Напиши съчинение разсъждение на тема "Путьо ли съм?". Сериозно се замисли, направи дълбоко проучване по темата и сам ще стигнеш до дългия отговор, който мога да напиша. "Романтичните вечери"... братле... Жените искат да чуват "кучко идвай тука" , "стига лапа така скрий зъбите" , шамари по гъза, извръщения, доминация, хумор. Като те усетят, че си пут*а и бягат надалече. Тия простотии, които ги гледаш в романтичните филми не съответстват с реалността. Прекалено много съм писал по темата, че да се повтарям. Ако толкова те интересува прегледай коментарите от профила ми. Напоследък обаче не съм писал.

Разбира се, ако на това момиче и кажеш "кучко идвай тука" или нещо подобно, най-вероятно ще те зареже, но ако ги научиш още от запознанството, че можеш да си правиш, каквото си поискаш, не искаш позволение от никой и ти не ти пука, тогава е друго.

едит: Абе стига с това клише "поговори с нея" какво има да говори? Работата е ясна. Зарежи я и си пробвай късмета другаде. Реакцията и от този непредсказуем ход ще е интересна.