Ммм, честно казано, не се смятам за мъжкарана,но първият, който ми каже "кучко идвай тука" (може да се замени със щипване по дупето и "ела тук"), "стига лапа така скрий зъбите" (Скрий зъбките де) или ме удари силно по гъза или опита някакви извръщения, си го отнася. Сериозно ти казвам, стерилен ще го оставя! Не съм му парцал да се държи така... А точно тия неща, които си описал, не ги прави един МЪЖ, а ги прави нещастен комплексар.

Тия ситуцаи, които си описал - Но пак са гадни бъзици - лапни го, че спада демек... Лапни го, че ми спада, понеже не ме възбуждаш?! Има и по-деликатни начини да се каже или да се насочи момичето. Питаш дали ще си тръгна? Че нали в момента, в който ми го каже, ще изсъхна като хартия бе?! Не само ще си вдигна гащите и ще си тръгна, ами и няма да го потърся повече.

И ся да не кажеш, че не разбирам от бъзик? Разбирам и то много, страшно съм саркастична и обичам добре поднесения хумор, но не и просташки изказвания като "Шава ли едноокия смок"?!

Това не са действия на уверен шегаджия, който знае как да ми го вкара - а на пълен простак. Точно и ясно.

Като цяло, представата ти за мъж е простак. А аз няма да му позволя да ми говори все едно съм му курвата под моста. Мръсни приказки - ок, ама да ме "приплясква" някъв от седмица и половина и да ми говори така - у лево!