- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заблуда или не...
Знам си цената и определено не бих позволила подобно отношение. В момента, в който някой ме нарече кучка, се омитам /поза пингвин знаеш ли я?/. Човек, който не ме уважава, не е за мен. Да не говорим, че такива ги усещам отдалеч и просто няма начин да се стигне до припляскване. Не понасям грубияни, на които им липсват първите 7!
Надушвай каквото щеш. Правилникът е еднакъв за всички.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Eми по едно време усетих, че може да я притискам и затова се отдръпнах нарочно, та оттогава..се породи полужението което описах в началото.Първоначално написано от PinkPan7her
За да можеш да "докосваш" , трябва да можеш и да усещаш ... ако докосваш без усет просто нараняваш...
ахахахха, за кучка нормално да се обиждаш, обаче не отричаш другите неща мръсницо :P За първи път чувам за тая поза.Първоначално написано от kalpazanka
Толкова истини ти се изписаха и пак не вдяваш. Айде късмет тогава, дано откриеш перфектната формула за теб за задоволяване на нуждите си. Все пак не е лъжа, че и доста мъже страдат от мазохизъм.Първоначално написано от FigurativeRush
Temet Nosce
벨야카
Първоначално написано от umri
напълно съм несъгласна с твоето мнение и все пак си е ТВОЕ !! Защо вие мъжете си мислите че като се държите като със слуги или шматки с нас печелите от това??? Да, може би има момичета ,на които им харесва да ги тъпчат или по скоро това ги кара да обичат по силно.. но това не означава че всички жени са такива !!!! Супер тъпо изказване според мен.. Шамари по гърза, извращения.. "кучко идвай тука".. гади ми се само като ги чета тез раоти.. ама на вас мъжете ви е необходимо да ги използвате за да си чешете гордостта. За мен лично това е страшно грозно ама страшно.. и никога не бих имала връзка с такова момче.. именно защото не бих позволила някой да се държи с мен като утрепка. Имам връзка от година и половина със страхотно момче, което не си позволяава никога да се държи или говори с мен по този начин . Обичаме се страшно много и се ценим.. и го обичам и съм с него и БЕЗ да се държи като пълния простак. Това държание не е мъжко ,. а напротив. Е например вчера един познатбеше заръчал на неговата да му пише някво си писмо на лаптопа ,при което тя му каза че нещо си там не трябвало да бъде така в писмото и последва от негова стана " ТИ ТЪПА ЛИ СИ МА НАЛИ ТИ КАЗАХ ДА ПИШЕШ НЕ МИ СЕ ОБЯСНЯВАЙ.." леле като чух и лошо ми стана.. толкова грозно.. ама толкова.. Малко дълго стана но не се сдържах..
umri, много буквално ми тълкуваш поста.
Поза пингвин ще я научиш, когато някоя мацка те зареже, след като ти е смъкнала панталоните до глезените, лигавила е каквото е лигавила и /ако е от тънкообидните/ при думата "кучко" си хване дамската чанта и затвори вратата отвън. От походката на момче със смъкнати около глезените панталони идва името на позата.![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Напълно съм съгласна с теб и ако наистина твоето момче е такова, то поздравления, попаднала си на един наистина рядък феномен.Първоначално написано от anonimchetou
Особено в по-малките си години момчетата много залитат към просташката крайност. Ужасно е...
Що се отнася до случката с твоята позната и писмото, може би и тя има вина. На първо място - тя не е секретарка на гаджето си. Той, като е много отворен (нали уж мъжете са на "ти" с компютрите?!), сам да си го напише. Въобще за подобни услуги и дума да не става. Много е тънка границата и трябва и самото момиче да има мозък, за да усети кога се раздава прекомерно, и кога просто е любезна.
Може и да я науча. Само да не съм пред изпразване, че тогава може да ми спре разсъдъка. Макар че, навремето преди сефтето още спах с една, цяла вечер циркове между двама девствени и кат не ми пусна на сутринта мадурите ми тежаха 2 килограма, даже спах с отворени очи. Така че, донякъде знам какво е, че и по-лошо.Първоначално написано от kalpazanka
Мисълта, че никога не си докосвал женско и шанса да го направиш, да си толкова близо и нищо да не стане... ся като се сета и даже на смях ме избива.
![]()
![]()
Temet Nosce
벨야카
Нужна ти е една вечер в компанията на царска туршия тони стораро и ракия + уроци по български език по специално правопис и нещата сами ше се подредят![]()
Това е идеята- преди кулминационния момент да й видиш гърба. Затова ще тичкаш след нея като каруцарски пес.Първоначално написано от umri
Или беше пингвин?
![]()
Първоначално написано от SmilezZz
+ 1... най-доброто в случея![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
umri, доста съм далеч от теорията, че съм разбирачка и майсторка. Трябва да призная, че последният ти пост е наистина логичен и съм съгласна с него... но ти не говореше за леко груб чаровник (или както там беше израза), а за простак - кратко и ясно. "Идвай тука, кучко" няма да го каже шегаджия, а някой, на когото му липсват първите 7 години..
Честно казано, мисля, че до известна степен си прав - вероятно бих допуснала такова отношение, ако не съм в състояние да мисля funfunfun Но те уверявам, че ще е еднократно. При втори случай ще ходи като кастриран пингвин. Smile
Не знам точно как бих реагирал, но тичкането определено не се вписва в профила ми.Първоначално написано от kalpazanka
Много ме захванахте и двете с тая дума "кучка", но ако я изключим нея, не е кой знае какво. То даже и аз не съм я употребявал в такива ситуации. Даже направих грешка, като използвах точно нея, айде накарахте ме да го кажа. Peace.
Temet Nosce
벨야카
Твърде добре си се държал явно с нея. Да, има "твърде добро отношение" - към индивиди, които не го оценяват. Разбирам, че имаш силни чувства към момичето, но това достойнство не ти е, за да го пилееш наред, for crying out loud! Мъжът трявба да има силна позиция и присъствие. Без, разбра се, да обижда партньорката си, но щом позволяваш да се държи така, а после да те баламосва с "всичко е наред", "струва ти се" (ти да не си кьорав, бе?!), значи толерираш поведението и.
Ако постъпва така, значи не те уважава. Сам решаваш какво да направш с тази връзка, но не е егоистично да изискваш уважение, защото, все пак, ти си най-важната личност в живота си.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...