости тя отговори че майка ми да си играела колкото си искала да не и пращала покани и да не съм и се отваряла (не разбрах точно с какво съм се отворила) щото не съм знаела каква била като някой я нападнел.аз пък не си мълча много много и и отговорих че не я нападам ма хубаво като ме приема като вид заплаха,и и написах че има настройки да си ги направи за да не се налага да се "отварям" следващия път,тя ми каза че съм била клоун аз са изядосах здраво,ама нищо не и написах щото иначе тва нямаше да има край и сега ми е смешно какъв чат направо съм се принизила на кокошка :Д иначе попринцип не съм такава ама не харесвам някакви кучки да ми се правят и пиша каквото ми падне...иначе предния случай беше на живо,с повече йекшън и други кифли (мен само с такива са ми смешните случки ,понеже съм бунтарче малко пък ня тях не им изняся и се заяждат с мен...имай в предвид че не съм някаква известна )