Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
Цитирай Първоначално написано от umri
Напиши съчинение разсъждение на тема "Путьо ли съм?". Сериозно се замисли, направи дълбоко проучване по темата и сам ще стигнеш до дългия отговор, който мога да напиша. "Романтичните вечери"... братле... Жените искат да чуват "кучко идвай тука" , "стига лапа така скрий зъбите" , шамари по гъза, извръщения, доминация, хумор. Като те усетят, че си пут*а и бягат надалече. Тия простотии, които ги гледаш в романтичните филми не съответстват с реалността.
Просто ми е интересно колко точно избити зъба ще има човекът, който се осмели да ми говори така!

Към автора - Възможно ли е поради силни чувства от твоя страна да си се превърнал в лепка и тя да има нужда от въздух?
Ако си някоя мъжкарана.... кой знае

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
umri, досега пипал ли си женско? Не се заяждам, просто питам. Чудно ми е колко отчаяна/загоряла ако щеш, трябва да е една дама, за да търпи подобно отношение. Добре, че не всички сте еднакви, че манастирите щяха да се пукат по шевовете.

Авторе, тая твойта не знае какво иска.
Сега, чесно да си призная. Много рядко съм използвал специално "кучка" или "курва", по-скоро използвам обръщението "ма", но общо взето говоря и си правя каквото си искам. Първоначално ми беше изключително странно, че върши работа. Като говоря простотиите вкарвам нотки хумор, не говоря заплашително и не гледам с присвити вежди.Гледай сега след това, което ще напиша да не ми изтриеш мнението. Преди около седмица и половина на една, която от скоро приплясквам и викам " айде лапни го пак, че ми спада, виж го как те гледа, айде де"( смее се и лапа). След това и викам нещо от сорта на "шава ли едноокия смок?" засмя се и ме дялна без да иска малко със зъбите и си викам да не я ебавам повече, че ша куцам с най-важния крак.

Всякакви простотии мое да напиша и случки, но не е тук мястото. Като го четеш ти се струва абсурдно, но ако се поставиш в хипотетична ситуация с някой, който смяташ за сладур и те базика така и ти се смее, какво? Ще му удариш 2 туката, ще си обуеш гащурите и ще си хванеш пътя? Дори при положение, че вече си влажна, като попска яхния? Какво предпочиташ някой уверен шегаджия, който знае как да ти го мушне или някой запецнал, заекващ от притеснение чукундур, който през две секунди те пита "А така добре ли е?". Въпросът е реторичен. Давам тези примери, не за да бъдат изтрити, поради нарушение на някое от божиите заповеди, а за да си направите реална равносметка.

Калпазанче, косвено ти отговорих на въпроса, но директен отговор няма да ти дам. Ако си мислиш, че в някакъв форум, в който никой не ме познава съм решил да се правя на ебач-разбирач, за да задоволявам някакви комплекси... грешно предположение. Ако някой приеме мнението ми за някакъв вид хвалба... пак грешно предположение. Имал съм периоди от време, в които съм бил на сухо, но съм си държал на собствените принципи, докато не съм намирал. И когато имаш стабилни и непоколебими принципи... винаги идват.