.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Знам си цената и определено не бих позволила подобно отношение. В момента, в който някой ме нарече кучка, се омитам /поза пингвин знаеш ли я?/. Човек, който не ме уважава, не е за мен. Да не говорим, че такива ги усещам отдалеч и просто няма начин да се стигне до припляскване. Не понасям грубияни, на които им липсват първите 7!

Надушвай каквото щеш. Правилникът е еднакъв за всички.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Напиши съчинение разсъждение на тема "Путьо ли съм?". Сериозно се замисли, направи дълбоко проучване по темата и сам ще стигнеш до дългия отговор, който мога да напиша. "Романтичните вечери"... братле... Жените искат да чуват "кучко идвай тука" , "стига лапа така скрий зъбите" , шамари по гъза, извръщения, доминация, хумор. Като те усетят, че си пут*а и бягат надалече. Тия простотии, които ги гледаш в романтичните филми не съответстват с реалността.
    Просто ми е интересно колко точно избити зъба ще има човекът, който се осмели да ми говори така!

Към автора - Възможно ли е поради силни чувства от твоя страна да си се превърнал в лепка и тя да има нужда от въздух?
    Eми по едно време усетих, че може да я притискам и затова се отдръпнах нарочно, та оттогава..се породи полужението което описах в началото.
    За да можеш да "докосваш" , трябва да можеш и да усещаш ... ако докосваш без усет просто нараняваш...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Знам си цената и определено не бих позволила подобно отношение. В момента, в който някой ме нарече кучка, се омитам /поза пингвин знаеш ли я?/. Човек, който не ме уважава, не е за мен. Да не говорим, че такива ги усещам отдалеч и просто няма начин да се стигне до припляскване. Не понасям грубияни, на които им липсват първите 7!

Надушвай каквото щеш. Правилникът е еднакъв за всички.
    ахахахха, за кучка нормално да се обиждаш, обаче не отричаш другите неща мръсницо :P За първи път чувам за тая поза.

Цитирай Първоначално написано от FigurativeRush
    Eми по едно време усетих, че може да я притискам и затова се отдръпнах нарочно, та оттогава..се породи полужението което описах в началото.
    Толкова истини ти се изписаха и пак не вдяваш. Айде късмет тогава, дано откриеш перфектната формула за теб за задоволяване на нуждите си. Все пак не е лъжа, че и доста мъже страдат от мазохизъм.
    Temet Nosce

벨야카

Напиши съчинение разсъждение на тема "Путьо ли съм?". Сериозно се замисли, направи дълбоко проучване по темата и сам ще стигнеш до дългия отговор, който мога да напиша. "Романтичните вечери"... братле... Жените искат да чуват "кучко идвай тука" , "стига лапа така скрий зъбите" , шамари по гъза, извръщения, доминация, хумор. Като те усетят, че си пут*а и бягат надалече. Тия простотии, които ги гледаш в романтичните филми не съответстват с реалността. Прекалено много съм писал по темата, че да се повтарям. Ако толкова те интересува прегледай коментарите от профила ми. Напоследък обаче не съм писал.

Разбира се, ако на това момиче и кажеш "кучко идвай тука" или нещо подобно, най-вероятно ще те зареже, но ако ги научиш още от запознанството, че можеш да си правиш, каквото си поискаш, не искаш позволение от никой и ти не ти пука, тогава е друго.

едит: Абе стига с това клише "поговори с нея" какво има да говори? Работата е ясна. Зарежи я и си пробвай късмета другаде. Реакцията и от този непредсказуем ход ще е интересна.

напълно съм несъгласна с твоето мнение и все пак си е ТВОЕ !! Защо вие мъжете си мислите че като се държите като със слуги или шматки с нас печелите от това??? Да, може би има момичета ,на които им харесва да ги тъпчат или по скоро това ги кара да обичат по силно.. но това не означава че всички жени са такива !!!! Супер тъпо изказване според мен.. Шамари по гърза, извращения.. "кучко идвай тука".. гади ми се само като ги чета тез раоти.. ама на вас мъжете ви е необходимо да ги използвате за да си чешете гордостта. За мен лично това е страшно грозно ама страшно.. и никога не бих имала връзка с такова момче.. именно защото не бих позволила някой да се държи с мен като утрепка. Имам връзка от година и половина със страхотно момче, което не си позволяава никога да се държи или говори с мен по този начин . Обичаме се страшно много и се ценим.. и го обичам и съм с него и БЕЗ да се държи като пълния простак. Това държание не е мъжко ,. а напротив. Е например вчера един познатбеше заръчал на неговата да му пише някво си писмо на лаптопа ,при което тя му каза че нещо си там не трябвало да бъде така в писмото и последва от негова стана " ТИ ТЪПА ЛИ СИ МА НАЛИ ТИ КАЗАХ ДА ПИШЕШ НЕ МИ СЕ ОБЯСНЯВАЙ.." леле като чух и лошо ми стана.. толкова грозно.. ама толкова.. Малко дълго стана но не се сдържах..

Град
    пространството на Дисе
    umri, много буквално ми тълкуваш поста.

Поза пингвин ще я научиш, когато някоя мацка те зареже, след като ти е смъкнала панталоните до глезените, лигавила е каквото е лигавила и /ако е от тънкообидните/ при думата "кучко" си хване дамската чанта и затвори вратата отвън. От походката на момче със смъкнати около глезените панталони идва името на позата.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    ...
    Напълно съм съгласна с теб и ако наистина твоето момче е такова, то поздравления, попаднала си на един наистина рядък феномен. Особено в по-малките си години момчетата много залитат към просташката крайност. Ужасно е...
    Що се отнася до случката с твоята позната и писмото, може би и тя има вина. На първо място - тя не е секретарка на гаджето си. Той, като е много отворен (нали уж мъжете са на "ти" с компютрите?!), сам да си го напише. Въобще за подобни услуги и дума да не става. Много е тънка границата и трябва и самото момиче да има мозък, за да усети кога се раздава прекомерно, и кога просто е любезна.

Град
    Студентски град
    umri, много буквално ми тълкуваш поста.

Поза пингвин ще я научиш, когато някоя мацка те зареже, след като ти е смъкнала панталоните до глезените, лигавила е каквото е лигавила и /ако е от тънкообидните/ при думата "кучко" си хване дамската чанта и затвори вратата отвън. От походката на момче със смъкнати около глезените панталони идва името на позата.
    Може и да я науча. Само да не съм пред изпразване, че тогава може да ми спре разсъдъка. Макар че, навремето преди сефтето още спах с една, цяла вечер циркове между двама девствени и кат не ми пусна на сутринта мадурите ми тежаха 2 килограма, даже спах с отворени очи. Така че, донякъде знам какво е, че и по-лошо. Мисълта, че никога не си докосвал женско и шанса да го направиш, да си толкова близо и нищо да не стане... ся като се сета и даже на смях ме избива.
    Temet Nosce

벨야카

Нужна ти е една вечер в компанията на царска туршия тони стораро и ракия + уроци по български език по специално правопис и нещата сами ше се подредят

Град
    пространството на Дисе
    Може и да я науча. Само да не съм пред изпразване, че тогава може да ми спре разсъдъка.
    Това е идеята- преди кулминационния момент да й видиш гърба. Затова ще тичкаш след нея като каруцарски пес. Или беше пингвин?

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Най-добре е да поговориш с нея..
    Според мен вече чувствата й са изстинали..Но само така мисля..
    Това единствено тя може да го каже..

Извод:
    - Поговори с нея и то сериозно

+ 1... най-доброто в случея
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

anonymous708973
    Guest
    umri, доста съм далеч от теорията, че съм разбирачка и майсторка. Трябва да призная, че последният ти пост е наистина логичен и съм съгласна с него... но ти не говореше за леко груб чаровник (или както там беше израза), а за простак - кратко и ясно. "Идвай тука, кучко" няма да го каже шегаджия, а някой, на когото му липсват първите 7 години..

Честно казано, мисля, че до известна степен си прав - вероятно бих допуснала такова отношение, ако не съм в състояние да мисля funfunfun Но те уверявам, че ще е еднократно. При втори случай ще ходи като кастриран пингвин. Smile

Град
    Студентски град
    Може и да я науча. Само да не съм пред изпразване, че тогава може да ми спре разсъдъка.
    Това е идеята- преди кулминационния момент да й видиш гърба. Затова ще тичкаш след нея като каруцарски пес. Или беше пингвин?
    Не знам точно как бих реагирал, но тичкането определено не се вписва в профила ми.

Много ме захванахте и двете с тая дума "кучка", но ако я изключим нея, не е кой знае какво. То даже и аз не съм я употребявал в такива ситуации. Даже направих грешка, като използвах точно нея, айде накарахте ме да го кажа. Peace.
    Temet Nosce

벨야카

Твърде добре си се държал явно с нея. Да, има "твърде добро отношение" - към индивиди, които не го оценяват. Разбирам, че имаш силни чувства към момичето, но това достойнство не ти е, за да го пилееш наред, for crying out loud! Мъжът трявба да има силна позиция и присъствие. Без, разбра се, да обижда партньорката си, но щом позволяваш да се държи така, а после да те баламосва с "всичко е наред", "струва ти се" (ти да не си кьорав, бе?!), значи толерираш поведението и.
    Ако постъпва така, значи не те уважава. Сам решаваш какво да направш с тази връзка, но не е егоистично да изискваш уважение, защото, все пак, ти си най-важната личност в живота си.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си