- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му привлека отново вниманието?
От една седмица ходя с едно момче. В началото той се държеше много мило с мен, но вчера като се видяхме дори и не ме целуна...и се видяхме само за 10мин. защото той имал работа... мхм и аз така си мислех
в началото ми звънеш... пишеше ми по скайп, но от 2-3 дена вече не ме е*ава.. кажете ми как да му привлека отново вниманието?
(В началото си мислех, че нищо няма да стане между нас, но сега май започна да ми харесва да съм с него.)
Разкарай го...
Вече му е минал мерака...
Мъже...
Той ,ако иска ,сам ще те потърси...
Поговори с него,може да си има обяснение това поведение.
Ходите от седмица, а на него от 2-3 дена не му дреме за тебеИзглежда той се е отказал от тебе. Next ->
My mind is torn apart. My sane is almost gone. My presence slowly fade away. I'm left alone in this void of pain. It's so much easier to put a mask on your face ...
Спри да го търсиш и ако не те потърси го отрежи. Също така може да поговориш с него.
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
И моят съвет е да спреш да го търсиш. Прави се на ударена и ако те потърси - ок, ако не - ще знаеш, че не си е струвалоСамо по такъв начин можеш да привлечеш напълно вниманието на дадено момче - като го режеш и не му се връзваш му засилваш интереса
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Да и все пак не трябва да прекаляваш с игнорирането, защото може да се откаже. Дръпни му се няколко пъти и би трябвало да е твой.Първоначално написано от GossipGirl89
Right or wrong,
I can't hold onto the fear
that I'm lost without you
If I can't feel, I'm not mine
I'm not real
Да, естествено, че не трябва да се прави на много надута и незаинтересована. Просто трябва да улучи точния момент и начин по който да се дръпне лекичкоПървоначално написано от bobito_th
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
За какво ти е такъв човек, който още на първата седмица губи интерес? Ще се намери и друг, с който да ти харесва. Но ако все пак искаш да останеш с него, просто му покажи, че той губи ако се държи по този начин.
Изяснете си ситуацията.![]()
Мда спри да го търсиш - на повечето така им порастват крилца и си мислят, че са много оборотни... Ако не те потърси една седмица не се занимавай с него - явно, че си е дигнал акциите![]()
Просто така... ще го забравиш соу... не давай да се ебават с теб. Защото и на мен ми се е случвало - човек се учи няма как.
Поговори с него,но е много вероятно да си му омръзнала.Надявам се да не е така.УСПЕХ![]()
![]()
мм.. не знам.. да ви кажа аз май се отказвам от него.. вчера му званях да му кажа да дойде да се видим и още щом вдигна и започна с това, че няма да дойде.. да си гледа работата.. не съм умряла за него
..
В началото ти е звънял,а от 2-3 дена - не?!![]()
![]()
Кога е било това начало?!Първите няколко часа от "връзката" ви?!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
мн логичен въпрос.поздравления Bianc0!Първоначално написано от Bianc0
и така ако вече сте го правили,за това е загубил интерес!
или пък...може сега да е разбрал,че не си пасвате,в смисъл не си негов тип!
може и ти да си го обидила с нещо.....
те причините са хиляди,по-добре го питай направо и му кажи,че както е тръгнало....бързо ще свърши...бъзик де
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!
Първоначално написано от Bianc0
той иска ама аз му се дърпам..сигурно точно за това вече не ми обръща внимание.. пф да си гледа работата.. аз да не съм му някаква курва?!?!!
сега е на линия в скайп и като видя, че и аз влязах и веднага се направи на отпочиващ.. все едно ми каза "майната ти" ......
Каза и отсече ..Първоначално написано от mincheto
![]()
Никой ли не се сети,че това момче може да има някакви проблеми.Защо винаги си мислите"Омръзнала съм му вече,ще тъся нов".Ако момчето има сериозни проблеми,какво очакваш, като те види да забрави за тях?
Първоначално написано от VinDiesel
никакви проблеми няма той.. вчера скъсахме.. така че няма какво повече да коментираме тази тема...
Подкрепям!Първоначално написано от EndlessVoid
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't