- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- бихте ли целунали момче, което не харесвате ?
1во -> честита ми регистрация
Искам точни мнения !
-> Разбирате, че момче, което е на 19 години никога не се е целувало, бихте ли се прежалили да го направите ???
Въпроса е насочен главно към дамите![]()
Ако го харесвам - ДА,естествено..Ако НЕ го харесвам - НЕ..Не бих го целунала,ако нямам - поне и грам чувство/привличане към него
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Лошото е, че вече се притеснявам дали наистина ще намеря,
нямам особено голямо самочувствие, не ме бива изобщо с жените, дори като говоря езика ми се сплита .. говоря като един идиот, или поне така се чувствам.
Моля, помогнете ми :S
Не прави глупости! Нали трябва да ти остане един сладък, магичен спомен от първата целувка? Този спомен може да ти го подари само любим човек.
Конкретно ако говорим за първа целувка - НЕ, не бих целунала момче само за да задоволя нуждата му да се почувства наравно с останалите, както и не бих спала с момче по такава причина. Т'ва е относно първите пъти.
Иначе съм целувала момче, което не харесвам. Т'ва, че после го харесах е просто стечение на обстоятелствата.Не е кой знае какво.
+1! Наистина, няма смисъл да целунеш момче, само за да му доставиш удоволствие, ако не го харесваш!Първоначално написано от babity
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Хах к'ва магия,к'ви 5 лева?!
К'во ще ми кажете,че помните първите си целувки и че те са били нещо върховно - едва ли![]()
Разбирам да става дума за секс,но за целувка ...
По темата:Не бих целунала момче само за да го успокоя,че вече може да се целува и т.н.Също така не бих се целувала с момче,което не ме привлича
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Защо не ;д. Голяма работа една целувка с момче към което нямам нито привличане, нито симпатии. Правила съм го (старата игра на шише..)
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
недей ако не го харесваш защото ще си помисли че го харесваш и ще си имаш проблеми и ще пишеш теми как да се отървеш от него![]()
![]()
![]()
А момче на 19, което не се е целувало ?Първоначално написано от male91
![]()
Right or wrong,
I'm not real
Ако ми харесва може би да [/code]
0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]
Ама ти не се ли е*аваше ? ..Първоначално написано от male91
![]()
Right or wrong,
I'm not real
Аз си я помня, нищо че беше отдавна. Наистина беше хубава и вълнуваща, а и аз много харесвах момчето...перфектно отвсякъде. Е, той не ме харесваше особено, ама се целуваше страхотно (или поне си мислех така).Първоначално написано от 3oPuTy
Целувала съм момчета 1-2 пъти, които не харесвам особено или почти не познавам. Случвало се е. Целувала съм и момче, на което му беше за първи път (на 18-19 мисля, че беше). Аз обаче не знаех. Харесваше ми....долу-горе, беше ми приятно с него, но после спомените са неприятни. Скоро след това започнах връзка с настоящия си партньор (това другото момче ми помогна да разбера, че имам чувства към мъжа си и те не са просто харесване). Почнаха се звънения, смс-и за свети Валентин, обаждания за РД. Това в продължение на 2 години, а заедно бяхме 4 дни. Явно не ме е забравил лесно...
Е аз моята не я помня ... Или по-точно помня една ама дали е била първата?!Все пак съм била на 13 и нещо ... как да я помня
![]()
Как мога да се ебавам за толкова сериозно нещо ?Първоначално написано от bobito_th
Асолютно сериозен съм ииии не знам вече до какви крайности да прибягвам :/ скоро трябва да си вкарвам езика някъде, че с тия комплекси ми е дошло до гуша...
Сякаш не ми пука особено дали целувката ще е хубава, важното да я има .. кво да направим, че не е с момиче, което обичам :/
Не прибягвай до такива крайности. Какво като си на 19 и не си се целувал и най-вероятно си девствен. А ако толкова искаш, просто забий някое маце в диското.Първоначално написано от male91
Right or wrong,
I'm not real
Де да можех ... твърде лесно звучи, но не мога ;(Първоначално написано от bobito_th
Даже и жалък се чувствам, като хленча в този форум ... сигурно ме мислите за някой кавал (не, че не е вярно де)
Дайте некви препоръки и напътствия![]()
Самочувствието ти хич го няма ...
Защо не се опиташ да промениш нещо в себе си - външен вид,държание ...
Ако искаш дай една снимка за да ти кажем,какво можеш да промениш поне във външния си вид за да изглеждаш по-"готино",а от там поне малко ще ти се вдигне и самочувствието.
Ако го обичам,за мен няма значение дали дев...дали се е целувал и на колко е години.Деца, мога да ви кажа ,че чувствата и любвота най-вече те карат да правиш и невъзможното....Когато го изпитате,тогава ще разберете.Само това ,мога да ви кажа.
е чак пък за една целувка да тряа да обичаш ;дПървоначално написано от mincheto
Right or wrong,
I'm not real