.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Град
    Стара Загора

Как да му привлека отново вниманието?

От една седмица ходя с едно момче. В началото той се държеше много мило с мен, но вчера като се видяхме дори и не ме целуна... и се видяхме само за 10мин. защото той имал работа... мхм и аз така си мислех в началото ми звънеш... пишеше ми по скайп, но от 2-3 дена вече не ме е*ава.. кажете ми как да му привлека отново вниманието?
    (В началото си мислех, че нищо няма да стане между нас, но сега май започна да ми харесва да съм с него.)

Супер фен
    Разкарай го...
    Вече му е минал мерака...
    Мъже...
    Той ,ако иска ,сам ще те потърси...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Поговори с него,може да си има обяснение това поведение.

Ходите от седмица, а на него от 2-3 дена не му дреме за тебе Изглежда той се е отказал от тебе. Next ->
    My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...

Град
    Бургас ^^
    Спри да го търсиш и ако не те потърси го отрежи. Също така може да поговориш с него.
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    И моят съвет е да спреш да го търсиш. Прави се на ударена и ако те потърси - ок, ако не - ще знаеш, че не си е струвало Само по такъв начин можеш да привлечеш напълно вниманието на дадено момче - като го режеш и не му се връзваш му засилваш интереса
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Бургас ^^
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    И моят съвет е да спреш да го търсиш. Прави се на ударена и ако те потърси - ок, ако не - ще знаеш, че не си е струвало Само по такъв начин можеш да привлечеш напълно вниманието на дадено момче - като го режеш и не му се връзваш му засилваш интереса
    Да и все пак не трябва да прекаляваш с игнорирането, защото може да се откаже. Дръпни му се няколко пъти и би трябвало да е твой.
    Right or wrong,
    I can't hold onto the fear
    that I'm lost without you
    If I can't feel, I'm not mine
    I'm not real

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bobito_th
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    ...
    Да и все пак не трябва да прекаляваш с игнорирането, защото може да се откаже. Дръпни му се няколко пъти и би трябвало да е твой.
    Да, естествено, че не трябва да се прави на много надута и незаинтересована. Просто трябва да улучи точния момент и начин по който да се дръпне лекичко
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

За какво ти е такъв човек, който още на първата седмица губи интерес? Ще се намери и друг, с който да ти харесва. Но ако все пак искаш да останеш с него, просто му покажи, че той губи ако се държи по този начин.

Изяснете си ситуацията.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Мда спри да го търсиш - на повечето така им порастват крилца и си мислят, че са много оборотни... Ако не те потърси една седмица не се занимавай с него - явно, че си е дигнал акциите
    Просто така... ще го забравиш соу... не давай да се ебават с теб. Защото и на мен ми се е случвало - човек се учи няма как.

Поговори с него,но е много вероятно да си му омръзнала.Надявам се да не е така.УСПЕХ

Град
    Стара Загора
    мм.. не знам.. да ви кажа аз май се отказвам от него.. вчера му званях да му кажа да дойде да се видим и още щом вдигна и започна с това, че няма да дойде .. да си гледа работата.. не съм умряла за него ..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    В началото ти е звънял,а от 2-3 дена - не?!
    Кога е било това начало?!Първите няколко часа от "връзката" ви?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на Bianc0
    Секс?

Цитирай Първоначално написано от Bianc0
    Секс?
    мн логичен въпрос.поздравления Bianc0!
    и така ако вече сте го правили,за това е загубил интерес!
    или пък...може сега да е разбрал,че не си пасвате,в смисъл не си негов тип!
    може и ти да си го обидила с нещо.....
    те причините са хиляди,по-добре го питай направо и му кажи,че както е тръгнало....бързо ще свърши ...бъзик де
    Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от Bianc0
    Секс?

той иска ама аз му се дърпам ..сигурно точно за това вече не ми обръща внимание.. пф да си гледа работата.. аз да не съм му някаква курва?!?!!

Град
    Стара Загора
    сега е на линия в скайп и като видя, че и аз влязах и веднага се направи на отпочиващ.. все едно ми каза "майната ти" ......

Цитирай Първоначално написано от mincheto

Мъже...
    ...
    Каза и отсече ..

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Никой ли не се сети,че това момче може да има някакви проблеми.Защо винаги си мислите"Омръзнала съм му вече,ще тъся нов".Ако момчето има сериозни проблеми,какво очакваш, като те види да забрави за тях?

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от VinDiesel
    Никой ли не се сети,че това момче може да има някакви проблеми.Защо винаги си мислите"Омръзнала съм му вече,ще тъся нов".Ако момчето има сериозни проблеми,какво очакваш, като те види да забрави за тях?

никакви проблеми няма той.. вчера скъсахме.. така че няма какво повече да коментираме тази тема...

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от EndlessVoid
    Ходите от седмица, а на него от 2-3 дена не му дреме за тебе Изглежда той се е отказал от тебе. Next ->
    Подкрепям!
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си